Aston Martin
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Aston Martin
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja ne znam koja je svrha Aston Martina uopste? Pa rade li ti ljudi ista na bolidu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pocetkom sezone pa sve do nedavno, glavna prica bila kompresija mercedesovih motora, mnogi Ferari-Max fanovi su Mercedes nazivali nelegalnim.
Kad se ustanovila da promjena nikakvu razliku nije napravila, utihnu i ta prica.
Ne ocekujem da ce oni koji su najglasniji ovdje bili doci i reci kako su bili u krivu
Kad se ustanovila da promjena nikakvu razliku nije napravila, utihnu i ta prica.
Ne ocekujem da ce oni koji su najglasniji ovdje bili doci i reci kako su bili u krivu
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Jesi se opet prebacio na Mercedes?
Ferrari danas lagano na PP.
Ferrari danas lagano na PP.
Ma 100%, prvi red je njihovCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:55Jesi se opet prebacio na Mercedes?![]()
Ferrari danas lagano na PP.![]()
Pogodit ces i ovo, isto kao sto si i do sad sve
Jedino nam nisi rekao P1 Hamilton ili Lekler?
P.S. Je li Mercedesov motor bio legalan ili ne?
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanje? Jesi li se opet sa McLarena prebacio na Mercedes?Elrond je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:57Ma 100%, prvi red je njihovCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:55Jesi se opet prebacio na Mercedes?![]()
P.S. Je li Mercedesov motor bio legalan ili ne?![]()
Moze li neko postaviti par linkova za mobitel (iOs)? Danas nisam u mogucnosti gledati kvalifikacije kuci. Hvala.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zaista ne odgovaram na neinteligentna pitanja.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:54Nisi mi odgovorio na pitanje? Jesi li se opet sa McLarena prebacio na Mercedes?Elrond je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:57Ma 100%, prvi red je njihovCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:55Jesi se opet prebacio na Mercedes?![]()
P.S. Je li Mercedesov motor bio legalan ili ne?![]()
![]()
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Klasican odgovor od najveceg debila na forumu.Elrond je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:48Zaista ne odgovaram na neinteligentna pitanja.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:54Nisi mi odgovorio na pitanje? Jesi li se opet sa McLarena prebacio na Mercedes?![]()
Sljedece sezone opet za McLaren... valjda.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Valjalo bi da pp uzme Lewis ili Russell, da se prvenstvo još malo zakuva
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Fakat bi trebalo neki lagani test bar minimuma inteligencije postaviti, prilikom prijave na forum.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:58Klasican odgovor od najveceg debila na forumu.Elrond je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:48Zaista ne odgovaram na neinteligentna pitanja.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:54
Nisi mi odgovorio na pitanje? Jesi li se opet sa McLarena prebacio na Mercedes?![]()
Sljedece sezone opet za McLaren... valjda.![]()
Zar je moguce biti toliko glup?
Britanski Daily Mail je pre dva dana objavio ekskluzivu da su Maxov otac Jos Verstappen i menadžer Raymond Vermeulen obavili "hush-hush" (tajne) preliminarne pregovore sa vrhom McLarena.
Nemoj prejudicirati, cekaj prvo da vidimo ko ce biti bolji, Merc ili MclarenCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:58Klasican odgovor od najveceg debila na forumu.Elrond je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:48Zaista ne odgovaram na neinteligentna pitanja.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:54
Nisi mi odgovorio na pitanje? Jesi li se opet sa McLarena prebacio na Mercedes?![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jamesu Volwesu je izgleda domet da naredjuje propuštanja timskog kolege, ovo sa Williamsom je užasno a 3 godine se mangupisao kako sve karte baca na 2026.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Uh kako se kockao RB sa Maxom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva sadaka za Maxa, pukom srecom ne ispade u Q2.
Q3 ce biti bas zanimljiv.
Q3 ce biti bas zanimljiv.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sestrojebac, haj vec jednom da rijesimo tu debilnost.DamirT je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:48Nemoj prejudicirati, cekaj prvo da vidimo ko ce biti bolji, Merc ili MclarenCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑27 jun 2026, 13:58Klasican odgovor od najveceg debila na forumu.
![]()
Navedi jedan primjer gdje sam ja napisao da navijam za nekog prije Mclarena?
Nisam ja onaj sto navija za Ferari, pa kad je los Feraria, navijam za Maxa, pa kad se bore Lando i Oscar, navijam zdusno za Oscara,pa kad se bore Mercedesi, onda navijam za Kimia, a omalovazavam Rasela...
Dok ne navedes da sam ikad igdje rekao da navijam za nekog prije Mclarena, svaki dan cu ti mami i seki svrsavati po guzi.
Zaista vas glupih ima, malo je reci.
Zamisli kakav debil moras biti, napise neko "Bravo kimi, svka cast", kad Kimi pobjedi, za glupane je to "navija za ...."
Neki dan sam napisao "Brwvo Luis", jesam po vama retardima postao navijac Ferarija?
To je samo dokaz koliko ne razumijete bit ovog sporta.
Nevjerovatno kako glupih vas ima.
Porazavajuce
Aston Martin jedna od najvećih bruka u historiji F1
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)