Al u qrcu
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- signalidunapark
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne možemo im parirati ni u jednom aspketu, počevši od fizičke spreme, trke, agresivnosti i duel igre. Mi smo možda spremni za nekih 60, 70 minuta plafon. Pochettino ih je fino posložio i samo da ne bude neka bruka. Nama je Katar napravio probleme, a da ne naprave ovi. Biće repriza sa Kanadom što se tiče trke i jačine, samo što su ovi još tehnički potkovaniji.
Ne znam baš jel debela većina ali ima malo neke istine u tome jer svugdje ima normalnih ljudi. Al s druge strane kome nije jasno s kakvim dušmanima živimo na Balkanu, neće mu nikad ni biti jasno. A par fudbalskih utakmica to neće promijeniti jbg. Mada lijepo je čitati pohvale u zadnje vrijeme sa svih strana, ali ja kad pročitam "BiH ujedinila Balkan" ili tako nešto bude mi muka.signalidunapark je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:44Navija debela većina, ali debelu većina se ne pita.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Činjenica je da bi trenutne zvanične politike i Srbije i Hrvatske najsretnije bile da nas nema. Ali običan puk u tim zemljama nas vidi kao prijatelje. Problem je i sa ovim domaćim hadaljima koji žele da budu većim katolik od pape i plus su čast izuzecima poprilično zatucani.Elddar je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:47Ne znam baš jel debela većina ali ima malo neke istine u tome jer svugdje ima normalnih ljudi. Al s druge strane kome nije jasno s kakvim dušmanima živimo na Balkanu, neće mu nikad ni biti jasno. A par fudbalskih utakmica to neće promijeniti jbg. Mada lijepo je čitati pohvale u zadnje vrijeme sa svih strana, ali ja kad pročitam "BiH ujedinila Balkan" ili tako nešto bude mi muka.signalidunapark je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:44Navija debela većina, ali debelu većina se ne pita.
A fakat 3/4 bivše Jugoslavije navija za nas.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Tacno tako, ali nama se vraca Tarik i najvjerovatnije Amar. Mislim bice svakako tesko, ali poenta jeste da nama trebaju nasi najbolji svakako. Fudbal je cudan, ko zna sta se sve moze desiti. Penal, crveni karton, 0-0/1-1 70-80 min itd.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:46Ne možemo im parirati ni u jednom aspketu, počevši od fizičke spreme, trke, agresivnosti i duel igre. Mi smo možda spremni za nekih 60, 70 minuta plafon. Pochettino ih je fino posložio i samo da ne bude neka bruka. Nama je Katar napravio probleme, a da ne naprave ovi. Biće repriza sa Kanadom što se tiče trke i jačine, samo što su ovi još tehnički potkovaniji.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Poslije prvog lakta ces u startu dobiti karton, i do kraja ces za svaki start prvo dva puta promisliti, pa tek onda faulirati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa nema niko ocekivanja od nasi momaka, sta god da bude svejedno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:46Ne možemo im parirati ni u jednom aspketu, počevši od fizičke spreme, trke, agresivnosti i duel igre. Mi smo možda spremni za nekih 60, 70 minuta plafon. Pochettino ih je fino posložio i samo da ne bude neka bruka. Nama je Katar napravio probleme, a da ne naprave ovi. Biće repriza sa Kanadom što se tiče trke i jačine, samo što su ovi još tehnički potkovaniji.
Oni svoj cilj ispunili.
Ma sad kreću taktiziranja. Nema više lepršavih igrara. Sada će i veliki stati na kočnicu, jer jedan kiks i velike vraća kući.
Trebamo pokušti umrtviti igru. A kroz baraž smo dobili jednu pozitivu, a to je da možemo igrati 120 minuta i dobiti na penale. Ovo je ogromna stvar, koju je ova generacija sa sobom donijla.
Trebamo pokušti umrtviti igru. A kroz baraž smo dobili jednu pozitivu, a to je da možemo igrati 120 minuta i dobiti na penale. Ovo je ogromna stvar, koju je ova generacija sa sobom donijla.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
LjutaPaprika
- Kontakt:
Ja sam na ovom prvenstvu vidio toliko iznenađenja i autsajdera koji su namučili najjače ekipe svijeta. Mi nemamo šta izgubiti. Amerikanci će napadati, a mi se braniti, pa neka bude šta bude. Mi smo u svakoj utakmici dali gol, pa što ne bismo i u ovoj?
A Amerikanci imaju stres nakon poraza od Turske. Pochettino kaže da se novinari ponašaju kao da su ispali, haha.
A Amerikanci imaju stres nakon poraza od Turske. Pochettino kaže da se novinari ponašaju kao da su ispali, haha.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako sudjenje bude ko u BL pisi propalo.
Neki njihov novinar:
Ne želimo se uopšte dovesti da bude aktivna utakmica. Niko ne želi 90 minuta igre ili produžetke sa Bosnom. Pokušat ćemo sve riješiti u 15 minuta. BIt će to prava gostujuća utakmica za Bosnu i Hercegovinu sa 70 hiljada navijača u bijelom i crvenom. Prava gostujuća utakmica sa svime šta to znači. Na početku će biti ogroman pritisak na Bosnu i vidjet ćemo koliko su izdržljivi. Pokušat ćemo riješiti sve u 15 minuta.
Ne želimo se uopšte dovesti da bude aktivna utakmica. Niko ne želi 90 minuta igre ili produžetke sa Bosnom. Pokušat ćemo sve riješiti u 15 minuta. BIt će to prava gostujuća utakmica za Bosnu i Hercegovinu sa 70 hiljada navijača u bijelom i crvenom. Prava gostujuća utakmica sa svime šta to znači. Na početku će biti ogroman pritisak na Bosnu i vidjet ćemo koliko su izdržljivi. Pokušat ćemo riješiti sve u 15 minuta.
- Beduin
- Kontakt:
A neki njihov novinar zna kako ce krenuti i rijesiti tekmu u prvih 15min. Sve oni znaju, al' u qurcu.
Mi samo da ne krenemo u neku ludi trku sa njima. Probati malo ostrije igrati i vrebati kontranapade, zgusnuti sredinu.
Ja bih krenuo sa 343 formacijom, Kolasinac da bude taj lijevi stoper. Memic i Dedic po wing bekovima, a u napadu Kerim, Esmir i Ermedin.
Imas kasnije doboljno napadaca da bunaris u protivnickih 16m ako je nuzda.
Mi samo da ne krenemo u neku ludi trku sa njima. Probati malo ostrije igrati i vrebati kontranapade, zgusnuti sredinu.
Ja bih krenuo sa 343 formacijom, Kolasinac da bude taj lijevi stoper. Memic i Dedic po wing bekovima, a u napadu Kerim, Esmir i Ermedin.
Imas kasnije doboljno napadaca da bunaris u protivnickih 16m ako je nuzda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Marokanci58
- Kontakt:
Sve je do naših hoće li ih VELIČINA I IME AMERIKE uplašiti.
NEMA RESPEKTA MOMCI
ALLAHU EKBER
NEMA RESPEKTA MOMCI
ALLAHU EKBER
BRATSTVO GRAČANiCA
Poraz ispod 6-0 bi bio ogroman uspjeh
-
FerdinandF
- Kontakt:
Slazem se za navedene karakteristike. Ameri izgledaju bombasticno dobro, ali ni mi nismo odigrali ni blizu onog sto mozemo. Ako budemo pravi, uz malo srece i pameti, mozemo ih proci. Pa nisu Francuska jbt.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:46Ne možemo im parirati ni u jednom aspketu, počevši od fizičke spreme, trke, agresivnosti i duel igre. Mi smo možda spremni za nekih 60, 70 minuta plafon. Pochettino ih je fino posložio i samo da ne bude neka bruka. Nama je Katar napravio probleme, a da ne naprave ovi. Biće repriza sa Kanadom što se tiče trke i jačine, samo što su ovi još tehnički potkovaniji.
Čuj ni po jednom aspektu, ne možemo im parirati samo trkom , nisu ni oni ništa posebno...FerdinandF je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:56Slazem se za navedene karakteristike. Ameri izgledaju bombasticno dobro, ali ni mi nismo odigrali ni blizu onog sto mozemo. Ako budemo pravi, uz malo srece i pameti, mozemo ih proci. Pa nisu Francuska jbt.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:46Ne možemo im parirati ni u jednom aspketu, počevši od fizičke spreme, trke, agresivnosti i duel igre. Mi smo možda spremni za nekih 60, 70 minuta plafon. Pochettino ih je fino posložio i samo da ne bude neka bruka. Nama je Katar napravio probleme, a da ne naprave ovi. Biće repriza sa Kanadom što se tiče trke i jačine, samo što su ovi još tehnički potkovaniji.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Evo krenuo sam gledati Amerika vs Paragvaj, onu tekmu gdje su nabili Paragvaj. Inace, gledao sam to samo kroz highlightse, i bas mi je amerika tu izgledala top topova.
A evo, pogledah prvih deset minuta.
Kakvih uvodnih pet minuta Paragvaja!!
Mogli su i do gola. Kad bi mi uspjeli preslikati ovo sto je paragvaj odigrao protiv amera u orvih pet minuta, to bi bilo to. Zao mi je sto paragvaj ispade
Imaju dobru ekipu. U sestom minutu su primili prvi gol, za koji nikom nije jasno kako se dogodio. Kakav ziheraski autogol! Paragvaj se nakon toga drzi, sasvim ravnopravno, ali od desetw ameri vec, na krilima tog gola, preuzimaju i imaju momentum.
Vidi se da imaju jako brzu tranziciju, i brze i jake napadace. Sutra nastavljam.
A evo, pogledah prvih deset minuta.
Kakvih uvodnih pet minuta Paragvaja!!
Mogli su i do gola. Kad bi mi uspjeli preslikati ovo sto je paragvaj odigrao protiv amera u orvih pet minuta, to bi bilo to. Zao mi je sto paragvaj ispade
Imaju dobru ekipu. U sestom minutu su primili prvi gol, za koji nikom nije jasno kako se dogodio. Kakav ziheraski autogol! Paragvaj se nakon toga drzi, sasvim ravnopravno, ali od desetw ameri vec, na krilima tog gola, preuzimaju i imaju momentum.
Vidi se da imaju jako brzu tranziciju, i brze i jake napadace. Sutra nastavljam.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi više od svakog mogućeg protivnika praviti prajm Španiju jbt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi samo trebamo "ubiti" igru i njihov tempo...niposto im dati da igraju svoj ritam..igrati pravi talijanski style.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Daduli, Toxin i 70 gostiju.