02.07.2026. R32: USA - BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Elddar
Kontakt:

Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH

Post Postao/la Elddar » 26 jun 2026, 00:05

dedo26 je napisao/la:
25 jun 2026, 22:51
Sto se tice arapskih zemalja, tu su svakako ameri fulali, i neduzni palestinci ginu. Al i to treba malo rovit kroz historiju i vidjeti kakvu su sliku slale arapske zemlje godinama sa svim onim teroristickim napadima.

Kompleksna tema, i moze se do sutra pricati. Moras malo izac izvan kutije i sire sagledat sliku, a ne gledat SDAovsku sliku svega. Tako da fokusiraj se na kriket.
Dovoljno je ovo pročitat da se vidi koliko si zatucan i indoktriniran nažalost, mada vidi se da se trudiš. Ti si vjerovatno jedan od onih što vjeruje u 11. septembar SAD verziju :kuknjava: I još na kraju kaže nekom da "mora izaći izvan kutije i šire sagledati sliku". :kuknjava: :kuknjava: :kuknjava:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 jun 2026, 00:06

ExEsPerac je napisao/la:
25 jun 2026, 23:42
Ima li neko da zna izvuci podatak koliko imaju pobjeda ameri protiv europskih ekipa. Msm da im je bas los omjer
Jes brate, al ova generacija im je najjaca ubjedljivo...ljudi imaju pola tima u ligama 5 i to bitni igraci u klubovima

Prije su imali po jednog dvojicu solidnih

Sto naravno ne znaci da ig necemo izbacit :D
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 26 jun 2026, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 jun 2026, 00:07

MacArsla je napisao/la:
25 jun 2026, 23:59
GG3 je napisao/la:
25 jun 2026, 15:10
MacArsla je napisao/la:
25 jun 2026, 15:06
Slaviti sirom zemlje trece mjesto u grupi od 4 ekipe nakon utakmice sa alpskim siptarima je pomalo suludo al eto 😆

Ko god voli fudbal i Reprezentaciju ne moze biti zadovoljan nakon ove 3 utakmice.
**** te brt onaj tko te napravio i te takve kao sto si ti.

Tko? Jesi li to Trvat pa ti treba t slovo 🤣
J*** li ti majku kamenjarsku da hoces krepat vise da te ne gledam svako malo na forumu sa milion nikova J*** ti zivot tvoj

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2026, 00:09

Sheyi je napisao/la:
26 jun 2026, 00:07
MacArsla je napisao/la:
GG3 je napisao/la:

**** li ti majku kamenjarsku da hoces krepat vise da te ne gledam svako malo na forumu sa milion nikova **** ti zivot tvoj
Je li ovo onaj retard, da ga odmah na foe stavim?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2026, 00:27

General505 je napisao/la:
26 jun 2026, 00:05
Svi smo ga krotikovali i treba ali granica u svemu.

Ja kad vidim ko komentarise i pametuje na tv kakvi ublehasi sramota me.... Čuj neki Kemo Alispahic i slicna ekipa :urnebes:

Barba mi djeluje kao natprosjecno inteligentan lik, i lik koji znaa kako treba da funkcionisu stvari u svakom kolektivu, u svakoj repki, i vidi neke stvari korak ispred drugim ocima kojim mi ne mozemo vidjeti.
Prije svega pristup, taj neki gard, kult reprezentacije...i izvuci ono najbolje za atmosferu, covjek iščupa ljiljane i Halida, niotkud i odjednom to posta zastitni znak cijele nacije i druga himna koju prakticki danas pjeva cijeli svijet i nekako od tad sve krenulo na bolje....Čega se lik dosjetio hejjj.

Krezubi fanatici i nadri strucnjaci pricaju o nekoj igri, dominaciji 90min kao da smo mi Španija sa Inijestom i Cavijem a ne najmlađa repka koje se tek prakticki okupila i koja u suštini još traži neki svoj prepoznatljiv stil za buducnost.

Izrazito je tesko ovako mladim i neiskusnim momcima ppdnijeti sve zahtjeve koje nosi Sp a posebno neke takticke zamisli koje su tesko izvedive cak i sa iskusnijim igracima.

Ne vide ovi stručnjaci sa tv niiti fanatic bojsi iz kafana da mi napokon ličimo na ozbiljnu ekipu, ozbiljan kolektiv, ozbiljnu reprezentaciju koja ne igraa za mahalu i kako publika zviždi već... Na Ekipu koja konacno zna i igra na rezultat, a ponavljam mozda i najmlađa repka na prvenstvu.

Sve tri utakmice takticki perfektno pripremljene po sistemu "miniminiziraj najjace strane protivnika prije svega, pa onda maximiziraj naše najjače strane"....i evo vidimo to je dalo nevjerovatan rezultat odmah, uprkos tolikim problemima sa povredama jako bitnih igrača.

Gospodo, sa tv ekrana i iz kafana( a znam da vas na stotine ovo će pročitati) pustite covjeka i ljude oko njega na miru, osim ako vam ne smeta sto vas covjek konstantno urinira...ovi ljudi griješe pa i ne znaju mozda još dovoljno, ali ovi ljudi znaju šta žele i kuda idu, a to smo čekali tolike godine.

Kada god je trebalo da pobjjedimo, pobijedili smo, kada god je trebalo da ne izgubimo izgubili nismo....dakle gospodo ova ekipa igra na rezultat i kao što sam rekao, ova ekipa zna kud ide,ova ekipa ne igra za kafanu i mahalu i to bi ovi nazovi strucnjaci sa tv trebali znati i objasniti jer govore sa pozicije struke da bi ovi iz kafane skontali i konacno i jedni i drugi prestali unositi smutnju i navlaciti loš ambijent oko repke.

Ok slažem se, dosta stvari im se i poklopilo niotkud se pojavi Tarik,Kerim, Esmir, Tabak...ali sto bi se reklo njihova nafaka, uvijek sam govorio da nam treba selektor koji ce donijeti neku dozu srece ili te neke neviđene nafake, tu neku enrgiju jer to sve ide jedno uz drugo. Dosta je bilo onih koji su donosili samo kokuzluk i belaje i koji po karakteru i ličnosti nisi bili predodređeni za poziciju selektora.

Ok i Sergej je kritikovao pametovao ali evo ispostavilo se da je on imao pokrice za to, on sad ima rezultate a kriticari danas nemaju nista a ponajmanje znanje.

Ako izbace Amere, nebitno kako i autogolom sto se mene tiče mogli bi mu dati dozivotan ugovor.

Aferim. Ni ja ne bi bolje. :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

MacArsla
Kontakt:

Post Postao/la MacArsla » 26 jun 2026, 00:37

Sheyi je napisao/la:
26 jun 2026, 00:07
MacArsla je napisao/la:
GG3 je napisao/la:

**** li ti majku kamenjarsku da hoces krepat vise da te ne gledam svako malo na forumu sa milion nikova **** ti zivot tvoj
Glupane bio sam aktivan 2012-2013 godine pod nik nejmom “Sakuragi” kad se Seo momciluk pojavio u njemackoj.

Samo nisam pukotina od covjeka ko ti da pisem po forumima 15 godina

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 jun 2026, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2026, 00:27
General505 je napisao/la:
26 jun 2026, 00:05
Svi smo ga krotikovali i treba ali granica u svemu.

Ja kad vidim ko komentarise i pametuje na tv kakvi ublehasi sramota me.... Čuj neki Kemo Alispahic i slicna ekipa :urnebes:

Barba mi djeluje kao natprosjecno inteligentan lik, i lik koji znaa kako treba da funkcionisu stvari u svakom kolektivu, u svakoj repki, i vidi neke stvari korak ispred drugim ocima kojim mi ne mozemo vidjeti.
Prije svega pristup, taj neki gard, kult reprezentacije...i izvuci ono najbolje za atmosferu, covjek iščupa ljiljane i Halida, niotkud i odjednom to posta zastitni znak cijele nacije i druga himna koju prakticki danas pjeva cijeli svijet i nekako od tad sve krenulo na bolje....Čega se lik dosjetio hejjj.

Krezubi fanatici i nadri strucnjaci pricaju o nekoj igri, dominaciji 90min kao da smo mi Španija sa Inijestom i Cavijem a ne najmlađa repka koje se tek prakticki okupila i koja u suštini još traži neki svoj prepoznatljiv stil za buducnost.

Izrazito je tesko ovako mladim i neiskusnim momcima ppdnijeti sve zahtjeve koje nosi Sp a posebno neke takticke zamisli koje su tesko izvedive cak i sa iskusnijim igracima.

Ne vide ovi stručnjaci sa tv niiti fanatic bojsi iz kafana da mi napokon ličimo na ozbiljnu ekipu, ozbiljan kolektiv, ozbiljnu reprezentaciju koja ne igraa za mahalu i kako publika zviždi već... Na Ekipu koja konacno zna i igra na rezultat, a ponavljam mozda i najmlađa repka na prvenstvu.

Sve tri utakmice takticki perfektno pripremljene po sistemu "miniminiziraj najjace strane protivnika prije svega, pa onda maximiziraj naše najjače strane"....i evo vidimo to je dalo nevjerovatan rezultat odmah, uprkos tolikim problemima sa povredama jako bitnih igrača.

Gospodo, sa tv ekrana i iz kafana( a znam da vas na stotine ovo će pročitati) pustite covjeka i ljude oko njega na miru, osim ako vam ne smeta sto vas covjek konstantno urinira...ovi ljudi griješe pa i ne znaju mozda još dovoljno, ali ovi ljudi znaju šta žele i kuda idu, a to smo čekali tolike godine.

Kada god je trebalo da pobjjedimo, pobijedili smo, kada god je trebalo da ne izgubimo izgubili nismo....dakle gospodo ova ekipa igra na rezultat i kao što sam rekao, ova ekipa zna kud ide,ova ekipa ne igra za kafanu i mahalu i to bi ovi nazovi strucnjaci sa tv trebali znati i objasniti jer govore sa pozicije struke da bi ovi iz kafane skontali i konacno i jedni i drugi prestali unositi smutnju i navlaciti loš ambijent oko repke.

Ok slažem se, dosta stvari im se i poklopilo niotkud se pojavi Tarik,Kerim, Esmir, Tabak...ali sto bi se reklo njihova nafaka, uvijek sam govorio da nam treba selektor koji ce donijeti neku dozu srece ili te neke neviđene nafake, tu neku enrgiju jer to sve ide jedno uz drugo. Dosta je bilo onih koji su donosili samo kokuzluk i belaje i koji po karakteru i ličnosti nisi bili predodređeni za poziciju selektora.

Ok i Sergej je kritikovao pametovao ali evo ispostavilo se da je on imao pokrice za to, on sad ima rezultate a kriticari danas nemaju nista a ponajmanje znanje.

Ako izbace Amere, nebitno kako i autogolom sto se mene tiče mogli bi mu dati dozivotan ugovor.

Aferim. Ni ja ne bi bolje. :mrgreen:
:bih:

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 26 jun 2026, 00:45

Mjenja li sta ovaj poraz Njemacke ili ipak 100% igramo protiv Ju Es Ej ?
Bit će gusto

EnesSS
Kontakt:

Post Postao/la EnesSS » 26 jun 2026, 00:58

Protiv USA je omjer 2 poraza i remi, znači da rušimo tradiciju i dolazimo po prvu pobjedu ako Bog da. 🇧🇦🇧🇦

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 26 jun 2026, 01:01

gledam neku analizu SAD. nesta slicni kanadi po stilu, ne znaju protiv defanzivnog bloka, sretni bili sto im se otvarala igra protiv Parag i Aus s autogolovima. idu jako prvih 30 minuta, prvo poluvreme pa onda u drugom opada intenzitet. et sta ja znam

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 26 jun 2026, 01:03

zadnja linija im nije nesta. fasuju na kontre. nadam se da ce ih turska nocas namlatiti da igraju za ponos barem, pa da ih docekamo onako nikakvi :D

Zgemboo89
Kontakt:

Post Postao/la Zgemboo89 » 26 jun 2026, 01:04

Sudije ce navuci ako bude trebalo evo i drugima navlace iakö ima VAR zamalo Ekvador da ostete protiv Njemacke stvarno smijesno sudjenje nama je tek protiv Katra vidjelo se sta znaci kad smo dobili par faula da prenesemo igru i odmörimo odbranu..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2026, 01:10

Al ce gorit forum 2.7 u 02:00 ujutru :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 26 jun 2026, 01:11

Ja očekujem da ove guraju gore nego Južnu Koreju 2002. godine. Ne bih se uopšte iznenadio da dođe direktiva od vrha ako doguraju do četvrtfinala da se 2 penala i crveni pokaže nekoj jačoj fudbalskoj sili protiv njih.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 26 jun 2026, 01:11

Još jedna stvar: gledao sam danas utakmicu Njemačka – Ekvador na njemačkoj televiziji i mislim da ćemo igrati na istom stadionu?

Schweinsteiger je sigurno tri puta naglasio da trava ne valja, da se lopta prebrzo zaustavlja i da je to, pored ostalih faktora, naravno, malo pokvarilo pas-igru Njemačke. Nakon kvašenja trave tokom pauze, lopta ima bolji protok nekih pet minuta dok se trava ne osuši. Navodno je to zbog miješanja trave ili čega već, nisam baš najbolje shvatio.

Baš sam kontao da nešto ne štima s travom kada sam vidio onaj Memićev ubačaj protiv Švicarske, kada je pobjegao Rodriguezu. Lopta se odjednom naglo usporila na travi i mislim da se Memić zbog toga zeznuo... Sad, koliko to znači nama, a koliko Amerikancima, nemam pojma, ali trebali bi voditi racuna o tome

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 26 jun 2026, 01:11

Mislim da bi ovo bilo prihvatljivo

slika

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 26 jun 2026, 01:13

U Jablanici potvrdjeno zajednicko gledanje tekme. Zaboravite na janjetinu taj dan, sumnjam da ce vam je iko imat posluzit.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 26 jun 2026, 01:18

sad vidim ne igramo na istim stadionu ali nije ni bitno, ono s memicem se isto desilo u drugom stadionu, mislim da svugdje isti problem s travom

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 26 jun 2026, 01:20

dena24 je napisao/la:
26 jun 2026, 01:11
Još jedna stvar: gledao sam danas utakmicu Njemačka – Ekvador na njemačkoj televiziji i mislim da ćemo igrati na istom stadionu?

Schweinsteiger je sigurno tri puta naglasio da trava ne valja, da se lopta prebrzo zaustavlja i da je to, pored ostalih faktora, naravno, malo pokvarilo pas-igru Njemačke. Nakon kvašenja trave tokom pauze, lopta ima bolji protok nekih pet minuta dok se trava ne osuši. Navodno je to zbog miješanja trave ili čega već, nisam baš najbolje shvatio.

Baš sam kontao da nešto ne štima s travom kada sam vidio onaj Memićev ubačaj protiv Švicarske, kada je pobjegao Rodriguezu. Lopta se odjednom naglo usporila na travi i mislim da se Memić zbog toga zeznuo... Sad, koliko to znači nama, a koliko Amerikancima, nemam pojma, ali trebali bi voditi racuna o tome
Oni su igrali u New Yorku, Met Life stadion. Mi igramo u San Franciscu, onaj stadion na kojem je Katar izvukao bod Svicarcima. Tu utakmicu sam zapamtio, ne znam je li jos neka bila u San Franciscu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []