Ali tad si imao Castanedu, Sulejmanovica, Marica i Penavu, tako da dođeš haman na isto, samo Garza pojacanje, kao njima Sengun.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Covjece nismo ni domacini, vise turaka ima19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:15Ali tad si imao Castanedu, Sulejmanovica, Marica i Penavu, tako da dođeš haman na isto, samo Garza pojacanje, kao njima Sengun.
- TripleThreat
- Kontakt:
Ni blizu ono nije bio "nikad gori sastav".
Pa gori je sastav bio protiv Francuza u Francuskoj prije godinu i kusur.
Pa gori je sastav bio protiv Francuza u Francuskoj prije godinu i kusur.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ali tad nisi imao pored Castanede pristojnog beka, ybt Arsla igrao 19 minuta19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:15Ali tad si imao Castanedu, Sulejmanovica, Marica i Penavu, tako da dođeš haman na isto, samo Garza pojacanje, kao njima Sengun.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Malte nema ih nikako jer su i dalje u americi vecinaMarokanci58 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:13Gdje i šta se to igra uopšte? Mislim da 1% stanovništva Bosne ne zna da izgleda igramo neku utakmicu. Izbaci mi temu kao aktivnu pa vidim pišete...
Koliko ima bhfanatikosa ?
- TripleThreat
- Kontakt:
To se treba zahvaliti prije svega generalno košarkaški odsječenoj i nezainteresovanoj populaciji u BiH, a onda i savezu što im je naumpalo da protiv Turaka eksperimentišu sa Zenicom. Za te eksperimente je bila utakmica protiv Švicarske.DjaniTarik je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:19Covjece nismo ni domacini, vise turaka ima19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:15Ali tad si imao Castanedu, Sulejmanovica, Marica i Penavu, tako da dođeš haman na isto, samo Garza pojacanje, kao njima Sengun.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa utakmica da je u Sarajevu ili Mejdanu Biberovića čim bi vidjeli išlo bi zviždanje a ovdje mu se traži slika. Yebo ti nas
Musa je ipak tuu…. Ali u civilu
Koliko li im je klosar platio, yebo im on mater.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ovo su turski navijači
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zalosno je, kad jedna ovakva dvorana u Zenici bude prazna ili poluprazna za vrijeme utakmice rep.BIH.
Koliko je samo novca ulozeno, imaju naljepse stolice, kapacitet itd itd i onda sablasno prazno.
A nahajcamo se u mejdan ili skenderiju gdje je stolica iz 1986 god., saraf ti u supcic udje, nemas gdje koljena pruzit i nakrcas 6000 u nju.
I ovi mediji su naprosto zaboravili na vaznost ove tekme al et...nek beru lajkove od tahirovic u dortmundu, tarik u juve itd.
Koliko je samo novca ulozeno, imaju naljepse stolice, kapacitet itd itd i onda sablasno prazno.
A nahajcamo se u mejdan ili skenderiju gdje je stolica iz 1986 god., saraf ti u supcic udje, nemas gdje koljena pruzit i nakrcas 6000 u nju.
I ovi mediji su naprosto zaboravili na vaznost ove tekme al et...nek beru lajkove od tahirovic u dortmundu, tarik u juve itd.
-
TofiTofita
- Kontakt:
Autobusi i autobusi turskih navijaca su stigli u Ze. Ovdje je ocito neko iz saveza dijelio ulaznice na neki nacin.
Pa nerealno mi je da dodju u ovolikom broju iz Turske.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ogromna je ono dvorana? Po pisanju sportsport od prije 2 sata tuzne scene prazna dvorana? Valjda je trebalo 5 sati ranije doći ništa ne kontam? Samo 500 Turaka došlo? Ima li barem 700 gledalaca?
BRATSTVO GRAČANiCA
Ma kakvi dodjes na isto. Tad je samo Castaneda bio kvalitetna opcija na vanjskim pozicijama, a ni on se nije proslavio. Atic, Gegic, Lazic, Pjanic >>> Castaneda, Arslanagic, Ilic, Hrelja. Od visokih, Garza i Kamenjas su neuporedivo bolji od Sulejmanovica, Marica i Penave. Tako da, ovo je po imenima dosta jaci roster, ali je i njihov jaci i sanse su nam bas male.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:15Ali tad si imao Castanedu, Sulejmanovica, Marica i Penavu, tako da dođeš haman na isto, samo Garza pojacanje, kao njima Sengun.
Btw, mozda je Bosna sad puna turskih turista, pa da nisu oni dosli na utakmicu (ovi iz Sarajeva bi to trebali znati).
Fudbal Zenica, Kosarka Tuzla ili Skenderija, ne znam sta se eksperimentise vise
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa skoro puna dvorana, neće doći ljudi u 18h na utakmicu. Ssba samo lupa gluposti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
U 15:00h su trebali doći. Boleština od vijesti. Atmosfera će haman biti top. HimnaUnofficialpage je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:56Pa skoro puna dvorana, neće doći ljudi u 18h na utakmicu. Ssba samo lupa gluposti.
Pa dobro, kako su pisali, ima naroda
Ovo dvoje na Areni zajedno siguran sam da ne znaju pravila
Ovo dvoje na Areni zajedno siguran sam da ne znaju pravila
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Bordo10, Cwirek, DegaLouis, ELDIABLO20, filip13, GG3, guillermo, InatSilniBosanski, Iniesta12, KockarVicin007, kovac, Marokanci58, mirsonetz, moreno123, Muumii, NEZALAGANJE, nmkdak1ng, odsoli075, RoadRunner85, StevieG8, thulkazal, tuzlanskinacin i 101 gost.