Ti si ovdje isključivo radi politike, a nikako radi Želje. Ovo se mora u startu spriječiti, svi mi koji pratimo i volimo klub dobro znamo za opasnost koja vreba, a kojoj pišem. Jednom smo jedva izvukli klub iz njihovih ralja, evo lešinari kruže opet. Ne uvlači me u vaaše prljave botovske igre živ bio. Isključivi interes mog pisanja je Željo, pa da je moj rodjeni brat neću mu halali štetu koji mamjerava nanijeti klubu. I sad miran budi, idi botuj po fb, x i td. Nas normalne navijače ostavi na miru.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:02Buraz, cijeli grad zna da smo politicko igraliste trojke. Kakvi ku*ac pisljivi izetbegovici ne provaljuj se i ne spinuj. Ti ovdje dosao politicku kampanju vodit.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:56Kako vrijeme prolazi, a samo sam obični navijač koji sa strepnjom prati dešavanja u klubu, moje opredjeljenje za Sinana je sve jače i uvjerljivije.
PS nemojte zaboraviti da u klubu imamo ljude jako bliske Izetbegovića familiji, a znamo da čega se oni nisu dotakli to nisu ni sjebali. Teško ćemo se mi s tim hijenama izboriti. Ode Fabrika duhana, pa niko ništa, a takav gigant bila.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tomislav Kis nije produzio ugovor sa Zrinjskim, slobodan igrač. Ne bi trebao bit preskup a bolji je od despotovica...
- MisterBlue
- Kontakt:
Evo i BSK dobio potvrdu najvjerovatnije ulaze u Premijer ligu. Eto sigurnih 12 bodova za borac.
Šteta Gojak produzio s Rijekom 2 godine znaci nista od njegovog povratka na Grbavicu.
Šteta Gojak produzio s Rijekom 2 godine znaci nista od njegovog povratka na Grbavicu.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaha kakav ultra mega giga glupan, vise puta izofiran da botuje za trojku ovdje i opet nastavlja. Svaki put cu ti replicirat i prijavit ti post da te izofiram da si politicki bot glupane.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:29Ti si ovdje isključivo radi politike, a nikako radi Želje. Ovo se mora u startu spriječiti, svi mi koji pratimo i volimo klub dobro znamo za opasnost koja vreba, a kojoj pišem. Jednom smo jedva izvukli klub iz njihovih ralja, evo lešinari kruže opet. Ne uvlači me u vaaše prljave botovske igre živ bio. Isključivi interes mog pisanja je Željo, pa da je moj rodjeni brat neću mu halali štetu koji mamjerava nanijeti klubu. I sad miran budi, idi botuj po fb, x i td. Nas normalne navijače ostavi na miru.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:02Buraz, cijeli grad zna da smo politicko igraliste trojke. Kakvi ku*ac pisljivi izetbegovici ne provaljuj se i ne spinuj. Ti ovdje dosao politicku kampanju vodit.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:56Kako vrijeme prolazi, a samo sam obični navijač koji sa strepnjom prati dešavanja u klubu, moje opredjeljenje za Sinana je sve jače i uvjerljivije.
PS nemojte zaboraviti da u klubu imamo ljude jako bliske Izetbegovića familiji, a znamo da čega se oni nisu dotakli to nisu ni sjebali. Teško ćemo se mi s tim hijenama izboriti. Ode Fabrika duhana, pa niko ništa, a takav gigant bila.
Do sutra mozes pisati, ali veze sa cikom nemam iako ima najbolje info.Hole82 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:44Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:27Kakvi su ovo izljevi bijesa nakon sto covjek kulturno pita ono glavno - koja je alternativa? Svi znaju najsitniji detalj sta i kako ne valja i da je mirvic karinas, a niko ne zna ko su "spasitelji" koji ruse mirvica preko skupstine. Providno do bola.
Ne znam, kazem ti **** od do i jednim i drugima i trecima. Ne znam ni kako ce namaci pare. Kazem ti da ima samo problema.
@ciko
Sta se izmirilo jadan ne bio, poslao 150 K dolara a nama potrebno 600 K mjesecno da funkcionise klub.
Jah, eto cim neko nesto napise pripada nekoj struji i naklonjen je nekome.
Fk Željezničar.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Brate mislim da je stvar poprilicno jasna. Ljudi koji se godinama motaju oko kluba imaju koristi od toga sto se motaju, a svi znamo da su to pare. Zeljo ima strasne prihode i sponzore i to privlaci lesinare. Sad ti isti lesinari vide da bi mogli dobit nogu i pokusavaju sprijecit ulazak Sanina. Isti ti ljudi su ti upetljani i u blokiranje statuta jer hoce da oni vode glavno kolo i istovremeno se predstavljaju kao prijatelji, navijaci kluba, dok mu rade iza ledja. Od ljudi bliskih klubu kao sto su neki bivsi igraci i slicno (a za koje provjereno znam da nisu nikad marku uzeli iz kluba koju nisu zaradili) sam dobio informacije da Sanin ima iskrenu namjeru da ulaze i da bi dobili strasne investicije i pojacanja. Ako lazu mene lazem i ja tebe, al da ti mogu reci od koga su informacije znao bi odma da vjerovatno nije suplja.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:28Moze prvo da se definise ko sta kad i gdje vodi ovaj klub, igrat cemo sa juniorima nije problem al da klub javno izadje i jasno definise znaci Predsjednik Mirvic sef ovaj onaj, a ne Izetbegovic pa Badzak, miske, tuna adzem badzo, gavran, hazre i ostali.
Kod nas se ne zna ko pije a ko placa, nema mahale a mahala kaze Mirvica hoce sutnut, pa krediti, ima plate nema plate pa onda bombanje igracima, koji kurasao se desava.
Jel mislite da nam je tisina ista dobro donijela osim gomilu dezinformacija (koje su mozda i tacne).
Prosjecni navijac ne zna dal da ocekuje napad na titulu, opstanak, gasenje kluba, prodaju stadiona, smjenu Mirvica. Evo opet danas gdje ti je Bicakcic nisi se oglasio, koja je poenta, na treningu ti se pojavi Garcevic za kojeg sezonu i po niko nista nije znao. Ja kazem sam sebi 100 puta dosta svega al ne mogu opet udjem na forum, odem na trening vidim sve sta se desava jace je od mene. Ko god da kaze dobro je, nije.
EDIT: Takodjer, moguce je i da su ti stari lesinari pod krinkom nekog "novog investitora" zavarali skupstinare da imamo bolju opciju od Sanina, a ustvari su to isti ljudi koji koriste nekog novog covjeka da se vrate u klub preko njega. Trojanski konj referenca.
- dubioza144
- Kontakt:
Zamisli ti covjek ti dodje sa SŠ i vodi trening obavi prozivku a zvanicna ti u fazonu ako sve bude kako treba tad cemo ih predstavit
samo me zanima trenutak kad cemo putem Celika i od 0
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Znaci nas zeljo ima omce oko vrata, i ni kriv ni duzan ispasta radi osoba koje su sisale budzet 10+ godina i hoce da ga jos sisaju. Sta ces nece se okanit dok ne uzmu sta zele, na kraju ispastamo mi i niko drugi.
Pa sami su pristali da dođu, ako se ne riješi problem do kraja sedmice, ljudi će otići i to je to.dubioza144 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:12Zamisli ti covjek ti dodje sa SŠ i vodi trening obavi prozivku a zvanicna ti u fazonu ako sve bude kako treba tad cemo ih predstavitsamo me zanima trenutak kad cemo putem Celika i od 0
U suprotnom potpisat će ugovor i nastavit posao.
Željezničar za život cijeli!
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Bojim se da ce uspjeti jer ne mirise na dobro, nazalost. Vracamo se "stednji" i prici kako nema para jer imamo dugove. Welcome Alihodzic, Mulaosmanovic, Adzem. Suljo killer u vrhu napada.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:29Znaci nas zeljo ima omce oko vrata, i ni kriv ni duzan ispasta radi osoba koje su sisale budzet 10+ godina i hoce da ga jos sisaju. Sta ces nece se okanit dok ne uzmu sta zele, na kraju ispastamo mi i niko drugi.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Forumi su zlo, svi fol nesto znaju, sve insajderi. Pojedinici ne mogu kucni budzet pod kontrolom drzati ali zato znaju sta je najbolje za Zelju i ko hoce da nas u crno zavije.
-
HugoSancez
- Kontakt:
100 postoELDIABLO20 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:44Forumi su zlo, svi fol nesto znaju, sve insajderi. Pojedinici ne mogu kucni budzet pod kontrolom drzati ali zato znaju sta je najbolje za Zelju i ko hoce da nas u crno zavije.
Željezničar.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Oskudan vokabular, primitivan, vrijedjanje na ličnoj osnovi Ha ya. Osam osnovne i debelo uživanje ma budžetu, da si ti nama živ i zdrav. Nemoj nas još i lagati da si navijač Želje.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:44Hahahahahahahahahaha kakav ultra mega giga glupan, vise puta izofiran da botuje za trojku ovdje i opet nastavlja. Svaki put cu ti replicirat i prijavit ti post da te izofiram da si politicki bot glupane.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:29Ti si ovdje isključivo radi politike, a nikako radi Želje. Ovo se mora u startu spriječiti, svi mi koji pratimo i volimo klub dobro znamo za opasnost koja vreba, a kojoj pišem. Jednom smo jedva izvukli klub iz njihovih ralja, evo lešinari kruže opet. Ne uvlači me u vaaše prljave botovske igre živ bio. Isključivi interes mog pisanja je Željo, pa da je moj rodjeni brat neću mu halali štetu koji mamjerava nanijeti klubu. I sad miran budi, idi botuj po fb, x i td. Nas normalne navijače ostavi na miru.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:02
Buraz, cijeli grad zna da smo politicko igraliste trojke. Kakvi ku*ac pisljivi izetbegovici ne provaljuj se i ne spinuj. Ti ovdje dosao politicku kampanju vodit.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Gdje je onaj Marokanac, da mu kum nije fulio stadion pa odvezo igrace na pogresnu adresu?
Curva Sud
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dao je rok do srijede a ne do petka, igrači su dali rok do petka. Ovi dogovoreni. Navodno bi Manijaci više nisu za Sanina nakon sto mu je provjereno poslovanje i okreću se domaćim opcijama. Iskreno šteta po meni, trebalo je čovjeku sati barem jednu sezonu.Arma00 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:30Pa sami su pristali da dođu, ako se ne riješi problem do kraja sedmice, ljudi će otići i to je to.dubioza144 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:12Zamisli ti covjek ti dodje sa SŠ i vodi trening obavi prozivku a zvanicna ti u fazonu ako sve bude kako treba tad cemo ih predstavitsamo me zanima trenutak kad cemo putem Celika i od 0
U suprotnom potpisat će ugovor i nastavit posao.
@weekend ovo su ozbiljna igračka imena neće sebi dozvoliti da ih neko slika u Željinoj opremi a još nije predstavljen i potpisan konačan ugovor. Trojica su trenutno u Sarajevu. Toliko.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ti na Zeljinom forumu pises o fabrici duhana i bakiru. Nikakve poveznice sa Zeljom nema ni jedno ni drugo. Ocigledna je namjera i svrha tvog pisanja na forumu. Mozda su drugi glupi i ne vide, al ja vidim da je dnevnica kod tebe dobra, slicno kao u magacinu u rajlovcu. Ja kad god sam nesto napisao politicki bilo je vezano za juznu tribinu, sto ne ide, u cemu je problem oko toga itd. Ti svim silama pokusavas da to opravdas, a istovremeno popljujes drugu stranu koja niti je na vlasti, niti ima ikakve veze trenutno sa jugom, statutom, tribinom i nasim problemima sa sudjenjem. Idi ljubi noge benjamini i adnanu, zaobidji mene, a i politicke teme ovdje na forumu koje se nikako ne ticu Zelje, posto ti 'volis' Zelju, a ja ne.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:48Oskudan vokabular, primitivan, vrijedjanje na ličnoj osnovi Ha ya. Osam osnovne i debelo uživanje ma budžetu, da si ti nama živ i zdrav. Nemoj nas još i lagati da si navijač Želje.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:44Hahahahahahahahahaha kakav ultra mega giga glupan, vise puta izofiran da botuje za trojku ovdje i opet nastavlja. Svaki put cu ti replicirat i prijavit ti post da te izofiram da si politicki bot glupane.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:29
Ti si ovdje isključivo radi politike, a nikako radi Želje. Ovo se mora u startu spriječiti, svi mi koji pratimo i volimo klub dobro znamo za opasnost koja vreba, a kojoj pišem. Jednom smo jedva izvukli klub iz njihovih ralja, evo lešinari kruže opet. Ne uvlači me u vaaše prljave botovske igre živ bio. Isključivi interes mog pisanja je Željo, pa da je moj rodjeni brat neću mu halali štetu koji mamjerava nanijeti klubu. I sad miran budi, idi botuj po fb, x i td. Nas normalne navijače ostavi na miru.
Obojica uvijek su oni bili ubitacan tandem . Valjalo je izgurati sa nikakvim budzetom 3 mjesto .WeekendOffender je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:33A sta cemo mi onda ako oni odu, Joldic ili Mulalic?
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Pa i u situaciji da ima para prije bi Mulalica i Joldica zelio nego ove sto ih u hrv vise niko nece pa daj nama
Gluho bilo sta ljudi pisu hah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.