Pa bolje da nisi ni komentarisao kad si samo potvrdio da se desilo sve onako kako sam rekao, a to je da si se ti prosuo ko riža. Totenhem ostao na 17.mjestu, ti ispao neznalica, a ne ja.Daduli je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:22Eto ti imašDeeWa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:46Au druže, al' se ti provaljujes. Ono kad hoćeš nekog ispraviti pa ispadnes glup.![]()
Ko prvo svako kolo pratim većinu utakmica engleske premijer lige na TV-u, a kao drugo pričamo ovdje sa pretpostavkom da će ostati u ligi, jer ako ne ostanu neće Tarik sigurno ići u totenhem u drugu englesku ligu, a onda je totenhem nebitan.
A ako opstanu u ligi oni mogu samo teoretski i biti na 17.mjestu. Ne mogu bolje od toga.
I treće, sve i da budu 18ti na kraju to ne mijenja činjenicu da oni pucaju na visoko konstantno i da će opet željeti ekspresno se vratiti u premijer ligu i biti u vrhu. Ne ubacuj se u priče o kojima nemaš pojma.
Sorry, ne vidjeh ti odgovor prije.
Pa ti si doktor nogometne igre. Šta sve napisa jbt, šteta što češće ne pišeš ovdje.
Da ti nisi Saša Ibrulj možda?
Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemovic
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Saša, nisam ja ispao neznalica.DeeWa je napisao/la: ↑21 jun 2026, 18:47Pa bolje da nisi ni komentarisao kad si samo potvrdio da se desilo sve onako kako sam rekao, a to je da si se ti prosuo ko riža. Totenhem ostao na 17.mjestu, ti ispao neznalica, a ne ja.Daduli je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:22Eto ti imašDeeWa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:46
Au druže, al' se ti provaljujes. Ono kad hoćeš nekog ispraviti pa ispadnes glup.![]()
Ko prvo svako kolo pratim većinu utakmica engleske premijer lige na TV-u, a kao drugo pričamo ovdje sa pretpostavkom da će ostati u ligi, jer ako ne ostanu neće Tarik sigurno ići u totenhem u drugu englesku ligu, a onda je totenhem nebitan.
A ako opstanu u ligi oni mogu samo teoretski i biti na 17.mjestu. Ne mogu bolje od toga.
I treće, sve i da budu 18ti na kraju to ne mijenja činjenicu da oni pucaju na visoko konstantno i da će opet željeti ekspresno se vratiti u premijer ligu i biti u vrhu. Ne ubacuj se u priče o kojima nemaš pojma.
Sorry, ne vidjeh ti odgovor prije.
Pa ti si doktor nogometne igre. Šta sve napisa jbt, šteta što češće ne pišeš ovdje.
Da ti nisi Saša Ibrulj možda?
Saša, da im nije Aston Villa pustila utakmicu ispali bi. A ti čitaj šta sam napisao. Nisam rekao da će ispasti nego da nije sigurno da će ostati.
Glory Glory Man United
Opet se prosipas dzaba. Kakve veze ima Jel im neko pustio ili nije? Otkud ti znaš da ja nisam računao da će im možda baš Villa pustiti? Ti si napadao ovdje bez argumenata tako da mislim da si svakako izgubio svaki kredibilitet za ovu temu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Saša, nemaš ti pojma. Ni o engleskoj ligi ni o fudbalu uopšte.
Glory Glory Man United
Re: Tarik Muharemović
Kad prođemo naredni krug aBd da li može Tarik igrati?
Neko reče obzirom da je direktni crveni karton da dvije utakmice neće moci igrati
Drug, ima li istine u ovome da se fkt vraća u Juventus? Imaš li nam kakvih insajderskih?
Jedna je utakmica suspenzija
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kod crvenih kartona na Mundijalu pravilo je strogo i nema matematike ni gledanja kroz prste. Svaki crveni karton, bilo direktan ili nakon dva žuta, automatski povlači suspenziju za prvu narednu utakmicu svoje reprezentacije. Kazna se prenosi iz grupne u nokaut fazu takmičenja.
S obzirom na to da su Zmajevi utakmicu protiv Katara već odigrali bez Muharemovića, a FIFA-ina disciplinska komisija nije izrekla dodatne mečeve suspenzije, naš stub odbrane se zvanično vraća u prvu postavu.
S obzirom na to da su Zmajevi utakmicu protiv Katara već odigrali bez Muharemovića, a FIFA-ina disciplinska komisija nije izrekla dodatne mečeve suspenzije, naš stub odbrane se zvanično vraća u prvu postavu.
Iako navijam za Juventus, iako je najveći italijanski klub, Tarika bih radije u ovom trenutku vidio u Interu iako mu je tamo jača konkurencija. Razlog je jednostavan - a to je što je Inter trenutno daleko jači klub od Juventusa i na timskom nivou bi mogao nanizati dosta veće uspjehe nego u Juventusu, a na kraju se i bolje i lakše prodati u još jači klub, iako bi ga Inter pustio teže od Juventusa.
Sa druge strane, djeluje da bi i sam Tarik volio da se vrati u Juventus.
Šta god od toga odabrao, želja svih nas je da ga jednog dana vidimo u Barci, Realu, Bayernu, Liverpoolu, Arsenalu, Cityu, PSG-u...
Sa druge strane, djeluje da bi i sam Tarik volio da se vrati u Juventus.
Šta god od toga odabrao, želja svih nas je da ga jednog dana vidimo u Barci, Realu, Bayernu, Liverpoolu, Arsenalu, Cityu, PSG-u...
Mislim da je već sve dogovoreno sa Juventusom, samo se čeka ozvaničenje. To je ono što je Tarik potvrdio. Da li će se u međuvremenu šta promijeniti, ne znam...
Pa bio je dogovorio sve i sa Interom prije SP-a. Ovo sve je vise bacanje bombi, nego sto ima istinitih informacija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Inter bi bio najbolji klub za njegov dalji razvoj, u Interu bi igrao zajedno sa još dvojicom vrhunskih štopera (Bastoni i Akanji) i odmah si sigurniji a i veća je šansa da osvaja trofeje sa trenutnim Interom nego trenutnim Juvetom pa bi mu i zbog toga cijena i reputacija još više rasla.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Morat će igrati utakmicu bez greške u odbrani, ono što je najsmješnije, on nam je i adut za kontranapad jer njegove duge lopte nalaze naše napadače.
Ne vidim ni u jednoj drugoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu da je jedan stoper prisiljen odraditi toliko kao Tarik. Tamo ne čuješ za stopere 15 minuta a on stalno zaustavlja loptu ili igrača u zadnji trenutak. Odbranimo se izbijemo loptu i to ti da nadu da smo mirni 5 minuta ali već kroz 30 sekundi nova intervencija Tarika. Gol Kanade i crveni karton ispada da je mogao bolje ali mora nekad nešto i skriviti kad opasne lopte neprestano dolaze u njegovu zonu.
Molim boga da bude sve uredu kad se noga ohladi
Uvalio ga Barba momacki vces. na poziciju koju u zivotu nije igrao
Uvalio ga Barba momacki vces. na poziciju koju u zivotu nije igrao
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Beduin, Futbol, General505, Helemnejse, soko i 52 gosta.