Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bati, tako ti svega, nemoj i njima "predlagati" socios model

A koliko ti iz Holandije imaju platu?
- Shategabri
- Kontakt:
Kažem ovako bih i ja mogao voditi u smislu nikakve odgovornosti, nikakvog plana, ništa konkretno, a tražim da mi se sve pripremi i obebjedi.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:05Bolje bi nas ti vodio bez obzira što si pitarShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:51Ovo kako je Ismirov burazer konto voditi komšiluk, tako sam ih mogao i ja voditi.
Zavali se u kredit, a on nikakve odgovornosti, svoje pare svakako ne da.
Svakako im je bolje što je otišao.
E sad, ponavlja se cirkus kao i sa prethodnicima koji su htjeli kao nešto raditi s njima.
I onda do koga je tu? Kako je moguće da svaki put završi nekim cirkusom?
Bolje od ovog može svako, jer ovo nije ni dušmanluk, ovo je neznanje, papanluk, sramota. Ovaj tip je kao neki biznismen. Ima mu i burazer debelih kikseva, al bar stoji iza toga što radi. Ovaj podvio rep na prvoj prepreci i razgulio.
Jasno, krivi su i ljudi koji su krenuli u ovu priču sa njim ispred vašeg kluba.
Koševo Zapad
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa sve je to kristalno jasno, samo što je raji više ispran mozak,malo od frustracije,malo od ovih botova/insajdera šta su već.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:15Kažem ovako bih i ja mogao voditi u smislu nikakve odgovornosti, nikakvog plana, ništa konkretno, a tražim da mi se sve pripremi i obebjedi.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:05Bolje bi nas ti vodio bez obzira što si pitarShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:51Ovo kako je Ismirov burazer konto voditi komšiluk, tako sam ih mogao i ja voditi.
E sad, ponavlja se cirkus kao i sa prethodnicima koji su htjeli kao nešto raditi s njima.
Bolje od ovog može svako, jer ovo nije ni dušmanluk, ovo je neznanje, papanluk, sramota. Ovaj tip je kao neki biznismen. Ima mu i burazer debelih kikseva, al bar stoji iza toga što radi. Ovaj podvio rep na prvoj prepreci i razgulio.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Baćene pare.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:39"Tri godine šutim i radim. Danas osjećam odgovornost da se obratim javnosti.
Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo je u posljednje tri godine u FK Željezničar uložilo 8.690.000 KM
![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
I jedan i drugi su ublehe, sreća Ismira što je imao Tana i Nama, pa se naslonio na njih dok Sarajevo nije stalo na noge da samostalno može dobrim dijelom funkcionisat.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:15Kažem ovako bih i ja mogao voditi u smislu nikakve odgovornosti, nikakvog plana, ništa konkretno, a tražim da mi se sve pripremi i obebjedi.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:05Bolje bi nas ti vodio bez obzira što si pitarShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:51Ovo kako je Ismirov burazer konto voditi komšiluk, tako sam ih mogao i ja voditi.
S druge strane ovaj je morao odma keširat, što očito nije htio, da li ne može ili neće nebitno, i onda kad su mu iz kluba blokirali kredite napustio.
Željezničar za život cijeli!
- BatistutA19
- Kontakt:
Nista ne predlazem nego konstatujem
Ovo kere samo kad laje zna napisati recenicu, inace koriguje post po 3 puta !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ali čuj jedan golman na treningu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nodare burazeru, nadam se da si dobro i da se dobro držiš pod silnim stresom, želim ti dobro zdravlje i da lakše preguraš ove teške dane i želim da mlatnemo amere veceras, barem malo da makneš misli od ovog fk cirkusa <3
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jesmol se ugasili?
Dobro smo mi prošli, da im je došlo ovih 9 igrača oni bi bili prvaci. 
- pitar
- Kontakt:
Čataković, Camaj, Topić. LAŽŽŽ 1000000000%Hole82 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:53ELDIABLO20 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:39Zivo me interesuje na sve ovo koji su to igraci dogovoreni? Koliko bi oni bili placeni i kojim parama?
Camaj, Graovac, Catakovic, Marko Maric, Fran Topic, , Matanovic, Jaber posudba, to je bilo poznato prije nekih 10-ak dana
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Prelazi li Hamza?
Ugasili ste se vi prije 10 godina, samo vam niko nije javio glupane jedan.
Prošla su vremena kada je klub vodilo 40 ljudi, pogotov u našoj državi gdje je 90% lopova. Kod nas isto, da nije bilo ko fol prijatelja klub bi se davno izdigao iz ove žabokrečine.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:16Pa sve je to kristalno jasno, samo što je raji više ispran mozak,malo od frustracije,malo od ovih botova/insajdera šta su već.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:15Kažem ovako bih i ja mogao voditi u smislu nikakve odgovornosti, nikakvog plana, ništa konkretno, a tražim da mi se sve pripremi i obebjedi.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mampersuj
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Pitaristok i 32 gosta.