FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
81
18%
2. Borbu za Evropu
183
40%
3. Sredinu tabele
82
18%
4. Borbu za opstanak
111
24%

Ukupno glasova: 457

12tiigrac21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 12tiigrac21 » 29 jun 2026, 15:29

Manijakdokraja9 je napisao/la:
29 jun 2026, 15:02
12tiigrac21 je napisao/la:
29 jun 2026, 14:56
Kako vrijeme prolazi, a samo sam obični navijač koji sa strepnjom prati dešavanja u klubu, moje opredjeljenje za Sinana je sve jače i uvjerljivije.
PS nemojte zaboraviti da u klubu imamo ljude jako bliske Izetbegovića familiji, a znamo da čega se oni nisu dotakli to nisu ni sjebali. Teško ćemo se mi s tim hijenama izboriti. Ode Fabrika duhana, pa niko ništa, a takav gigant bila.
Buraz, cijeli grad zna da smo politicko igraliste trojke. Kakvi ku*ac pisljivi izetbegovici ne provaljuj se i ne spinuj. Ti ovdje dosao politicku kampanju vodit.
Ti si ovdje isključivo radi politike, a nikako radi Želje. Ovo se mora u startu spriječiti, svi mi koji pratimo i volimo klub dobro znamo za opasnost koja vreba, a kojoj pišem. Jednom smo jedva izvukli klub iz njihovih ralja, evo lešinari kruže opet. Ne uvlači me u vaaše prljave botovske igre živ bio. Isključivi interes mog pisanja je Željo, pa da je moj rodjeni brat neću mu halali štetu koji mamjerava nanijeti klubu. I sad miran budi, idi botuj po fb, x i td. Nas normalne navijače ostavi na miru.

doncarlo
Kontakt:

Post Postao/la doncarlo » 29 jun 2026, 15:35

Tomislav Kis nije produzio ugovor sa Zrinjskim, slobodan igrač. Ne bi trebao bit preskup a bolji je od despotovica...

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 29 jun 2026, 15:44

Evo i BSK dobio potvrdu najvjerovatnije ulaze u Premijer ligu. Eto sigurnih 12 bodova za borac.

Šteta Gojak produzio s Rijekom 2 godine znaci nista od njegovog povratka na Grbavicu.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 29 jun 2026, 15:44

29 jun 2026, 15:29
29 jun 2026, 14:56
Kako vrijeme prolazi, a samo sam obični navijač koji sa strepnjom prati dešavanja u klubu, moje opredjeljenje za Sinana je sve jače i uvjerljivije.
PS nemojte zaboraviti da u klubu imamo ljude jako bliske Izetbegovića familiji, a znamo da čega se oni nisu dotakli to nisu ni sjebali. Teško ćemo se mi s tim hijenama izboriti. Ode Fabrika duhana, pa niko ništa, a takav gigant bila.
Buraz, cijeli grad zna da smo politicko igraliste trojke. Kakvi ku*ac pisljivi izetbegovici ne provaljuj se i ne spinuj. Ti ovdje dosao politicku kampanju vodit.
Ti si ovdje isključivo radi politike, a nikako radi Želje. Ovo se mora u startu spriječiti, svi mi koji pratimo i volimo klub dobro znamo za opasnost koja vreba, a kojoj pišem. Jednom smo jedva izvukli klub iz njihovih ralja, evo lešinari kruže opet. Ne uvlači me u vaaše prljave botovske igre živ bio. Isključivi interes mog pisanja je Željo, pa da je moj rodjeni brat neću mu halali štetu koji mamjerava nanijeti klubu. I sad miran budi, idi botuj po fb, x i td. Nas normalne navijače ostavi na miru.
Hahahahahahahahahaha kakav ultra mega giga glupan, vise puta izofiran da botuje za trojku ovdje i opet nastavlja. Svaki put cu ti replicirat i prijavit ti post da te izofiram da si politicki bot glupane.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 29 jun 2026, 15:48

Hole82 je napisao/la:
29 jun 2026, 13:44
29 jun 2026, 13:27
Kakvi su ovo izljevi bijesa nakon sto covjek kulturno pita ono glavno - koja je alternativa? Svi znaju najsitniji detalj sta i kako ne valja i da je mirvic karinas, a niko ne zna ko su "spasitelji" koji ruse mirvica preko skupstine. Providno do bola.

Ne znam, kazem ti **** od do i jednim i drugima i trecima. Ne znam ni kako ce namaci pare. Kazem ti da ima samo problema.

@ciko
Sta se izmirilo jadan ne bio, poslao 150 K dolara a nama potrebno 600 K mjesecno da funkcionise klub.

Jah, eto cim neko nesto napise pripada nekoj struji i naklonjen je nekome.
Do sutra mozes pisati, ali veze sa cikom nemam iako ima najbolje info. :opaopa:
Fk Željezničar.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 29 jun 2026, 15:49

Ferroviere1987 je napisao/la:
29 jun 2026, 15:28
Moze prvo da se definise ko sta kad i gdje vodi ovaj klub, igrat cemo sa juniorima nije problem al da klub javno izadje i jasno definise znaci Predsjednik Mirvic sef ovaj onaj, a ne Izetbegovic pa Badzak, miske, tuna adzem badzo, gavran, hazre i ostali.
Kod nas se ne zna ko pije a ko placa, nema mahale a mahala kaze Mirvica hoce sutnut, pa krediti, ima plate nema plate pa onda bombanje igracima, koji kurasao se desava.
Jel mislite da nam je tisina ista dobro donijela osim gomilu dezinformacija (koje su mozda i tacne).
Prosjecni navijac ne zna dal da ocekuje napad na titulu, opstanak, gasenje kluba, prodaju stadiona, smjenu Mirvica. Evo opet danas gdje ti je Bicakcic nisi se oglasio, koja je poenta, na treningu ti se pojavi Garcevic za kojeg sezonu i po niko nista nije znao. Ja kazem sam sebi 100 puta dosta svega al ne mogu opet udjem na forum, odem na trening vidim sve sta se desava jace je od mene. Ko god da kaze dobro je, nije.
Brate mislim da je stvar poprilicno jasna. Ljudi koji se godinama motaju oko kluba imaju koristi od toga sto se motaju, a svi znamo da su to pare. Zeljo ima strasne prihode i sponzore i to privlaci lesinare. Sad ti isti lesinari vide da bi mogli dobit nogu i pokusavaju sprijecit ulazak Sanina. Isti ti ljudi su ti upetljani i u blokiranje statuta jer hoce da oni vode glavno kolo i istovremeno se predstavljaju kao prijatelji, navijaci kluba, dok mu rade iza ledja. Od ljudi bliskih klubu kao sto su neki bivsi igraci i slicno (a za koje provjereno znam da nisu nikad marku uzeli iz kluba koju nisu zaradili) sam dobio informacije da Sanin ima iskrenu namjeru da ulaze i da bi dobili strasne investicije i pojacanja. Ako lazu mene lazem i ja tebe, al da ti mogu reci od koga su informacije znao bi odma da vjerovatno nije suplja.

EDIT: Takodjer, moguce je i da su ti stari lesinari pod krinkom nekog "novog investitora" zavarali skupstinare da imamo bolju opciju od Sanina, a ustvari su to isti ljudi koji koriste nekog novog covjeka da se vrate u klub preko njega. Trojanski konj referenca.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 29 jun 2026, 16:12

Zamisli ti covjek ti dodje sa SŠ i vodi trening obavi prozivku a zvanicna ti u fazonu ako sve bude kako treba tad cemo ih predstavit :urnebes: samo me zanima trenutak kad cemo putem Celika i od 0
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 29 jun 2026, 16:29

Znaci nas zeljo ima omce oko vrata, i ni kriv ni duzan ispasta radi osoba koje su sisale budzet 10+ godina i hoce da ga jos sisaju. Sta ces nece se okanit dok ne uzmu sta zele, na kraju ispastamo mi i niko drugi.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 29 jun 2026, 16:30

dubioza144 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:12
Zamisli ti covjek ti dodje sa SŠ i vodi trening obavi prozivku a zvanicna ti u fazonu ako sve bude kako treba tad cemo ih predstavit :urnebes: samo me zanima trenutak kad cemo putem Celika i od 0
Pa sami su pristali da dođu, ako se ne riješi problem do kraja sedmice, ljudi će otići i to je to.
U suprotnom potpisat će ugovor i nastavit posao.
Željezničar za život cijeli!

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 29 jun 2026, 16:33

A sta cemo mi onda ako oni odu, Joldic ili Mulalic?
Curva Sud

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 29 jun 2026, 16:34

Ferroviere1987 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:29
Znaci nas zeljo ima omce oko vrata, i ni kriv ni duzan ispasta radi osoba koje su sisale budzet 10+ godina i hoce da ga jos sisaju. Sta ces nece se okanit dok ne uzmu sta zele, na kraju ispastamo mi i niko drugi.
Bojim se da ce uspjeti jer ne mirise na dobro, nazalost. Vracamo se "stednji" i prici kako nema para jer imamo dugove. Welcome Alihodzic, Mulaosmanovic, Adzem. Suljo killer u vrhu napada.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 29 jun 2026, 16:44

Forumi su zlo, svi fol nesto znaju, sve insajderi. Pojedinici ne mogu kucni budzet pod kontrolom drzati ali zato znaju sta je najbolje za Zelju i ko hoce da nas u crno zavije.

HugoSancez
Kontakt:

Post Postao/la HugoSancez » 29 jun 2026, 16:48

ELDIABLO20 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:44
Forumi su zlo, svi fol nesto znaju, sve insajderi. Pojedinici ne mogu kucni budzet pod kontrolom drzati ali zato znaju sta je najbolje za Zelju i ko hoce da nas u crno zavije.
100 posto
Željezničar.

12tiigrac21
Kontakt:

Post Postao/la 12tiigrac21 » 29 jun 2026, 16:48

29 jun 2026, 15:44

Hahahahahahahahahaha kakav ultra mega giga glupan, vise puta izofiran da botuje za trojku ovdje i opet nastavlja. Svaki put cu ti replicirat i prijavit ti post da te izofiram da si politicki bot glupane.
Oskudan vokabular, primitivan, vrijedjanje na ličnoj osnovi Ha ya. Osam osnovne i debelo uživanje ma budžetu, da si ti nama živ i zdrav. Nemoj nas još i lagati da si navijač Želje.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 29 jun 2026, 16:56

Gdje je onaj Marokanac, da mu kum nije fulio stadion pa odvezo igrace na pogresnu adresu?
Curva Sud

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 29 jun 2026, 16:58

Arma00 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:30
dubioza144 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:12
Pa sami su pristali da dođu, ako se ne riješi problem do kraja sedmice, ljudi će otići i to je to.
U suprotnom potpisat će ugovor i nastavit posao.
Dao je rok do srijede a ne do petka, igrači su dali rok do petka. Ovi dogovoreni. Navodno bi Manijaci više nisu za Sanina nakon sto mu je provjereno poslovanje i okreću se domaćim opcijama. Iskreno šteta po meni, trebalo je čovjeku sati barem jednu sezonu.

@weekend ovo su ozbiljna igračka imena neće sebi dozvoliti da ih neko slika u Željinoj opremi a još nije predstavljen i potpisan konačan ugovor. Trojica su trenutno u Sarajevu. Toliko.
BRATSTVO GRAČANiCA

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 29 jun 2026, 16:58

29 jun 2026, 16:48
29 jun 2026, 15:44

Oskudan vokabular, primitivan, vrijedjanje na ličnoj osnovi Ha ya. Osam osnovne i debelo uživanje ma budžetu, da si ti nama živ i zdrav. Nemoj nas još i lagati da si navijač Želje.
Ti na Zeljinom forumu pises o fabrici duhana i bakiru. Nikakve poveznice sa Zeljom nema ni jedno ni drugo. Ocigledna je namjera i svrha tvog pisanja na forumu. Mozda su drugi glupi i ne vide, al ja vidim da je dnevnica kod tebe dobra, slicno kao u magacinu u rajlovcu. Ja kad god sam nesto napisao politicki bilo je vezano za juznu tribinu, sto ne ide, u cemu je problem oko toga itd. Ti svim silama pokusavas da to opravdas, a istovremeno popljujes drugu stranu koja niti je na vlasti, niti ima ikakve veze trenutno sa jugom, statutom, tribinom i nasim problemima sa sudjenjem. Idi ljubi noge benjamini i adnanu, zaobidji mene, a i politicke teme ovdje na forumu koje se nikako ne ticu Zelje, posto ti 'volis' Zelju, a ja ne.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 29 jun 2026, 17:05

WeekendOffender je napisao/la:
29 jun 2026, 16:33
A sta cemo mi onda ako oni odu, Joldic ili Mulalic?
Obojica uvijek su oni bili ubitacan tandem . Valjalo je izgurati sa nikakvim budzetom 3 mjesto .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 29 jun 2026, 17:07

Pa i u situaciji da ima para prije bi Mulalica i Joldica zelio nego ove sto ih u hrv vise niko nece pa daj nama

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 29 jun 2026, 17:41

Gluho bilo sta ljudi pisu hah

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []