02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Ovo je kao droga daj još, hajmo još amere proći pa hajmo još belgiju 

Mi smo svoje finale ostvarili, 1/16 finalaIceplayer je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:55Ni hrvati nisu nikad očekivali da će igrati finaleQuerty je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:52Samo nam fali jedno 13 i po igrača za taj podvig.Iceplayer je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:51Dubioza Kolektiv je sve prorekla još prije nekoliko godina! U pjesmi kažu da ćemo proći kroz Golden Gate (a to je u San Franciscu gdje upravo igramo protiv Amerike u 1/16 finala), a onda idemo vidjeti Statue of Liberty (koji nas čeka u New Yorku na finalu)! Matematika je jasna, Ameri padaju 100%, sudbina je već zapisana!![]()
![]()
Al bas. Ali opet daj eto samo jednu da dobijemo. Najveca utakmica reprezentacije ikad i svih nas. Neopisiv mi je osjecaj i iscekivanje. Ne smijem zamisliti ako ih prodjemo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Wilshere10
- Kontakt:
Kad prođemo sokeraše, očekujem da svi izađemo napolje u 5 ujutro 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- signalidunapark
- Kontakt:
Dajte još...Goalgetter je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:35Samo nastaviteAmerička novinarka ponizila BiH uoči duela sa SAD-om: "Ne znam je naći ni na karti"![]()
Samo dokazuju da su izuzetno glupa nacija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako ce i biti. Pratim drustvene mreze, pojedine firme, privatnici, 2.jula nece raditi.Wilshere10 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:12Kad prođemo sokeraše, očekujem da svi izađemo napolje u 5 ujutro![]()
Bit ce to veliki podvig ako prodjemo, jer nemamo igre, a imamo rezultat. Ameri igraju promjenjivo i iskreno se nadam da ce to biti los dan za njih.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji nivo arogancije od strane Amerikanaca. Ni Francuska se ne ponaša tako a imaju 10x jači sastav od njih.
Jaka ekipa, imaju dobre igrače i dobrog selektora ali nisu nepobjedivi. Moramo im prostor uzeti i ne dozvoliti da trče u prostor jer jako su brzi i znaju driblat ali to je najviše zbog njihove brzine. Mislim da moramo pojačati vezni red sa još jednim igračem jer ne možemo sa samo dva igrača s njima igrati jer će uvijek praviti višak i tu će veliki problem biti. Jako, hrabro, pametno odigrati pa šta bude.
Jaka ekipa, imaju dobre igrače i dobrog selektora ali nisu nepobjedivi. Moramo im prostor uzeti i ne dozvoliti da trče u prostor jer jako su brzi i znaju driblat ali to je najviše zbog njihove brzine. Mislim da moramo pojačati vezni red sa još jednim igračem jer ne možemo sa samo dva igrača s njima igrati jer će uvijek praviti višak i tu će veliki problem biti. Jako, hrabro, pametno odigrati pa šta bude.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- dubioza144
- Kontakt:
Najbolje da se ne nadamo pobjedi i da nas ne vidimo kao da nesto mozemo napravit jer tad smo najjaci i sigurno prolazimo 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Isto kao i protiv Katrana nam treba pristup. Jer nema veze koliko bogate države ulazu u nogomet. Ti u prvih 15 minuta utakmice možeš osjetiti jel igraš protiv Brazila I protiv hadalja.
Amerika je mekdonalds, I bez obzira na uslove i to sto je domaćin mi to moramo poderati.
Samo bahato.
Amerika je mekdonalds, I bez obzira na uslove i to sto je domaćin mi to moramo poderati.
Samo bahato.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
To nije nešto iznenađujuće od smrdljivih Amera, taj potcjenjivački odnos prema svima pa naravno i prema "maloj" Bosni. Ali je sport jedna fenomenalna stvar, samim tim i fudbal, jer kad te neko ovako potcjenjuje samo ti daje dodatni boost. To nije neka floskula nego je jednostavno tako...
Neka svako od vas počne od sebe, generalno u životu na bilo kojem polju kad vam neko kaže da nešto ne možeš, predaj se, nemoguće je itd. jel vam to još više podigne moral? Čisto eto da tom nekom dokažeš suprotno. Ameri su glupa i neotesana nacija što pokazuju s tim izjavama, i ja im se mogu samo zahvaliti. Doći će te izjave do naše svlačionice i umjesto 120% što bi izašli na teren, ovako će sa 150% vjerujte da hoće.
J e b e m li vam mamaru genocidašku kako će bit slatka ova pobjeda, najslađa do sad kunem se
Neka svako od vas počne od sebe, generalno u životu na bilo kojem polju kad vam neko kaže da nešto ne možeš, predaj se, nemoguće je itd. jel vam to još više podigne moral? Čisto eto da tom nekom dokažeš suprotno. Ameri su glupa i neotesana nacija što pokazuju s tim izjavama, i ja im se mogu samo zahvaliti. Doći će te izjave do naše svlačionice i umjesto 120% što bi izašli na teren, ovako će sa 150% vjerujte da hoće.
J e b e m li vam mamaru genocidašku kako će bit slatka ova pobjeda, najslađa do sad kunem se
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Principatus
- Kontakt:
Nama bi i nerijeseno odgovaralo ovdije, pa da vidimo ko ima jace nerve u penalima. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bitno je hoce li te ekipa potcijeniti. Nikakav faktor nece biti sta kaze par od milion americkih novinara.
Mi u Gradačcu gledamo tekmu na trgu tako da cemo vec bit vani slavitiWilshere10 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:12Kad prođemo sokeraše, očekujem da svi izađemo napolje u 5 ujutro![]()
Kakvo poređenje
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
- signalidunapark
- Kontakt:
Oni će ući u utakmicu furiozno kao što su i do sada igrali. Bojim se da im uspijevaju ući frljoke.
Dakle, nebitno je da li nas shvataju olahko ili ozbiljno, njihov pristup će biti isti a to je da nas natamburaju.
Od velike važnosti je da ovu utakmicu potpuno umrtvimo i nađemo neki plan za kontru.
Mora se priznati da nam ovaj stil ne odgovara nikako.
Dakle, nebitno je da li nas shvataju olahko ili ozbiljno, njihov pristup će biti isti a to je da nas natamburaju.
Od velike važnosti je da ovu utakmicu potpuno umrtvimo i nađemo neki plan za kontru.
Mora se priznati da nam ovaj stil ne odgovara nikako.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sta su se uzdigli ovi hamburgeri? Ovi nasi trebaju bas svaki duel na granici faula !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Daduli i 69 gostiju.