Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Padovan
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la Padovan » 21 jun 2009, 15:41

big_amko je napisao/la:Zasto Jakupovic ne moze braniti za nas. Pa,Jones je odigrao tri utakmice za njemacku reprezentaciju i sada ce igrati za amere, ako on moze zasto ne bi mogao Edin?

Sto se tice Begovica Ciro ga je rekao pozvati za utakmicu u augustu.
nemože zato što je već jednom igrao za reprezentaciju BIH i prešao u švicarsku i po fifinim pravilima imaš pravo samo jedput promjeniti reprezentaciju ako nisi igrao za A tim

jesi sad shvatio to smo ponovili 1000000 puta
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Sema_Real_Forever
Kontakt:

Post Postao/la Sema_Real_Forever » 21 jun 2009, 16:07

ma dovoljno je da ga Ćiro pozove u repku i da se on odazove i naš je...mada ako će igrati kao Salihamidžić ne treba nam taka...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 jun 2009, 16:08

eto sad........e izgubilmo i ovog momka ***** cu nekom mamu..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

SALIHOVIC84
Kontakt:

Post Postao/la SALIHOVIC84 » 21 jun 2009, 16:17

miralem444 je napisao/la:eto sad........e izgubilmo i ovog momka ***** cu nekom mamu..
hehehehhehehehehheheehheheheh i ja cu :P :P :P :P :P :P :P :P :P

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 jun 2009, 16:17

:mrgreen:
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 jun 2009, 16:42

Sema_Real_Forever je napisao/la:ma dovoljno je da ga Ćiro pozove u repku i da se on odazove i naš je...mada ako će igrati kao Salihamidžić ne treba nam taka...
Slazem se, medutim FIFA moze sprijeciti Jakupovica da igra za nas odnosno moze mu zabraniti nastup za reprezentaciju BIH.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2009, 17:07

Sema_Real_Forever je napisao/la:ma dovoljno je da ga Ćiro pozove u repku i da se on odazove i naš je...mada ako će igrati kao Salihamidžić ne treba nam taka...
Igrace kao Real prosle sezone :lol: ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 jun 2009, 17:12

prvo nevrijedjajte hasana SA ONIM BROJEM OVREDA I OPERACIJA..... sa onako LOSOM repkom kakvu smo imali tada i sa svim ostalim zajebancijama on je odigrao i vise nego dobro
drugo.....Begovic ako voli ovu zemlju sacekat ce poziv do augusta....a ako ce braniti za Kanadu eto mu je ebla ga ona u usta....haveru ako volis BOSNU nemozes igrati ni za koga drugog jer je to tvoja zemlja tvoj narod ..... e sad to sto on konta da ce nekoga s time sjebati to je druga stvar a samo sebe moze sjebati jer kanada ce igrati na svjetskom samo kad se svjetsko bude igralo u kanadi odnosno NIKAD....ZATO HAVERU IMAS 23 GODINE sacekaj prvu tekmu iducu i dobit ces poziv...ako mislis ucjenjivati eto ti kanade pa tamo seri
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2009, 17:26

johnnyHZ je napisao/la:prvo nevrijedjajte hasana SA ONIM BROJEM OVREDA I OPERACIJA..... sa onako LOSOM repkom kakvu smo imali tada i sa svim ostalim zajebancijama on je odigrao i vise nego dobro
drugo.....Begovic ako voli ovu zemlju sacekat ce poziv do augusta....a ako ce braniti za Kanadu eto mu je ebla ga ona u usta....haveru ako volis BOSNU nemozes igrati ni za koga drugog jer je to tvoja zemlja tvoj narod ..... e sad to sto on konta da ce nekoga s time sjebati to je druga stvar a samo sebe moze sjebati jer kanada ce igrati na svjetskom samo kad se svjetsko bude igralo u kanadi odnosno NIKAD....ZATO HAVERU IMAS 23 GODINE sacekaj prvu tekmu iducu i dobit ces poziv...ako mislis ucjenjivati eto ti kanade pa tamo seri
A odkud ste vi svi uvjereni da ce Begovic biti pozvan u Avgustu,to ba nase novine lazu znate svi da oni rade sa savezom i da oni namjestaju informacije koje ce ici u javnost,a i kakav je Ciro lazov znate da je slago ici ce po Papca i jos neke glupe izjave,ja vjerujem da je i ovo za Begovica laz da ce ga pozvat u Avgustu ako ga pozove skidam kapu,al tu meni smrdi.
Ja neznam sta vi pljujete Begovica idi igraj za Kanadu i to,ja mislim da je momak dugo cekao sad mu je 22 godine i ako odbije ovaj poziv od Kanade boji se da vise nikad nedobije ikakav poziv od bilo koje selekcije,a svi znamo da se u Portsmouthu se nemoze igrat ako nemas reprezentativnog nastupa,znaci on treba rizikovat karijeru radi Cire,Ilje,Muniba i CO.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jun 2009, 17:31

Dobrih golmana ima koliko hoćeš...a on ako se odazove Kanadi, onda njemu nije važna Bosna...
Što Pjanić nije za Francuze htio igrat? Zato što čovjek nije papak, pa da se, ako ga ne pozovu u BiH, odazove nekoj lijevoj reprezentaciji... Bosna ima Hasagića, on je dobar golman, ima Supića i on je obar golman...Pa nemože Ćiro pozvat 10 golmana odjednom, nek se strpi Asmir, ako mu je stalo do Bosne...

Ja ovakve stvari smatram ucjenjivanjem u stilu, ako me vi ne pozovete, ja ću otić u drugu reprezentaciju...

Možda je on dobar golman, ali malo je licemjerno, to što radi... ja ga sad namjerno nebi pozvao. :!:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 jun 2009, 17:33

nije tacno on nemora imati broj nastupa za repku jer je dosao mlad u englesku ligu.....i ako voli kanadu eno mu je a ako hoce da brani bh boje nek saceka poziv ako valja a zna da valja dobit ce ga sigurno
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 17:34

johnnyHZ je napisao/la:nije tacno on nemora imati broj nastupa za repku jer je dosao mlad u englesku ligu.....i ako voli kanadu eno mu je a ako hoce da brani bh boje nek saceka poziv ako valja a zna da valja dobit ce ga sigurno
a po cemu zna da ce ga dobit?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 21 jun 2009, 17:35

johnnyHZ je napisao/la:prvo nevrijedjajte hasana SA ONIM BROJEM OVREDA I OPERACIJA..... sa onako LOSOM repkom kakvu smo imali tada i sa svim ostalim zajebancijama on je odigrao i vise nego dobro

Ha ja, kazem i ja. Ne trebaju nam takvi.

ELEM: kad smo vec kod golmana: JASMIN FEJZIC. decko brani u njemackoj, ovu sezonu je branio u braunschweigu u 3. ligi, sad je se opet vratio u redove ambicioniranog 2.-ligasha Fuertha koji ga je bio pozajmio braunschweigu. u fuerthu bi trebao da se bori za mjesto medju stativama sa bivsim U-21 golmanom njemacke mlade reprezentacije.
mali je beton! ima 23 godine, visok je oko 195, veoma, veoma pouzdan, dobar i u izlazenju i na liniji, i sto je najzvaznije, ispekao je zanat u njemackoj, a znalcima je opste-poznato da bi svaki golman iz njemackih 1.-3. lige mogao biti reprezentativac maltene svake zemlje u evropi i svijetu. ovo je cak jednom i jedan selektor engleske prije nekoliko godina rekao, ne sjecam se koji.

narode, zaboravite ovog begovica, i shirite pricu o ovom decku, jer me stvarno vec godinu dana cudi da ga Ciro nije uspio snimiti ni zapaziti. svaka cast i supicu i hasagicu, ali ovaj decko je buducnost.

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 21 jun 2009, 18:02

znaci da zaboravimo begovica posto on ide u chelsea a da je buducnost golmana iz fürtha koji stize iz trece lige, not bad.

jarane ja se nerazumijem u fudbal bas nesto, ali ako ima 23 godine a igra u drugoj njemackoj ligi onda nije tako dobar kako tvrdis, ja bi radije ovog iz chelsea-ja :).

Medutim taj sto je izjavio da je golman iz njemacke a i bio iz trece lige, taj sigurno nije vise trener engleske :lol: .

u ostalom njemacki golmani i nisu tako dobri, uglavnom nisu medu najboljim na svijetu vec dugo godina, imali su Kahna, od kako je Kahn ostario, nemaju pravog golmana.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 jun 2009, 18:31

Zaista neznam da li JE taj ASMIR BEGOVIC DOBAR, NISAM GA NIKADA NI GLEDAO, USTVARI ON JE REZERVA, nekazem ni da je dobar niti los, jer nisam gledao,( a nisam ni strucan da ocijenim) valjda je ove sezone branio samo jedanput, treba ga pozvati i vidjeti o kakvom se golmanu radu, ali on nemoze biti prvigolman reprezentacije jer nije prvi golman u klubu, to je moje misljenje. A to da ga je CElzi trazio je mozda tacno a mozda i nije, nisam procitao da je to zvanicno, to su samo novinari, isto za Dzeku, on je po novinarima odavno potpisao za Milan, nekazem da on nije klasa za Milan ali novinari hoce da budu prepametni
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 21 jun 2009, 18:35

no comment je napisao/la:znaci da zaboravimo begovica posto on ide u chelsea a da je buducnost golmana iz fürtha koji stize iz trece lige, not bad.

jarane ja se nerazumijem u fudbal bas nesto
, ali ako ima 23 godine a igra u drugoj njemackoj ligi onda nije tako dobar kako tvrdis, ja bi radije ovog iz chelsea-ja :).

Medutim taj sto je izjavio da je golman iz njemacke a i bio iz trece lige, taj sigurno nije vise trener engleske :lol: .

u ostalom njemacki golmani i nisu tako dobri, uglavnom nisu medu najboljim na svijetu vec dugo godina, imali su Kahna, od kako je Kahn ostario, nemaju pravog golmana.

vidi se...

hahaha.. nemoj vise molim te.. Jens Lehmann, Rene Adler, Manuel Neuer, Timo Hildebrandt .... ovo nista ne valja po tebi jel?
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 21 jun 2009, 18:40

Begovic je maestralan golman i za njeg ce se otimati nogometna Evropa. Ako se "neko" iz saveza ili stručnog štaba reprezentacije ne zainteresuje i ne kontaktira ovog momka, i ne obavi detaljan razgovor s njim u narednih sedmicu il dvije, bojim se da cemo ga izgubiti za sva vremena. Vrijeme curi...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2009, 18:49

hooligan_SA je napisao/la: ispekao je zanat u njemackoj, a znalcima je opste-poznato da bi svaki golman iz njemackih 1.-3. lige mogao biti reprezentativac maltene svake zemlje u evropi i svijetu. ovo je cak jednom i jedan selektor engleske prije nekoliko godina rekao, ne sjecam se koji.
to je rekao neko ko je bio pijan. Ima u Njemackoj dobrih golmana ali da su tako dobri kao sto ti mislis nebi jedan Piplica sa 40 godina igrao u Bundesligi :)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 jun 2009, 18:52

pa kako ove (neznam vise kako da ih nazovem) u savezu nije sramota......
CIRO TI SI NASA JEDINA NADA MOLIM TE POZOVI OVOG MOMKA ..
Vidi se da momak zeli da igra za nas...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2009, 18:53

Njemci su od ovih top 10 naija, jedina koja nikad nije imala problema sto setice golmana. Pa njima u svakoj generaciji izadju dva ili tri dobra golmana. Jedino se tu jos moze mozda dodati Italija.

Evo par pirmjera da neki ne misle da pisem gluposti

SP 1986 Toni Schumacher i Uli Stein - ko prati Njemacki fudbal znaju o cemu pricam i koji su kvalitet imali ovi golmani
SP 1990 Bodo Ilgner i Anderas Koepke - mislim da je svaka diskusija ovdje suvisna
SP 1994 Bodo Ilgner, Anderas Koepke i Oliver Kahn - mislim da bi Englezi dali sve da su u to vrijeme imali golmana kvaliteta od trojice pomenutih
SP 1998 Andreas Koepke, Oliver Kahn, Jens Lehmann - zao ti koga god stavis na klupu
SP 2002 Oliver Kahn, Jens Lehmann i Hans-Joer Butt - Butt nije toliko kvalitet, ali na jednom velikom takmicenju imati ovako dva kvalitetna golmana rijetko koja nacija to ima
SP 2006 Jens Lehmann, Oliver Kahn i Timo Hildebrand - tada je Hilebrand branio u zivotnoj formi i opet se vracam na pomenutu Englesku

Naravno tu je po mom misljenju najbolji Njemacki golman svih vremena Sepp Maier. Sadasnja generacija je isto odlicna, sto se tice A reprezentacije imaju Rene Adlera, Manuela Neuera, Robert Enkea. Sto se tice mlade reprezentacije imaju Floriana Fromlowitza i Tobiasa Sippela, ko prati Njemacki fudbal zna o cemu pricam. Reci da Njemacka nema golmana kako treba je najveca glupost na ovom forumu koju sam cuo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.