Stvar je u tome sto su nam ostali igraci puno bolji pa ne vidimo njegovo fudbalako umijeceUnofficialpage je napisao/la: ↑29 jun 2026, 19:55Ne mora ni preći ali samo kako ima uopšte interes kluba kao što je Bvb.Onda on ima nešto što mi baš ne vidimo.
![]()
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Lik je teska enigma, ono gledas ga ne vidis nista kvalitetno onda vidis da ga je Mourinho ubacio u prvi tim Rome. Jbg nesto je morao pokazati. Onda Ajax plati fine pare za njega. I to je neko morao nesto vidjeti u njemu. Sad ovo oko BvB…
Nakon Belinghama, Benjo. 
-
Sindikat12
- Kontakt:
Haha, da je neka prevaga na SP-u valjda bi protiv Katara startao jer ga Sergej najvise gotivi. Lik nema 10 pasova prema naprijed u opasnoj zoni u 3 utakmice…. Svaki nas protivnik zna da smo najtanji u veznom redu i tu gleda svoju priliku kad pravi pressing…. U Brodbyju nije mogao biti prevaga a bas ce ga BVB dovesti u svoje redove haha pusti snovi
- Wilshere10
- Kontakt:
Ako ovaj pređe u BVB i tamo odigra barem 5 utakmica, mi se svi trebamo okaniti sokera i pratiti kriket. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Onda su i ovi iz Ajaxa i Brondbya također fudbalski nepismeni...RajvoSA03 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:53Na primjeru Benjamina, balije iznova i iznova pokazuju koliko su fudbalski nepismen narod.General505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:41Prvi intervju:
Samo Bosna i Hercegovina, i samo Bosna i Hercegovina...
Daj ja ću prvi ...
U rupee miševiii
Miševi i čaršijaneri kritikuju a dečkoo uriniraa konstantnoo i igrom i transfer vijestima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
FerdinandF
- Kontakt:
HahahahaWilshere10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:31Ako ovaj pređe u BVB i tamo odigra barem 5 utakmica, mi se svi trebamo okaniti sokera i pratiti kriket.![]()
Pa baš to.
- Ozymandias
- Kontakt:
Kakvo bi to pisanje bilo po svima nama. 
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ma druze, da ga Real sad kupi, ja ostajem pri svom.
Vidim, imam oči, a i statistiku vidim.
Vjerovatno i njega neki algoritam gura.
Vidim, imam oči, a i statistiku vidim.
Vjerovatno i njega neki algoritam gura.
Broj primljenih golova BiH na Mundijalu: 6
Broj primljenih golova BiH sa Benjom na terenu: 1
Broj primljenih golova BiH sa Benjom na terenu: 1
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
FerdinandF
- Kontakt:
Broj primljenih golova sa Vasiljem 6
Sa Jurkasom 0
Sa Jurkasom 0
Za razliku od Jurkasa, nas vezista je imao ozbiljnu minutazu u sve 3 utakmice
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma vide pravi fudbalski znalci sta on daje ekipi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa dobro ljudi da je iznenađenje da se interesuje Dortmund jest, a da je on igrac tog kalibra nije. Ali i ovaj hejt sto dobija je vise zato sto kod nas ga je narod docekao kao novog Pjanica, nakon izjava Murinja.
#CarsijaOdjebi
Mozda i Dortmund hoce da primi manje golova sa Tahirom na terenu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fino je to Ismir naš zamaskirao.. istina je da ide na posudbu, iduće ljeto, ali u Leverkusen.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
antetokounmpo
- Kontakt:
-
General505
- Kontakt:
Sta mislis zasto nije startao protiv Katara??Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:30Haha, da je neka prevaga na SP-u valjda bi protiv Katara startao jer ga Sergej najvise gotivi. Lik nema 10 pasova prema naprijed u opasnoj zoni u 3 utakmice…. Svaki nas protivnik zna da smo najtanji u veznom redu i tu gleda svoju priliku kad pravi pressing…. U Brodbyju nije mogao biti prevaga a bas ce ga BVB dovesti u svoje redove haha pusti snovi
Jwr vidim bas ti najcesce ga prozivas i omalovazavas a ne cini mi se da poznajes neke cak i osnove fudbala.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, aqarius, AzRimiRzA, Beli98, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dark44, Dzoni, Edincapitano, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, hz1987, Iceplayer, James1987, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovacic, Kylian, Lavcina, legendarnadruga, miguelramos, mirsonetz, NazorUso, omanovski, perun, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, visarionovich i 316 gostiju.