sanji je napisao/la:Ide sve velikim KO SI TI BOLAN,,mala greska,brzo pisem

, nikoga ne upozoravam,samo unaprijed govorim da mi nije cilj svadja

, nikoga ne omalovazavam,samo ne mogu vise da sluasam iste price, svi izvore pojma nemaju,svi su prelosi u man city-u, a jedan mali info za sve city prije Dzeke se borio za prvaka!!!!! i na kraju nadji izvor gdje je dobio bolju ocjenu.
Kakve bola ocjene..zar nemas svoje argumente!
Moji argumenti su da je dzeko danas odigrao dosta dobru utakmicu!Imao dva opasna pokusaja, jedan traljav, oduzimao lopte, otvarao prostor, hrvo se, batino, guro..sta bi jos trebo.., da oduzme loptu silvi, prodje bokom, nabaci i jos pritom da stigne na nabacenu loptu!
Ako cemo vec o ocjenama, zanima me kako ce jedan vieira dobiti bolju ocjenu od dzeke.Pa koliko su jada imali obrambeni igraci city-a na racun ovog francuza. Zatim kolarov..katastrofa..!Neznam zasto je ubacivao jonsona..taj dribla samog sebe!Balonji se nije ni ulazilo..na klupi je imao bolje druzenje..a onaj jo..uspio je napokon dodirnuti loptu..
Kamo srece da mancini ode, i da dodje neki englez...
sanji je napisao/la:Da skratim pricu,slazem se odigrao je dobru utakmicu,ali ocekujes li ga ti sada u prvih 11? ako ne pitanje je sto?. Dalje on je napadac, a ja sam gledao da ga ima na svim pozicijama samo u napadu ga nema,pogotovo kada city ima kontra napad, i kako to da yaya uvjek ima sansu za pogodak pa cak i viera izbori priliku. Kako to da uvjek city izgubi kada Dzeko pocne u prvih 11.
MOZAK je napisao/la:sanji je napisao/la:Sad tek razumijem one momke,sto su poceli da mrze edina zbog ovakvih debila, Znaci nista se ne smije reci protiv Edina,odmah ispadas negativac na ovom forumu,, Jos ja ne govorim nista lose,samo pisem ono sto sam vidio na utakmici tj, prelose kretanje
Ti si ocito gledao samo edina, i mislis da svi igraci tokom jedne utakmice neprestano trce

Covjek se borio koliko je mogao, i odigrao lavovski..imao par gresaka, ali nista komicno. Imao par jako upotrebljivih lopti, otvarao prostor, oduzimao lopte..u sta si ti matereti gledao?
Da skratim pricu,slazem se odigrao je dobru utakmicu,ali ocekujes li ga ti sada u prvih 11? ako ne pitanje je sto?. Dalje on je napadac, a ja sam gledao da ga ima na svim pozicijama samo u napadu ga nema,pogotovo kada city ima kontra napad, i kako to da yaya uvjek ima sansu za pogodak pa cak i viera izbori priliku. Kako to da uvjek city izgubi kada Dzeko pocne u prvih 11.
Ocekujem vise minutaze za edina, to je sigurno!Da li ce poceti od prve, to je stvar mancinijeve filozofije!Sto se tice kupa, pocet ce sa ekipom koja je pocela i protiv man utd., dakle, edo nece igrati od prve, to je sigurno.
Yaya je malte ne poluspic, kojeg se necuva kao edina!Na dzeki su uvjek dva igraca, i to je odgovor kako onda yaya ostane sam u kontri.
Ne izgubi city uvjek kada dzeko igra od prve, to su prazne floskule ...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...