Hocel Trump biti na tribinama?
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Uzimamo ovo ako ne primimo gol u prvih 15 minuta. Previse se ovi Amerikanci qurce, oni vec sada gledaju kako ce igrati u osminu finala.
Izgleda da ce Barbarez igrat sa 5-4-1 formacijom vcrs
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Goalgetter
- Kontakt:
Prema ss.ba, igramo u 4-5-1 sa Dzekom u spicu, Kerim, Esmir, Amar iza njega.
Posto oni redovno promase kad je u pitanju sastavi ili ovako neke informacije, ne vjerujem da ce to izvesti.
Posto oni redovno promase kad je u pitanju sastavi ili ovako neke informacije, ne vjerujem da ce to izvesti.
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Ma veceras mora krenuti sa jednim u napadu. 4 5 1 ili 3 5 2 ako bude sa dva napadaca igrao. I haj’mooooooooooooo 
Nešto mi se po ovom čini da igramo 3-4-3, sumnjam da će ovako biti..
Nema i neće biti, ima samo Kemal Alispahić zvani "naknadna pamet"... kada gledam emisiju na HRT2, plače mi se.
Sastav je sigurno procurio u 4 ujutro u SF 
Ako je ovo sastav, mene zanima šta Bašić treba da uradi da počne jednu bitnu utakmicu?
dacemo ga mi u prvih 15minEdincapitano je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:59Uzimamo ovo ako ne primimo gol u prvih 15 minuta. Previse se ovi Amerikanci qurce, oni vec sada gledaju kako ce igrati u osminu finala.
Hocel Trump biti na tribinama?![]()
Dobro Kanada razumijem, realno gledajući protiv Katara je odigrao tako da potpuno zaslužuje prvu postavu Protiv SAD-a. Amerika daleko najbitnija utakmica.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Bravo potpisujem brate, nerealno je proc ovakvu Ameriku po mom misljenju,treba uzivati i polako...dena24 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:49Uopšte nas neće potcijeniti, niti ćemo moći da ih iznenadimo. Njihov stil igre uopšte ne dopušta tako nešto .... oni kreću jako od prve sekunde, protiv koga god da igraju.
Uostalom, ne treba Ameriku smatrati nekom velesilom, ali su ovdje nekima apetiti porasli do nadrealnih granica.
Pola ekipe nam je rovito, zbog čega nemamo snage. Ekipa je premlada, taktički dosta griješimo, neuigrani smo i igrali smo u grču pod pritiskom grupne faze.
Ovi momci su napravili istorijski uspjeh i ovo će biti temelj za dobre stvari u budućnosti. Znači, probili smo nekoliko zidova i izgradili mentalitet. Treba ići korak po korak, a ne očekivati uspjeh preko noći.
Uglavnom, mislim da nam je večeras kraj i da svako treba uživati u prvoj nokaut utakmici naše reprezentacije, a ne docekati je u nekoj nervozi. Iako je sve moguće............ ovo mišljenje nije ni luzerski mentalitet ni pesimizam, već realnost. Momci su na vrlo dobrom putu.
dena24 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:49Uopšte nas neće potcijeniti, niti ćemo moći da ih iznenadimo. Njihov stil igre uopšte ne dopušta tako nešto .... oni kreću jako od prve sekunde, protiv koga god da igraju.
Uostalom, ne treba Ameriku smatrati nekom velesilom, ali su ovdje nekima apetiti porasli do nadrealnih granica.
Pola ekipe nam je rovito, zbog čega nemamo snage. Ekipa je premlada, taktički dosta griješimo, neuigrani smo i igrali smo u grču pod pritiskom grupne faze.
Ovi momci su napravili istorijski uspjeh i ovo će biti temelj za dobre stvari u budućnosti. Znači, probili smo nekoliko zidova i izgradili mentalitet. Treba ići korak po korak, a ne očekivati uspjeh preko noći.
Uglavnom, mislim da nam je večeras kraj i da svako treba uživati u prvoj nokaut utakmici naše reprezentacije, a ne docekati je u nekoj nervozi. Iako je sve moguće............ ovo mišljenje nije ni luzerski mentalitet ni pesimizam, već realnost. Momci su na vrlo dobrom putu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravodena24 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:49Uopšte nas neće potcijeniti, niti ćemo moći da ih iznenadimo. Njihov stil igre uopšte ne dopušta tako nešto .... oni kreću jako od prve sekunde, protiv koga god da igraju.
Ja bih samo na ovo još dodao da su oni za nas Svjetski prvacidena24 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:49Uopšte nas neće potcijeniti, niti ćemo moći da ih iznenadimo. Njihov stil igre uopšte ne dopušta tako nešto .... oni kreću jako od prve sekunde, protiv koga god da igraju.
Od države koju su htjeli ugasiti do ovog sada
Mi smo svjetski prvaci
Ima li nervoze narode (ja ne mogu raditi, misliti, sutra vec planiran odmor
)
Jos samo 45 000 sekundi do pocetka

Jos samo 45 000 sekundi do pocetka
Opet vas ss.ba navukao sa svojim nebulozama... Nema sanse da svu trojicu krila iskoristi odmah od prve minute, a zna da utakmica potencijalno moze trajati 100 minuta + produzeci i penali. Mene sad ne bi iznenadilo da i Kerim pocne s klupe, uzimajuci u obzir da mu je on najsigurniji za penale, a tesko da moze izgurati svih 120 minuta + ove duze nadoknade. Mada, ne treba stavljati fokus na nesto sto je 'daleko', daj Keru da im ga zavali do prve hidratacije. 
I ja mislim, jos u utakmici gdje ce nam biti potrebna trka i fizicki jaki igraci ostaviti demirovica na klupi koji je najspremniji, ne vjerujem, i nadam se da nece biti kosto je ss najavioGhuraba je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:31Opet vas ss.ba navukao sa svojim nebulozama... Nema sanse da svu trojicu krila iskoristi odmah od prve minute, a zna da utakmica potencijalno moze trajati 100 minuta + produzeci i penali. Mene sad ne bi iznenadilo da i Kerim pocne s klupe, uzimajuci u obzir da mu je on najsigurniji za penale, a tesko da moze izgurati svih 120 minuta + ove duze nadoknade. Mada, ne treba stavljati fokus na nesto sto je 'daleko', daj Keru da im ga zavali do prve hidratacije.![]()
Upravo bi sad trebao Demirovica koristiti od pocetka jer ce nam biti potrebno dosta trke i izdrzljivosti.
Kerima na klupi može ostaviti samo ako je debil. Pa ne možeš najboljeg ofanzivca ostaviti na klupi ybt.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Iceplayer, kovacic, legendarnadruga, napapijri1987 i 71 gost.