Penava nije u dobrim odnosima sa gjergjom, nije se odazvao na zadnje okupljanjeKylian je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:07SR piše da bi Darko Talić i Adin Vrabac trebali postati prva pojačanja KK Bosne za novu sezonu.
U kombinacijama se spominju i neka druga imena jer bez angažmana je i Ajdin Penava, koji trenutno razmatra opcije iz inostranstva, dok se u kontekstu Bosne spominje i ime Stefana Simanića.
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
-
Helemnejse
- Kontakt:
Navodno playmaker ex santa klara univerzitet 23 god 185 cm
Helemnejse je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:04Navodno playmaker ex santa klara univerzitet 23 god 185 cm
?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Delalić napustio klub, hvala Harise na svemu!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
Helemnejse
- Kontakt:
Sta ovo SR pise da postoji opcija da Salic ostane u klubu?
Bukvalno najlosiji igrac 3 sezone unazad...
Ma bilo je jasno da on ide, ali nije bilo za ocekivati da ce iz proslosezonskog rostera ostati najgori igrac.
Ako se potvrdi dolazak Djerdje, onda definitivno ne treba ocekivati da recimo Zubac ili Delalic produze saradnju. Prvog nikad nije zvao u reprezentaciju, iako je bilo argumenata za poziv, a drugi se znao naci na prosirenim spiskovima, ali on ocito vise ne zeli igrati za reprezentaciju. Slicno vazi i za druge povremene reprezentativce poput Campare, Durme, Penave (ako je definitivno ljut na Darija) itd. Ovi koji se spominju da ce vjerovatno doci su maksimalno za 10-ak minuta s klupe (Talic i Simanic), jedino Vrabac eto moze izgurati i 15-20 - pod uslovom da mu se nadje odgovarajuca uloga. Mada, ni ovi neki iz prosle sezone nisu bili za vise od toga (Gutic, Zubac, Delalic itd).
Nakon Zubca ni Delalić više nije igrač KK BosneGhuraba je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:18Ma bilo je jasno da on ide, ali nije bilo za ocekivati da ce iz proslosezonskog rostera ostati najgori igrac.![]()
Ako se potvrdi dolazak Djerdje, onda definitivno ne treba ocekivati da recimo Zubac ili Delalic produze saradnju. Prvog nikad nije zvao u reprezentaciju, iako je bilo argumenata za poziv, a drugi se znao naci na prosirenim spiskovima, ali on ocito vise ne zeli igrati za reprezentaciju. Slicno vazi i za druge povremene reprezentativce poput Campare, Durme, Penave (ako je definitivno ljut na Darija) itd. Ovi koji se spominju da ce vjerovatno doci su maksimalno za 10-ak minuta s klupe (Talic i Simanic), jedino Vrabac eto moze izgurati i 15-20 - pod uslovom da mu se nadje odgovarajuca uloga. Mada, ni ovi neki iz prosle sezone nisu bili za vise od toga (Gutic, Zubac, Delalic itd).
Nije ni đoko otiso je prvi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To nisu zvanicne informacije, nego od strane lika koji kao ima neke kontakte i informacije. Zato kazem, ne bi me iznenadilo da bude tako ako Djerdja dodje za trenera (naveo sam razloge zasto tako mislim), ali nema potrebe da se vec sad definitivno krizaju jer se klub nije oglasio i jer je buduci trener (valjda) glavom 100% u utakmicama reprezentacije.
Rule, iskreno se nadam da je tako...
Sramota da se vijesti saznaju sa nekih divljih stranica, pa je li moguće da nisu u stanju postaviti objavu za zahvalu Pašaliću
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa ko ce objavit nikog nema
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bio je svojevremeno igrac Barcelone
ako je istina ono sto sam cuo, kako kupio tako i prodajem

Đedović je veliko ime i dalje, dostojno pojačanje.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa bio je i mladji brat...a i zvijezda Jahorine, Stefan Peno 
A i Sulejmanovic haha
-
Helemnejse
- Kontakt:
Supak da se vrati je realno, sad kad nema Dubravka
Nihad je svim igračima nekadašnjih Sparsa poslao pozive i/ili poruke od Penave do Vrabca da dođu u KK Bosna ove godineHelemnejse je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:30Zato će air vrabe doci da bude kapiten.
Nesto sto mu Dubravko nije htio dati, nihad onanise na vrabeta
Amar Gegić, Ajdin Penava, Adin Vrabac, Ibrahim Durmo, Sani Čampara, nastavi niz......neki su rekli hvala šefe ali ne bih sada, neki kažu razmisliću, čekaju odgovore drugih klubova, Gegić je rekao da mu je ovdje dobro, ali Nihad je odlučio da se budžetom Bosne oduži svojim igračima prvo, sad nakon njih čeka se potvrda za Gjergu pa Octagon family
Ja tebi kažem da je lik preko kontakta u savezu insajder i učestvuje od odabira omladinskih selekcija do odabira za KK BosnuGhuraba je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:37To nisu zvanicne informacije, nego od strane lika koji kao ima neke kontakte i informacije. Zato kazem, ne bi me iznenadilo da bude tako ako Djerdja dodje za trenera (naveo sam razloge zasto tako mislim), ali nema potrebe da se vec sad definitivno krizaju jer se klub nije oglasio i jer je buduci trener (valjda) glavom 100% u utakmicama reprezentacije.
Rule, iskreno se nadam da je tako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.