Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ma ne znam koji. pitaju bilo šta propale trenere.Querty je napisao/la: ↑26 jun 2026, 18:03Ko im je.be mater, ovo sam napisao jer su srali prije Katara, poslije Kanade i Švicarske, a sad nigdje nikog.Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2026, 12:28Ne bih se ja bavio Sušićem, Baždareviće niti bilo kojim drugim bivšim selektorom na Barbinoj temi.
Nema potrebe za pretresanjem prošlosti, držati se sadašnjosti i svijetle budućnosti![]()
G.O.V.N.A
Barbarez nas je odveo na svjetsko i to je to.
Da živcira tahirovićem itekako, samo da aBd iskopaju pristojnog igrača na njegovoj poziciji.
Podrška u svakom slučaju, a vidjeti ćemo i poslije svjetskog koji nam je kurs
Vidjecemo poslije SP kakav je manager Barba, al pošto su on i Spaha licno napravili ovu repku siguran sam da će nastaviti u dobrom ritmu.
Sad zamisli kakva ce tek bit jagma ovih novih mladih igraca da zaigraju u ovom timu. Sta ce tek da znaci kad dodje Spaha na stadion da te gleda dok igras
Sad zamisli kakva ce tek bit jagma ovih novih mladih igraca da zaigraju u ovom timu. Sta ce tek da znaci kad dodje Spaha na stadion da te gleda dok igras
+ svi se sjecamo kako je srao po svemu i svakome, pisuci i ismijavajuci na twiteru...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja mislim da je on sa repkom izgubio minimum 10 godina zivota
I da, apsolutni respekt za odbijanje da javno na pressu kritikuje igrace, mislim da je dosta naucio iz proslih gresaka. Mudro politicki hvali sve igrace, a sigurno ih kritikuje u timu daleko od ociju javnosti
naprijed rejal
Zamisli apsurda – kritikuje te čovjek koji je uspio izgubiti od Luksemburga čak dva puta, i to sa dvije različite reprezentacije. Ako to nije rekord, onda je sigurno blizu. To je isti onaj kojeg je predložio Fuad Čolpa i za kojeg se godinama priča da je zajedno s njim radio iza leđa Petevu, u trenutku kada je ovaj konačno počeo graditi nešto ozbiljno i praviti pomake. Sve to ostavlja utisak da iza cijele priče stoji ili nečija ozbiljna malicioznost, ili nečiji interes i zadatak sa strane. Nije slučajno što Predrag Pašić s njim nije u dobrim odnosima, niti što nije dobrodošao u FK Sarajevo.
Je li ovdje na Tahirovića vrištao kada je vratio loptu nazad?Sveti je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:32Ja mislim da je on sa repkom izgubio minimum 10 godina zivota![]()
I da, apsolutni respekt za odbijanje da javno na pressu kritikuje igrace, mislim da je dosta naucio iz proslih gresaka. Mudro politicki hvali sve igrace, a sigurno ih kritikuje u timu daleko od ociju javnosti
Mi smo se raspali prosli put nakon SP kad smo trebali da se prosetamo kvalifikacijama ufatila igrace qrcobolja nezalaganje jer su u glavama zacrtqli da su ostvarili uspjeh i to je to ...Ovaj put trebaju biti pametni u strucnom stabu i sasjecati stvari odma u korijenu..coelho41 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:27Vidjecemo poslije SP kakav je manager Barba, al pošto su on i Spaha licno napravili ovu repku siguran sam da će nastaviti u dobrom ritmu.
Sad zamisli kakva ce tek bit jagma ovih novih mladih igraca da zaigraju u ovom timu. Sta ce tek da znaci kad dodje Spaha na stadion da te gleda dok igras![]()
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Umislili da su veći od boga i da su nedodirljivi. Zato smo se raspali. Selektor i štab koji su u stanju poslati igrača u tri pič.ke materine će imati uspjeha na našem podneblju.Zgemboo89 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 22:54Mi smo se raspali prosli put nakon SP kad smo trebali da se prosetamo kvalifikacijama ufatila igrace qrcobolja nezalaganje jer su u glavama zacrtqli da su ostvarili uspjeh i to je to ...Ovaj put trebaju biti pametni u strucnom stabu i sasjecati stvari odma u korijenu..coelho41 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:27Vidjecemo poslije SP kakav je manager Barba, al pošto su on i Spaha licno napravili ovu repku siguran sam da će nastaviti u dobrom ritmu.
Sad zamisli kakva ce tek bit jagma ovih novih mladih igraca da zaigraju u ovom timu. Sta ce tek da znaci kad dodje Spaha na stadion da te gleda dok igras![]()
- PasodelMar
- Kontakt:
Nismo se raspali nego je bila smjena generacije i bilo je dosta problema unutar tabora na relaciji Spahic-Susic. Bilo je puno nervoze unutar ekipe radi pozivanja Sven Susica itd., uglavnom neuporedivo sa ovim mladim igračima koji gore od zelje za dokazivanjem. Ne vjerujem ni jedan posto u nezalaganje i pad nakon SP, nego bas suprotno. Ovo je tek početak našeg rasta. Ako riješimo sredinu terena, bit ćemo jako respektabilna reprezentacija koja može uci u FIFA TOP 20. Siguran sam da idemo na sljedece EP.Zgemboo89 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 22:54Mi smo se raspali prosli put nakon SP kad smo trebali da se prosetamo kvalifikacijama ufatila igrace qrcobolja nezalaganje jer su u glavama zacrtqli da su ostvarili uspjeh i to je to ...Ovaj put trebaju biti pametni u strucnom stabu i sasjecati stvari odma u korijenu..coelho41 je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:27Vidjecemo poslije SP kakav je manager Barba, al pošto su on i Spaha licno napravili ovu repku siguran sam da će nastaviti u dobrom ritmu.
- Juventinisimo
- Kontakt:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Daleko od istine.ArtemisFowl je napisao/la: ↑26 jun 2026, 10:06Da
Ovo nikad nismo mogli vidjeti ni od jednog jugosaurusa sto je bio trener. Zasto? Zato sto ih je bolila rinaka za repkom. Operisani od patriotizma i Bosne. Dosli su tu da preko dzekinih ledza probaju izdici svoje trenerske karijere iz mrtvila. Nadali se nekom uspjehu na silu, ono u stilu nisam ja los trener koliko je dzeko dobar igrac pa mozda mi se posreci da na individualni kvalitet rjesi par utakmica u nasu korist.
Barba koliko god bio los trener, koliko god mi ide na ku..c sa sunjicem, tahirovicem, radeljicem, mujakicem I slicnim je ipak neko ko zeli I voli ovu repku I zemlju vise od samog sebe.
Nazalost on nema trenerski kvalitet da uvidi da bi ova repka bez sunjica i tahirovica bila bar 30 posto jaca.
Barba Ako ode na njegovo mjesto nece doci miron muslic nego krstajic I slicni koji ce namjerno sabotirati repku po nalogu iz vrha BIE I slicnih kao sto je to radio milosevic.
Nas cilj treba biti tjeranje vice I stavljanje spahe na celo saveza. To mora biti nacionalni interes. Tek onda mozemo razmisljati o mironu, terzicu ili nekom slicnom
Jedini koji pamtim je BazdarevicDiadora je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:55Ovo nikad nismo mogli vidjeti ni od jednog jugosaurusa sto je bio trener. Zasto? Zato sto ih je bolila rinaka za repkom. Operisani od patriotizma i Bosne. Dosli su tu da preko dzekinih ledza probaju izdici svoje trenerske karijere iz mrtvila. Nadali se nekom uspjehu na silu, ono u stilu nisam ja los trener koliko je dzeko dobar igrac pa mozda mi se posreci da na individualni kvalitet rjesi par utakmica u nasu korist.
Barba koliko god bio los trener, koliko god mi ide na ku..c sa sunjicem, tahirovicem, radeljicem, mujakicem I slicnim je ipak neko ko zeli I voli ovu repku I zemlju vise od samog sebe.
Nazalost on nema trenerski kvalitet da uvidi da bi ova repka bez sunjica i tahirovica bila bar 30 posto jaca.
Barba Ako ode na njegovo mjesto nece doci miron muslic nego krstajic I slicni koji ce namjerno sabotirati repku po nalogu iz vrha BIE I slicnih kao sto je to radio milosevic.
Nas cilj treba biti tjeranje vice I stavljanje spahe na celo saveza. To mora biti nacionalni interes. Tek onda mozemo razmisljati o mironu, terzicu ili nekom slicnom
-
General505
- Kontakt:
Čuj to, kako se presalta sa telece glave Safeta Sušića - šuškavca? Donedavno si se kleo u njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.
Na stranu što ga gotivim kao igračku legendu i patriotu.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Usporedo ću ti jeb.avati mater narednih 365 dana.Marokanci58 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:02Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.
-
Marokanci58
- Kontakt:
To ti je nena rahmetli sine moj nemoj takoMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:11Usporedo ću ti jeb.avati mater narednih 365 dana.Marokanci58 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:02Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.
BRATSTVO GRAČANiCA
- PasodelMar
- Kontakt:
MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:11Usporedo ću ti jeb.avati mater narednih 365 dana.Marokanci58 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:02Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.
A imaš i ti srece pajdo da mod ne radi svoj poso na temi inače bi ti bio davno bivši. Znamo svi da si glup, limitiran i retardiran ali ne moraš to baš dokazivati u svakom postu.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, HariTz, mercurial, Principatus, s4mke, tuzlanskinacin, Venom i 83 gosta.