Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Surreal
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Surreal » 29 jun 2026, 21:56

Hadžimujović igra za Pazar, a ne za Zvezdu...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

doki48
Kontakt:

Post Postao/la doki48 » 29 jun 2026, 22:03

Diadora je napisao/la:
29 jun 2026, 20:58
Denal je napisao/la:
29 jun 2026, 09:36
Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.

Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.

Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.

I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Druze sve to stoji, I ja skidam kapu svima Koji su se vratili u zvornik, srebrenicu, bratunac ,janju itd. Ti ljudi su najbolji I najhrabriji medju nama.
Medzutim to nije prosjecan podrinjac. Kao neko ko u dijaspori ima dodira sa tim ljudima, vjeruj da je zastrasujuce koliko su mnogi od njih operisani od bosne I bosnjastva I samo guraju vjeru i taj vjerski identitet.
Drugo, izbjeglice I njihovi potomci koji trenutno zive u sarajevu I tuzli, su glavna glasacka baza SDA posrbica I veleizdajnika. Jel tebi normalno da narod Koji je doslovice prodan I ostavljen sa glavom na panju od te veleizdajnicke bande, bezdusno I idiotski glasa za iste vec 30 godina?

Podrinje je najvise stradalo i 1940tih, foca, gorazde, visegrad itd I sta su naucili od toga? Imao si situaciju da unuci nisu znali kroz sta su im djed I nana koji su jos bili zivi I zdravi prosli 40tih pa su 90tih prosli isto.

Zbog gore navedenih stvari podrinjci mi ne sjede nikako, ne kontam taj njihov mentalni sklop
Meni ne sjede dezerteri poput tebe, malo supacko vanago koje je sebi umislilo nešto, da si nešto značio ne bi morao da odeš odavde, jadnice mogao si i ovdje prati guzice starcima.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jun 2026, 22:10

Stuttgart i Freiburg zele dovesti Pejcinovica

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 29 jun 2026, 22:19

Gledaj sandzokana i igre za srbiju, a isti četnici klali 40 tih po sandžaku. Sve je to pocelo od retarda asmira kolasinca

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 29 jun 2026, 22:55

Clutch je napisao/la:
29 jun 2026, 21:42
Kakav idiot je ovaj Skoric.
Nije on idiot, nego posrbica I agent srpskih tajnih sluzbi ciji je zadatak sirenje srbofilije na najcitanijem bh sportskom portalu. Pa zar ne vidite da samo on pise clanke o srbima I srbiji hebali mu oni najmilije.

Edmire Skoricu, cmaroljubu, posrbico, smradu, fekalijo, ljudski sljamu ako citas ovo, da znas da si procitan pokakim ti se u ta smrdljiva balijska usta.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jun 2026, 23:02

Diadora je napisao/la:
29 jun 2026, 20:58
Denal je napisao/la:
29 jun 2026, 09:36
Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.

Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.

Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.

I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Druze sve to stoji, I ja skidam kapu svima Koji su se vratili u zvornik, srebrenicu, bratunac ,janju itd. Ti ljudi su najbolji I najhrabriji medju nama.
Medzutim to nije prosjecan podrinjac. Kao neko ko u dijaspori ima dodira sa tim ljudima, vjeruj da je zastrasujuce koliko su mnogi od njih operisani od bosne I bosnjastva I samo guraju vjeru i taj vjerski identitet.
Drugo, izbjeglice I njihovi potomci koji trenutno zive u sarajevu I tuzli, su glavna glasacka baza SDA posrbica I veleizdajnika. Jel tebi normalno da narod Koji je doslovice prodan I ostavljen sa glavom na panju od te veleizdajnicke bande, bezdusno I idiotski glasa za iste vec 30 godina?

Podrinje je najvise stradalo i 1940tih, foca, gorazde, visegrad itd I sta su naucili od toga? Imao si situaciju da unuci nisu znali kroz sta su im djed I nana koji su jos bili zivi I zdravi prosli 40tih pa su 90tih prosli isto.

Zbog gore navedenih stvari podrinjci mi ne sjede nikako, ne kontam taj njihov mentalni sklop
Ne možeš generalisati stvari nikako. Ja sam. Prvi ih Podrinja, I mišljenja sam da smo uz Krajišnike najveće patriote bez pretjerivanja. E sad je druga priča o tom starinju koje je nažalost ostalo nepismeno I njima je vjera sve na svijetu. Ali Nije problem Vjera kao vjera, već što SDA povezuju sa istom, odnosno ako nema SDA neće biti ni muslimana.

Garantujem ti životom da su podrinjci patriote, ali da ima isto tako onih kojima su samo vjera i pare bitne, ima. I najveći postotak je iz Podrinja, ali nikako ne smiješ generalisovati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2026, 23:07

Pa de vise j3bo vas Diadora retardirani kad ga citirate uopste, mi koji smo tog degenerika stavili na foe moramo stalno citati zbog pojedinaca, kao i onog PSV, Capitano i jos neki. De vise te idiote pustite neka sami sebi pisu dok ne pocrkaju kolektivno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jun 2026, 23:16

Beduin je napisao/la:
29 jun 2026, 23:07
Pa de vise j3bo vas Diadora retardirani kad ga citirate uopste, mi koji smo tog degenerika stavili na foe moramo stalno citati zbog pojedinaca, kao i onog PSV, Capitano i jos neki. De vise te idiote pustite neka sami sebi pisu dok ne pocrkaju kolektivno.
Halali nisam znao da je toliko poznat na forumu kao neki negativac 😅
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2026, 23:22

Tracy3McGrady je napisao/la:
29 jun 2026, 23:16
Beduin je napisao/la:
To su brate smrdibube koje samo sutas nogama i bjezis od njih, vjeruj mi. Nevjerovatno da ih ovi redovniji na ovim temama i dalje prate i citiraju, bas fetis prema debilizmu imaju. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 29 jun 2026, 23:58

Beduin je napisao/la:
29 jun 2026, 23:22
Beduin je napisao/la:
To su brate smrdibube koje samo sutas nogama i bjezis od njih, vjeruj mi. Nevjerovatno da ih ovi redovniji na ovim temama i dalje prate i citiraju, bas fetis prema debilizmu imaju. :mrgreen:
Cime ti gluperdo tacno doprinosis diskusijama na forumu? To sto tudje misljenje nije muzika za tvoje ne daje ti za pravo da vrijedzas nekoga. Lako se kriti iza ekrana I pisati sranja, sumnjam da bi bio ovako mudovit na ulici.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jun 2026, 01:12

Diadora je napisao/la:
29 jun 2026, 23:58
Beduin je napisao/la:

Cime ti gluperdo tacno doprinosis diskusijama na forumu? To sto tudje misljenje nije muzika za tvoje ne daje ti za pravo da vrijedzas nekoga. Lako se kriti iza ekrana I pisati sranja, sumnjam da bi bio ovako mudovit na ulici.
Jarane ti me podsjecas na mog rodjaka, meni govori da nisam patriota je eto iz Amerike ne idem u BiH svake godine. On zivi u bajernu pa je za 6-7 sati autom dole. Ide dva puta godisnje dole, a nekad i tri.
Pa reko kad si patriota fino se preseli u BiH, kani se Njemacke. On cuti, znas ne mogu ja sad naci posao ovo ono. Pustite te price o patriotama.
Imam kolegu, bio je ovdje, zavrsio koledj i pravac BiH, otvorio firmu i zaposlio 5 ljudi. Tako se ti radi, ja nisam takav. Neka me ovdje pa kad bude penzija onda cu dole za BiH i na jardran.

Catalunya1
Kontakt:

Post Postao/la Catalunya1 » 30 jun 2026, 02:03

MiranGlasnic je napisao/la:
29 jun 2026, 19:07
jasmin10 je napisao/la:
29 jun 2026, 18:48
baboedindzeko09 je napisao/la:
29 jun 2026, 18:28

Dođi dijete kući svojoj :bih:
Zna Ahmed gdje pripada. :bih:
Ćatović Enjoyer je jedan od najvećih šovinista i ret.arda na X-u. Pogledaš ko mu dijeli postove i sve ti bude jasno.
a sta je pogresno napisao budalo balijska

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 30 jun 2026, 02:27

soko je napisao/la:
30 jun 2026, 01:12
Diadora je napisao/la:
29 jun 2026, 23:58
Beduin je napisao/la:

Jarane ti me podsjecas na mog rodjaka, meni govori da nisam patriota je eto iz Amerike ne idem u BiH svake godine. On zivi u bajernu pa je za 6-7 sati autom dole. Ide dva puta godisnje dole, a nekad i tri.
Pa reko kad si patriota fino se preseli u BiH, kani se Njemacke. On cuti, znas ne mogu ja sad naci posao ovo ono. Pustite te price o patriotama.
Imam kolegu, bio je ovdje, zavrsio koledj i pravac BiH, otvorio firmu i zaposlio 5 ljudi. Tako se ti radi, ja nisam takav. Neka me ovdje pa kad bude penzija onda cu dole za BiH i na jardran.
Druze ja se ne dicim nikakvim patriotizmom niti serem kome da jeste ili nije patriota. U Seattlu sam vidio da dosta nasih ljudi hvala bogu drzi do svog identiteta I korijena.Tema je bila patriotski naboj, od svih nasih ljudi u dijaspori s kojim Sam bio u dodiru, nacionalnog naboja u prosjeku najmanje ima kod podrinjaca( naravno ne kod svih) ali kod vecine je vjera primarni I jedini identitet.
Krajsnici su po pitanju nacionalnog naboja ubjedljivo najjaci, bez premca.Svi ostali su nivo ispod.
Jbg I ja pokusavam ici sto cesce, ali i sam znas da nije lako pogotovo sad kad su cijene jet fuela skocile za 30 posto

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 30 jun 2026, 02:31

Kako god, da se zakljuciti da su velike sanse da bude nas, a momak je veliki talenat, samo18g :clap:

Samo da pobjegne iz ove lige sto prije gdje ce igrat redovno i odmah na spisak da ga se kaparise..znaci jos Catovic i Spaha i Barba su prekucali Sandzak :tokralju:

Btw stvarno je ovaj Skoric poludebil.
Ti kao novinar radis kontra svoje repke za neku vijest udarnu da lansiras :puke: ..kao i vecina ovih "insajdera"
BašČelik!🖤❤️

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 jun 2026, 06:38

Pejčinović nažalost ima realne šanse da se nada pozivu njemačke. Kada mogu Woltamade i Undav, onda sigurno može i on.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 30 jun 2026, 06:39

Najjaci su mi novinari koji citaju forum da bi objavili neku vijest. Koji je to nivo lijenosti...
Pa znate li ista sami smisliti, otkriti..

1993Sajo1993
Kontakt:

Post Postao/la 1993Sajo1993 » 30 jun 2026, 07:41

ovo ispadanje njemacke je "Alarmantno stanje" za nas strucni stab
po pitanju Catovic, Pejcinovic u slucaju da postoji dvoumljenje kod njih
sad ovisi kakvi su osjecaji prema Bosni i Hercegovini

realno sanse za poziv u DFB Reprezentaciju su se povecale

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 30 jun 2026, 08:00

1993Sajo1993 je napisao/la:
30 jun 2026, 07:41
ovo ispadanje njemacke je "Alarmantno stanje" za nas strucni stab
po pitanju Catovic, Pejcinovic u slucaju da postoji dvoumljenje kod njih
sad ovisi kakvi su osjecaji prema Bosni i Hercegovini

realno sanse za poziv u DFB Reprezentaciju su se povecale
Nije se povecalo imaju iste igrace ko prije.
Samo im fali bolji trener.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 30 jun 2026, 08:14

A kakvu vezu Pejcinovic ima sa BiH? Isto vazi pitanje i za Licinu i za Catovica? Malo cemo podebljati ovaj Sandzacki korpus.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, Bing [Bot], Confiance, Iceplayer, Proximic, s4mke, tuzlanskinacin i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []