sve to stoji ali taj skolovani igrac man citya ce biti klupa sledecu utakmicu, i u finalu fa kupa,,,,,ja koliko znam edin je doveden kao napdac a ne kao krilo ili vezni igrac.zare je napisao/la:ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
to bi svako imalo pametan radio u ovoj situaciji, ali eto, nek ste vi primjetili da se on ne kreće dobro
jedini **** školovani igrač u čitavom sitiju
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
a sto je dobio ocejnu 6????? na gola.com najgori poslije milnera??? I kad je tako dobro odigrao,,kao sto svi ovdje prisutni misle,,pa onda mozemo bez problema ocekivati Edina ponovo u prvih 11.kimbo je napisao/la:Uze mi rijec iz usta ,danas se vidjelo tko je najskolovaniji igrac u CIty-u. Prosle tekme fakat je bio izgubljen a danas je pokazao cjeli diafazon fudbalskog tehnickog znanja. Kretanje,ljeva noga,desna noga,asistencija iz prve po zemlji,glava pokrakj 90-ke, sut ljevom ... perfektna primanja lopti ... ...zare je napisao/la:ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
to bi svako imalo pametan radio u ovoj situaciji, ali eto, nek ste vi primjetili da se on ne kreće dobro
Hebo te goal. com vise.sanji je napisao/la:a sto je dobio ocejnu 6????? na gola.com najgori poslije milnera??? I kad je tako dobro odigrao,,kao sto svi ovdje prisutni misle,,pa onda mozemo bez problema ocekivati Edina ponovo u prvih 11.kimbo je napisao/la:Uze mi rijec iz usta ,danas se vidjelo tko je najskolovaniji igrac u CIty-u. Prosle tekme fakat je bio izgubljen a danas je pokazao cjeli diafazon fudbalskog tehnickog znanja. Kretanje,ljeva noga,desna noga,asistencija iz prve po zemlji,glava pokrakj 90-ke, sut ljevom ... perfektna primanja lopti ... ...zare je napisao/la:ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
Ako je iko amaterska stranica onda je to goal.com.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Mac City je sranje klub, trener mancini corav a igraci invalidi. 
Halo bola ako poznajes fudbal pusti goal, city forum i ostale ... oni prate masu i ako masa kaze Edin super za jedno mjesec dana i oni ce odma ocjenu popravitisanji je napisao/la:a sto je dobio ocejnu 6????? na gola.com najgori poslije milnera??? I kad je tako dobro odigrao,,kao sto svi ovdje prisutni misle,,pa onda mozemo bez problema ocekivati Edina ponovo u prvih 11.kimbo je napisao/la:Uze mi rijec iz usta ,danas se vidjelo tko je najskolovaniji igrac u CIty-u. Prosle tekme fakat je bio izgubljen a danas je pokazao cjeli diafazon fudbalskog tehnickog znanja. Kretanje,ljeva noga,desna noga,asistencija iz prve po zemlji,glava pokrakj 90-ke, sut ljevom ... perfektna primanja lopti ... ...zare je napisao/la:ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 07 maj 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da malo pratis sportske portale,forume......skontao bi da je goal.com k***** od ovce samu mu fali zvoncesanji je napisao/la:a sto je dobio ocejnu 6????? na gola.com najgori poslije milnera??? I kad je tako dobro odigrao,,kao sto svi ovdje prisutni misle,,pa onda mozemo bez problema ocekivati Edina ponovo u prvih 11.kimbo je napisao/la:Uze mi rijec iz usta ,danas se vidjelo tko je najskolovaniji igrac u CIty-u. Prosle tekme fakat je bio izgubljen a danas je pokazao cjeli diafazon fudbalskog tehnickog znanja. Kretanje,ljeva noga,desna noga,asistencija iz prve po zemlji,glava pokrakj 90-ke, sut ljevom ... perfektna primanja lopti ... ...zare je napisao/la:ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
RIP SALE VILENJAK
hahahahahah,, tugo moja,,,svi su amateri ,,,,,,,,,,samo mi sve znamo, nadji mi jedan izvor gjde je bolje ocjenjen od 6. Ljudi i onako sam nerovozan,stvarno se ne zelim svadjati na ovom forumu, rekao sam sto sam imao da kazem,stvarno volim Edina i smatram ga top napadacem evrope,,samo mora jos puno puno puno da radi na sebi ako misli da opstane. Mora se poceti kretati bolje.
aj sad strucnjak razligusanji je napisao/la:hahahahahah,, tugo moja,,,svi su amateri ,,,,,,,,,,samo mi sve znamo, nadji mi jedan izvor gjde je bolje ocjenjen od 6. Ljudi i onako sam nerovozan,stvarno se ne zelim svadjati na ovom forumu, rekao sam sto sam imao da kazem,stvarno volim Edina i smatram ga top napadacem evrope,,samo mora jos puno puno puno da radi na sebi ako misli da opstane. Mora se poceti kretati bolje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
kO SI TI BOLAN, sta ti je djeti,,,, aj reci ti koju pametnu,,kako si ti utakmicu dozivio,,,ili ti je IQ kao kod homera.MOZAK je napisao/la:aj sad strucnjak razligusanji je napisao/la:hahahahahah,, tugo moja,,,svi su amateri ,,,,,,,,,,samo mi sve znamo, nadji mi jedan izvor gjde je bolje ocjenjen od 6. Ljudi i onako sam nerovozan,stvarno se ne zelim svadjati na ovom forumu, rekao sam sto sam imao da kazem,stvarno volim Edina i smatram ga top napadacem evrope,,samo mora jos puno puno puno da radi na sebi ako misli da opstane. Mora se poceti kretati bolje.
Necu da komentarisem nekog ko..recenicu pocinje sa malim slovom, pri tome pali caps lock, upozorava ostale da je živčan, te omalovažava ostale forumaše pričom da je on i njegov izvor sa goal.com, najpouzdaniji partner i jedini relevantan da odgovori na sva moguca pitanja i nedoumicesanji je napisao/la:kO SI TI BOLAN, sta ti je djeti,,,, aj reci ti koju pametnu,,kako si ti utakmicu dozivio,,,ili ti je IQ kao kod homera.MOZAK je napisao/la:aj sad strucnjak razligusanji je napisao/la:hahahahahah,, tugo moja,,,svi su amateri ,,,,,,,,,,samo mi sve znamo, nadji mi jedan izvor gjde je bolje ocjenjen od 6. Ljudi i onako sam nerovozan,stvarno se ne zelim svadjati na ovom forumu, rekao sam sto sam imao da kazem,stvarno volim Edina i smatram ga top napadacem evrope,,samo mora jos puno puno puno da radi na sebi ako misli da opstane. Mora se poceti kretati bolje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sad tek razumijem one momke,sto su poceli da mrze edina zbog ovakvih debila, Znaci nista se ne smije reci protiv Edina,odmah ispadas negativac na ovom forumu,, Jos ja ne govorim nista lose,samo pisem ono sto sam vidio na utakmici tj, prelose kretanje
sanji je napisao/la:hahahahahah,, tugo moja,,,svi su amateri ,,,,,,,,,,samo mi sve znamo, nadji mi jedan izvor gjde je bolje ocjenjen od 6. Ljudi i onako sam nerovozan,stvarno se ne zelim svadjati na ovom forumu, rekao sam sto sam imao da kazem,stvarno volim Edina i smatram ga top napadacem evrope,,samo mora jos puno puno puno da radi na sebi ako misli da opstane. Mora se poceti kretati bolje.
Decko ,,, vreta se jedno 30-ak stranica na temi .. kada je Edin tek dosao u City .. detaljno sam opisao al puno sistematicnije i kokretnije Edinove mane .. e onda se vrati opet ovdje da nastavimo diskusiju ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ti si ocito gledao samo edina, i mislis da svi igraci tokom jedne utakmice neprestano trcesanji je napisao/la:Sad tek razumijem one momke,sto su poceli da mrze edina zbog ovakvih debila, Znaci nista se ne smije reci protiv Edina,odmah ispadas negativac na ovom forumu,, Jos ja ne govorim nista lose,samo pisem ono sto sam vidio na utakmici tj, prelose kretanje
Covjek se borio koliko je mogao, i odigrao lavovski..imao par gresaka, ali nista komicno. Imao par jako upotrebljivih lopti, otvarao prostor, oduzimao lopte..u sta si ti matereti gledao?
Ide sve velikim KO SI TI BOLAN,,mala greska,brzo pisem
, nikoga ne upozoravam,samo unaprijed govorim da mi nije cilj svadja
, nikoga ne omalovazavam,samo ne mogu vise da sluasam iste price, svi izvore pojma nemaju,svi su prelosi u man city-u, a jedan mali info za sve city prije Dzeke se borio za prvaka!!!!! i na kraju nadji izvor gdje je dobio bolju ocjenu.
Da skratim pricu,slazem se odigrao je dobru utakmicu,ali ocekujes li ga ti sada u prvih 11? ako ne pitanje je sto?. Dalje on je napadac, a ja sam gledao da ga ima na svim pozicijama samo u napadu ga nema,pogotovo kada city ima kontra napad, i kako to da yaya uvjek ima sansu za pogodak pa cak i viera izbori priliku. Kako to da uvjek city izgubi kada Dzeko pocne u prvih 11.MOZAK je napisao/la:Ti si ocito gledao samo edina, i mislis da svi igraci tokom jedne utakmice neprestano trcesanji je napisao/la:Sad tek razumijem one momke,sto su poceli da mrze edina zbog ovakvih debila, Znaci nista se ne smije reci protiv Edina,odmah ispadas negativac na ovom forumu,, Jos ja ne govorim nista lose,samo pisem ono sto sam vidio na utakmici tj, prelose kretanje![]()
Covjek se borio koliko je mogao, i odigrao lavovski..imao par gresaka, ali nista komicno. Imao par jako upotrebljivih lopti, otvarao prostor, oduzimao lopte..u sta si ti matereti gledao?
Kakve bola ocjene..zar nemas svoje argumente!sanji je napisao/la:Ide sve velikim KO SI TI BOLAN,,mala greska,brzo pisem, nikoga ne upozoravam,samo unaprijed govorim da mi nije cilj svadja
, nikoga ne omalovazavam,samo ne mogu vise da sluasam iste price, svi izvore pojma nemaju,svi su prelosi u man city-u, a jedan mali info za sve city prije Dzeke se borio za prvaka!!!!! i na kraju nadji izvor gdje je dobio bolju ocjenu.
Moji argumenti su da je dzeko danas odigrao dosta dobru utakmicu!Imao dva opasna pokusaja, jedan traljav, oduzimao lopte, otvarao prostor, hrvo se, batino, guro..sta bi jos trebo.., da oduzme loptu silvi, prodje bokom, nabaci i jos pritom da stigne na nabacenu loptu!
Ako cemo vec o ocjenama, zanima me kako ce jedan vieira dobiti bolju ocjenu od dzeke.Pa koliko su jada imali obrambeni igraci city-a na racun ovog francuza. Zatim kolarov..katastrofa..!Neznam zasto je ubacivao jonsona..taj dribla samog sebe!Balonji se nije ni ulazilo..na klupi je imao bolje druzenje..a onaj jo..uspio je napokon dodirnuti loptu..
Kamo srece da mancini ode, i da dodje neki englez...
Ocekujem vise minutaze za edina, to je sigurno!Da li ce poceti od prve, to je stvar mancinijeve filozofije!Sto se tice kupa, pocet ce sa ekipom koja je pocela i protiv man utd., dakle, edo nece igrati od prve, to je sigurno.sanji je napisao/la:Da skratim pricu,slazem se odigrao je dobru utakmicu,ali ocekujes li ga ti sada u prvih 11? ako ne pitanje je sto?. Dalje on je napadac, a ja sam gledao da ga ima na svim pozicijama samo u napadu ga nema,pogotovo kada city ima kontra napad, i kako to da yaya uvjek ima sansu za pogodak pa cak i viera izbori priliku. Kako to da uvjek city izgubi kada Dzeko pocne u prvih 11.Da skratim pricu,slazem se odigrao je dobru utakmicu,ali ocekujes li ga ti sada u prvih 11? ako ne pitanje je sto?. Dalje on je napadac, a ja sam gledao da ga ima na svim pozicijama samo u napadu ga nema,pogotovo kada city ima kontra napad, i kako to da yaya uvjek ima sansu za pogodak pa cak i viera izbori priliku. Kako to da uvjek city izgubi kada Dzeko pocne u prvih 11.MOZAK je napisao/la:Ti si ocito gledao samo edina, i mislis da svi igraci tokom jedne utakmice neprestano trcesanji je napisao/la:Sad tek razumijem one momke,sto su poceli da mrze edina zbog ovakvih debila, Znaci nista se ne smije reci protiv Edina,odmah ispadas negativac na ovom forumu,, Jos ja ne govorim nista lose,samo pisem ono sto sam vidio na utakmici tj, prelose kretanje
Yaya je malte ne poluspic, kojeg se necuva kao edina!Na dzeki su uvjek dva igraca, i to je odgovor kako onda yaya ostane sam u kontri.
Ne izgubi city uvjek kada dzeko igra od prve, to su prazne floskule ...
yaya se nadje u sansi, jer ima duplo vise kondicije od edina,pa on sprinta u napad kada city krene u kontru,dok Dzeko logano trckara po krilu,,,,, ja se samo sjecam da su dobili prvu utakmicu protiv wolves-a kada je Edin bio starter,to je i ujedno bila Edinova najbolja partija za city. Ostale su sve izgubili odnoso remi kada je on bio u prvih 11.
Nije Dzeko kriv sto od gotovog prave veresiju.
Sto im odbrana pravi katastrofalne greske.
Sto penzioner Viera igra od prve minute,pa skoro najveci krivac za poraz.
Sto Toure igra ispred Dzeke,to je fakat nigdje veze.
Navedite mi i jednog igraca iz M.C da je bajno odigrao danas.
Uostalom gledam i Totenham isto sa velikim skupim zvjezdama.Igra vec odavno veze nema.Izgleda ljudima vise i dodijalo lopte
Jedino izgleda Liverpool skontao pred kraj da znaju koju pametnu i odigrati.
Sto im odbrana pravi katastrofalne greske.
Sto penzioner Viera igra od prve minute,pa skoro najveci krivac za poraz.
Sto Toure igra ispred Dzeke,to je fakat nigdje veze.
Navedite mi i jednog igraca iz M.C da je bajno odigrao danas.
Uostalom gledam i Totenham isto sa velikim skupim zvjezdama.Igra vec odavno veze nema.Izgleda ljudima vise i dodijalo lopte
Jedino izgleda Liverpool skontao pred kraj da znaju koju pametnu i odigrati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto se tice igre, danas je Dzeko bio okej, i cini mi se da ide na bolje oko Dzekine igre.
Medjutim, Dzeko mora postati puno efektivniji napadac da bi barem bio polu-uspjeh u EPL.
Danas je imao dvije polusanse i jednu veliku sansu, morao je barem na velikoj sansi kao minimum pogoditi gol, ali ne promasio je i gol, fali Dzeki samopouzdanje, nadam se da ce sledece sezone biti bolje.
Medjutim, Dzeko mora postati puno efektivniji napadac da bi barem bio polu-uspjeh u EPL.
Danas je imao dvije polusanse i jednu veliku sansu, morao je barem na velikoj sansi kao minimum pogoditi gol, ali ne promasio je i gol, fali Dzeki samopouzdanje, nadam se da ce sledece sezone biti bolje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Serha i 16 gostiju.