Koji drugi, frajer otjero sve iz kluba i htio dici kredit pa da glumi investitora
Al mu svaka cast kako je za pola godine uspio novu generaciju lobotomaca da napravi
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Koji drugi, frajer otjero sve iz kluba i htio dici kredit pa da glumi investitora
Upravo. Po svemu sudeći lola je zamislio da prođe statut,da on dobije skoro neograničenu moć, zaduži klub nekoliko miliona, neko vrijeme troši i glumi investitora i kad sve propadne digne ruke i ostavi klub u debelim dugovima.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:32Hocemo da kazemo da je umjesto podizanja kredita mogao posuditi pare i zastititi se ugovorom u slucaju da ga skupstina nogira, jer on tvrdi da mu skupstina radi iza ledja. Kao on bi ulagao al nakon sto statut bude. Pa evo posudi sad pare i ako te izradimo za statut imat ces ugovor po kojem ti moramo vratiti. Ubleha lik.dubioza144 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:29Pa sta ce mi investitor koji mi daje pozajmice koje mu vracam, onda mi investitor moze bit i banka. On valjda treba da nadje nacin na koji ce vratit ulozeno, ako ulaze u klub onda nek sebi vraca pare kroz transfere, evropu, ostale sponzorske ugovore, ulaznice, fan shop, nek napravi nesto na pomocnom gdje moze vratit ulozeno a to nesto ostaje nase. Ako vidi da ne ide nek se povuce i tjt sta ces malo kockas ili ces dobit il ces izgubit.
Meni je nevjerovatno da se ne može sazvati hitna sjednica skupštine i imenovati UO barem neki privremeni. Kasno je sjednica tek u ponedjeljak. Već kasnimo na svim poljima.
Ja mislim da su tri člana UO predložena od strane kluba a tri sa njegove strane. Pretpostavljam da ostaju ova tri člana.
To su samo bila imena da se popune
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:39Zivo me interesuje na sve ovo koji su to igraci dogovoreni? Koliko bi oni bili placeni i kojim parama?
Hole82 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:53ELDIABLO20 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 15:39Zivo me interesuje na sve ovo koji su to igraci dogovoreni? Koliko bi oni bili placeni i kojim parama?
Camaj, Graovac, Catakovic, Marko Maric, Fran Topic, , Matanovic, Jaber posudba, to je bilo poznato prije nekih 10-ak dana
Pretpostavljam da nemaju ljude koji bi mogli ovo preuzeti, na toj skupštini se moraju neke bitne odluke donijeti preuzeti odgovornost i momentalno naći veliku gutu love koja će da otkoči procese, niko nije lud svi znamo da od toga nema ništa i da para jednostavno nema, ima kod magode možda, ali on ne da. Svi bi oni sad voljeli zbrisati što dalje od kluba, što mi ne čudi iskreno i ja bih pokrio se jorganom ne bih godinu dana izlazio iz kuće, ovo što su uradili ne bi Karadžić i Mladić zajedno
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blue1921, Google Adsense [Bot], Marokanci58, Mauricio87, MukiBek i 45 gostiju.