Tebra, jbg nije svako kao ti. Imas keshovinu, pricu a i zene te volePSV je napisao/la: ↑28 jun 2026, 00:22Bruda nisam znao da si bjednik. Ja sjedio u VIP-u sa najpoznatijim likovima sveta.![]()
Cuo sam da su gore servirali pizu iz montane
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Tebra, jbg nije svako kao ti. Imas keshovinu, pricu a i zene te volePSV je napisao/la: ↑28 jun 2026, 00:22Bruda nisam znao da si bjednik. Ja sjedio u VIP-u sa najpoznatijim likovima sveta.![]()
Iskreno, prava steta sto se mi sa foruma nismo bolje organizovali i upoznali...steta..soko je napisao/la: ↑28 jun 2026, 00:05Pa sigurno, citavu tekmu smo stojali i navijali. Ja jos bolestan, puko glas samo tako. A ono poslije tekme kad su igraci stali ispred nas, pa zajedno I am from Bosnia, citav zivot cu pamtiti
@kenozoik, ti si znaci ispod nas bio.
Da si malo pomjerio kameru lijevo...tacno bi se prepoznao..
Ma Malić je isto dosta puta ispao iz pozicije kao i svi, jednostavno je haotična situacija zbog svega ovoga. Ali nije toliko lose odigrao koliki je bio nered u ekipi. Mislim da se ne može očekivati da to ne utječe na njega sa 22 godine ili da on vlada situacijom. Doduše, Seo bi mogao, ali ne kao lijevi bek .. on se mora konstantno uključivati u napad. Radeljić i nije toliko loše odigrao kada se skonta da nije igrao ni u prijateljskim utakmicama (ne znam za Makedoniju), ali bih dosta toga, pored pritiska i nervoze, prepisao i tome što nije bilo uigranosti i komunikacije. Uglavnom, vidi se da Muharemović sa 23 godine komanduje zadnjom linijom.GG3 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 23:58@dena24
Svaka čast na analizama, mozes li malo analizirati Malica posto je dečko toliko popljuvan (ne samo kod gola) koji je i njegova krivica ali po mom mišljenju cjele odbrane. I po meni je Katic odigrao gore Malica ovu utakmicu.
Također ako imas šta za Vasilja, jer je on po meni u dosta slučajeva veliki krivac sto ne mozemo iznijeti loptu i sto utrpa ekipu u nezgodnu poziciju.

Ja sam se sunjicu sjetio najmilijih par puta vjerovatno si me cuo.soko je napisao/la: ↑28 jun 2026, 00:05Pa sigurno, citavu tekmu smo stojali i navijali. Ja jos bolestan, puko glas samo tako. A ono poslije tekme kad su igraci stali ispred nas, pa zajedno I am from Bosnia, citav zivot cu pamtiti
@kenozoik, ti si znaci ispod nas bio.
Posteno pises a i iskreno priznajes predrasude. Ljudi u BH nemaju pojma koji su Bosanci sila u USA cak i u tom dalekom Seattle. Okupljane dan prije tekme vrhunac gospodluka, druzenja bratskog sa Bosancima iz cijelog svijeta. Dan tekme znaci pjesma ponasanje srce kao da je to neki reziser odradio.Diadora je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:03Evo da I ja napisem koju.
Svaka cast nasim navijacima I ljudima Koji su organizovali okupljanje kod space needle dan prije tekme. Na Dan tekme nevjerovatna strast, emocije, nervoza bilo je svega a zega ubija u mozak. Ja Sam mislio da je dijaspora u SA mrtva po pitanju bosne I bilo kakve veze sa bosnom ali sam bio prijatno iznenadzen koliko je mladzarija privrzena bosni. Pricam o djecurliji od 12-20 godina Koji su rodjeni u americi I kanadi dobrih 10 ili 15 godina nakon sto su im se roditelji imigrirali I integrisali u SA drustvo. Bilo nas je oko 50 000 na stadionu. Meni je bilo simpaticno koliko su redari na stadionu radovali pogotovo nakon gola mahmica.
MI nismo ni svjesni koliko je ovaj plasman na svjetsko uvezao nase ljude sirom svijeta.Ljiljani svuda a to me posebno raduje. Emotivno je bilo sve, mozda malo I previse.
O igri cu poslije ali nije bilo dobro nikako.
Generalno se slazem sa svim sto si napisao, iste emocije I Sam djelim I jos dolazim sebi nekoliko dana nakon tekme.MostarNeretva je napisao/la: ↑28 jun 2026, 07:48Posteno pises a i iskreno priznajes predrasude. Ljudi u BH nemaju pojma koji su Bosanci sila u USA cak i u tom dalekom Seattle. Okupljane dan prije tekme vrhunac gospodluka, druzenja bratskog sa Bosancima iz cijelog svijeta. Dan tekme znaci pjesma ponasanje srce kao da je to neki reziser odradio.Diadora je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:03Evo da I ja napisem koju.
Svaka cast nasim navijacima I ljudima Koji su organizovali okupljanje kod space needle dan prije tekme. Na Dan tekme nevjerovatna strast, emocije, nervoza bilo je svega a zega ubija u mozak. Ja Sam mislio da je dijaspora u SA mrtva po pitanju bosne I bilo kakve veze sa bosnom ali sam bio prijatno iznenadzen koliko je mladzarija privrzena bosni. Pricam o djecurliji od 12-20 godina Koji su rodjeni u americi I kanadi dobrih 10 ili 15 godina nakon sto su im se roditelji imigrirali I integrisali u SA drustvo. Bilo nas je oko 50 000 na stadionu. Meni je bilo simpaticno koliko su redari na stadionu radovali pogotovo nakon gola mahmica.
MI nismo ni svjesni koliko je ovaj plasman na svjetsko uvezao nase ljude sirom svijeta.Ljiljani svuda a to me posebno raduje. Emotivno je bilo sve, mozda malo I previse.
O igri cu poslije ali nije bilo dobro nikako.
Definitivno meni poslije radjanja djece najaci i najemotivniji dani zivota , neponovljivo .. kako sko mi samo dobar narod ..
Ti kao bio na utakmici? AahhahahhahahaDiadora je napisao/la: ↑27 jun 2026, 23:22Pa druze mi smo bukvalno sjedili jedan pored drugog onda
Životna želja ispunjenaPogba je napisao/la: ↑27 jun 2026, 04:13Ovo je rekao bilo ispunjenje nekih djecackih snova, da uopće gledaš SP i još svoju zemlju kako prolazi na istom tako da mislim da će to biti to.
A i nije jeftino bilo sve, a za tekmu s Amerikom ce sigurno sve biti jos skuplje, a i daleko mi je.
Ja od maja Ameriku zovem kuća tako da sretno Juventinisimo na putu doma.![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, antetokounmpo, AzRimiRzA, Bing [Bot], bordobijeli, bosnas_, Confiance, Elddar, Godfather, GoldenLilies, Helemnejse, Kljukusar, majstorS35, Mumk63, NebeskaSila96, onajlikk, random11, rossonero85, Zgemboo89 i 157 gostiju.