Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Imam oko 300 duplih, ako ima ko da bi se mijenjao iz SA, a imam oko 800 popunjenih, tj 759 i 300injak duplih kroz koje trebam proci da sebi povadim sta mi fali pa bi trebalo biti preko 800 xD
Bio na razmjeni danas, vecina mijenja 1 za 1, dio ljudi konta da su ronaldo, mesi i one zlatne sa pocetka nesto rijetke, pa kao nece. Ostace raja sa masom duplih, i neka ce. Isto djeluje da su i ovi kvazi proprodavaci bacili pare samo.
Ja zadnje tri zalijepio u subotu
Ma mjenjas normalno 1:1 jedino bih za bih se trazi...
Kad ti fali manji broj slicica, a imas dosta duplikata (tako sam bar ja radio), davao sam i po pet slicica za jednu koja mi fali.
Ma mjenjas normalno 1:1 jedino bih za bih se trazi...
Kad ti fali manji broj slicica, a imas dosta duplikata (tako sam bar ja radio), davao sam i po pet slicica za jednu koja mi fali.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odradi na slibe.online to što ti fali, popunit ćeš taj ostatak za 1-2 dana max.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
AgresivnaHercegovina
- Kontakt:
Je li iko narucivo preko distribucije slike koje mu fale? Meni ne odgovaraju na mejl uopste.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ima li iko Rsa 18?
Sada sam ja zvao,slicice koje su narucene isporuka u BL ce biti danas ili sutra a onda ce biti poslane na adrese.AgresivnaHercegovina je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:01Je li iko narucivo preko distribucije slike koje mu fale? Meni ne odgovaraju na mejl uopste.
Nije problem u njima nego u njihovom dobavljacu,tako su meni rekli..
- invincible1921
- Kontakt:
Gledajuci vako medju rajom, klegama na poslu itd, slicice koje sam primjetio da su narijedje jer su falili mnogima su:
Klajvert, Rodriguze iz svice, Tunis 9, Arabija 16 onaj Daswari i Mexico 2
...meni su posljednje dvije zaljepljene bile upravo Klajvert i Tunis 9 trazio ih jedno dvije sedmice
Od grbova koliko sam vidio najvise fale Uzbekistan, Francuska i CPV
Klajvert, Rodriguze iz svice, Tunis 9, Arabija 16 onaj Daswari i Mexico 2
Od grbova koliko sam vidio najvise fale Uzbekistan, Francuska i CPV
=\_1921_/=
-
AgresivnaHercegovina
- Kontakt:
Kako ide proces narucivanja?Anoniman je napisao/la: ↑23 jul 2026, 12:19Sada sam ja zvao,slicice koje su narucene isporuka u BL ce biti danas ili sutra a onda ce biti poslane na adrese.AgresivnaHercegovina je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:01Je li iko narucivo preko distribucije slike koje mu fale? Meni ne odgovaraju na mejl uopste.
AgresivnaHercegovina je napisao/la: ↑24 jul 2026, 04:29Kako ide proces narucivanja?Anoniman je napisao/la: ↑23 jul 2026, 12:19Sada sam ja zvao,slicice koje su narucene isporuka u BL ce biti danas ili sutra a onda ce biti poslane na adrese.AgresivnaHercegovina je napisao/la: ↑21 jul 2026, 10:01Je li iko narucivo preko distribucije slike koje mu fale? Meni ne odgovaraju na mejl uopste.

ja sam uplatio preko mobilnog bankarstva, u opisu stavio uplata za slicice i ispod napisao koje.Njima na email ostavio svoje podatke,koje slicice mi trebaju, i sliku uplatnice,mislim da je ok..
Po svemu sudeci, mislim da ce te slicice biti na kraju duple 99%
Njima slicice dolaze preko distributera,ja sam pomislio na trenutak da se stampaju u BL jer neki su na drugim forumima pisali u smislu da nije isti kvalitet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.