02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Ja sam ubijedjen nažalost da šugavi Ameri moraju proći barem do 1/4 finala. Tako da će i sudije dati malo vjetar u ledja ako zapne. Neću uglavnom da se nerviram, već uživati u trenutku. Mada znam opet ću se nervirati. Ljudski je.
Ja sam gledao utakmicu i mogu reci da sam se pravo zabrinuo. Iako je drugi sastav USA, ljudi trce, lete, prespremni su... turska je morala napravit sjajne akcije da im daju golove. Iskreno, mislio sam da je amerika prosjena ekipa ali sam se sjeb... samo udjete na njihov ssstav, pregledate u kojim su klubovima i sve vam je jasno.
Može se utakmica umrtviti a nisu ni Turci mjerilo, to je malo divlja ekipa koja je neslavno završila turnir.
- Beduin
- Kontakt:
Sad ovi sto ocito ni ne prate fudbal, ali redovno komentsrisu i znaju sta i kako treba, su zabrinuti i iznenadjeni kako su Ameri jaki i sastav kakav imaju. 

Dobar dio foruma su ovakvi komentatori i selektori, ali nema veze. Hajmo mi odigrati tekmu, ne idemo u rat ba.
Dobar dio foruma su ovakvi komentatori i selektori, ali nema veze. Hajmo mi odigrati tekmu, ne idemo u rat ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Wilshere10
- Kontakt:
Ozbiljno?Iniesta12 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 08:31
Ja sam gledao utakmicu i mogu reci da sam se pravo zabrinuo. Iako je drugi sastav USA, ljudi trce, lete, prespremni su... turska je morala napravit sjajne akcije da im daju golove. Iskreno, mislio sam da je amerika prosjena ekipa ali sam se sjeb... samo udjete na njihov ssstav, pregledate u kojim su klubovima i sve vam je jasno.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- invincible1921
- Kontakt:
Jes al su i oni i Turci igrali utakmicu bez ikvakvog imperativa igralo se na go viseIniesta12 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 08:31
=\_1921_/=
- Lokomotifa
- Kontakt:
Volim Džeku ko zjenicu oka svoga, ali najmangupskiji potez Barbareza bi bio da ga ostavi na klupi i da ga ubaci zadnjih 15 minuta.
Nek je iznerviran i ljut ali ono Džekino bacanje flaše je po meni jako loš primjer. Haveru imaš 40 godina, polako ba, pusti nek i mlađi osjete čar Svjetskog prvenstva. Po meni teški neprofesionalizam i slaba kontrola emocija za nekoga ko ima 40 godina i takvo iskustvo.
Svidjelo se to nekome ili ne, stojim iza ovoga 1000%.
A što se tiče USA, igraju jako slično Kanadi, fizički fudbal, sa dosta kontakta i pressinga. Samo pogledati Kanadu i ispraviti greške koje smo tada radili.
Nek je iznerviran i ljut ali ono Džekino bacanje flaše je po meni jako loš primjer. Haveru imaš 40 godina, polako ba, pusti nek i mlađi osjete čar Svjetskog prvenstva. Po meni teški neprofesionalizam i slaba kontrola emocija za nekoga ko ima 40 godina i takvo iskustvo.
Svidjelo se to nekome ili ne, stojim iza ovoga 1000%.
A što se tiče USA, igraju jako slično Kanadi, fizički fudbal, sa dosta kontakta i pressinga. Samo pogledati Kanadu i ispraviti greške koje smo tada radili.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Mene vec nervoza pocela hvatati 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
naši sektori 127 dole (kat. 1+2) i 227-229 iznad (kat.3)
ma prolazimo sto posto, ne znam kako ali prolazimo 
Kvote kao sa Svicarskom
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma nek momci daju sve od sebe ko i do sad, ako se oni ne predalju prije utakmice sta se vi predajete koji qrac
Preko penala do finala
Preko penala do finala
Ova Amerika je nebo i zemlja u odnosu na onu reprezentaciju koju mi pamtimo od prije 15tak godina. Koliko god da nije releventan nekima FIFA ranking, ipak govori dosta toga.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2026, 08:44Sad ovi sto ocito ni ne prate fudbal, ali redovno komentsrisu i znaju sta i kako treba, su zabrinuti i iznenadjeni kako su Ameri jaki i sastav kakav imaju.
Slični su Kanađanima, visok intezitet i tempo, dok su tehnički za 2 koplja ispred Kanade. Na sve to, domaćini su.
Kako god, 90 minuta, sve je moguće, nismo bez šansi i sigurno da ćemo imati svoje prilike.. a sad', kako god se završilo, ovo je jedno uspješno iskustvo i hvala im na tome.
- signalidunapark
- Kontakt:
Moramo pružiti getafeovski nivo haramballa, i zgadit im fudbal za sva vremena. 
Na svu srecu smo igrali neku slicnu verziju te ekipe u Kanadi tako da imamo neko iskustvo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako god se ovo zavrsi, mi vec sad imamo u ruci najveci uspjeh u historiji bh. nogometa, i nadam se da ce i igracima ta cinjenica pomoci i da ce im biti malo "lakse noge" i nervoza. Sve je na njihovoj strani, kvalitetniji su, domaci teren, euforija, ali nista nije nemoguce. 
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Treba malo realnosti ba. , ljudi su izraziti favoriti, igraju bolje i brzi su mnogo, ali ne pobjedjuju uvijek favoriti.
Odbrana im je tanka, mozemo frljoku neku uvaliti i bus parkirati nazad. Mene brine samo nasa fizicka sprema, vidjelo se da nakon 30min padamo bas.
Cilj je ispunjen, igrajte bez pritiska i za svoju dusu
Odbrana im je tanka, mozemo frljoku neku uvaliti i bus parkirati nazad. Mene brine samo nasa fizicka sprema, vidjelo se da nakon 30min padamo bas.
Cilj je ispunjen, igrajte bez pritiska i za svoju dusu
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 26 jun 2026, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
A zasto da umrtvimo utakmicu kad strucnjaci ovdje pisu da trebamo igrati napadacki.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Al kad vidim kakav je zrijeb ako izbacimo Amerikance
Pa bolje protivnike sami ne bi izabrali. Bukvalno otvoren put do cetvrtfinala. Cak je i Amerika bolji zrijeb nego da smo dobili Spaniju ili Francusku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Daduli, Google [Bot], Toxin i 72 gosta.