Meni je ovo strašno izgledalo u tom momentu. Nadam se da nije ništa ozbiljno… Momčina bi i bez noge igrala, kakav karakter. Hvala za sve!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Nesta i Maldini ne bi izdržali tempo i pritisak kojima je izložen ovaj momak. On je najveća žrtva ovog našeg antifudbala.Drape je napisao/la: ↑30 jun 2026, 17:16Ne vidim ni u jednoj drugoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu da je jedan stoper prisiljen odraditi toliko kao Tarik. Tamo ne čuješ za stopere 15 minuta a on stalno zaustavlja loptu ili igrača u zadnji trenutak. Odbranimo se izbijemo loptu i to ti da nadu da smo mirni 5 minuta ali već kroz 30 sekundi nova intervencija Tarika. Gol Kanade i crveni karton ispada da je mogao bolje ali mora nekad nešto i skriviti kad opasne lopte neprestano dolaze u njegovu zonu.
Ali isto tako i najveći dobitnik. Stalno je u žiži i svaki, ali svaki put je*beno pakleno dobro odradi posao. Zaista je nevjerovatan igrač.Virtu4l je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:25Nesta i Maldini ne bi izdržali tempo i pritisak kojima je izložen ovaj momak. On je najveća žrtva ovog našeg antifudbala.Drape je napisao/la: ↑30 jun 2026, 17:16Ne vidim ni u jednoj drugoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu da je jedan stoper prisiljen odraditi toliko kao Tarik. Tamo ne čuješ za stopere 15 minuta a on stalno zaustavlja loptu ili igrača u zadnji trenutak. Odbranimo se izbijemo loptu i to ti da nadu da smo mirni 5 minuta ali već kroz 30 sekundi nova intervencija Tarika. Gol Kanade i crveni karton ispada da je mogao bolje ali mora nekad nešto i skriviti kad opasne lopte neprestano dolaze u njegovu zonu.
Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:22
Meni je ovo strašno izgledalo u tom momentu. Nadam se da nije ništa ozbiljno… Momčina bi i bez noge igrala, kakav karakter. Hvala za sve!![]()
Bukvalno nisam smio pogledati TV dok nisam cuo da je komentator rekao da je ustao i da je dobro. Kako se Nikola za glavu uhvatio kontao sam evo ko Kone iz Sassuola mu završi. Dobro je. Momak se borio do samog kraja, proigravao, čistio sve sto je mogao. Nas MaldiniFoxMulder je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:41Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:22
Meni je ovo strašno izgledalo u tom momentu. Nadam se da nije ništa ozbiljno… Momčina bi i bez noge igrala, kakav karakter. Hvala za sve!![]()
Oteći će zglob ko lopta... sreća pa nije teža povreda
Kazu idioti i pljuvaci svega sto je "domace". Vole izgleda stranu comagu dudlati pa su dobili ostecenje mozga.
Ako ode Keli može, ali ako dovedemo i Lukumija nema šanse