FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sergej Ignatkov još jedan nastup za Ukrajinu U-19 reprezentaciju 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neće. Tek možda iza Evrope. Tako rekli iz fan shopa.bitisrcemvezan1946 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:26Zna li se hoce li do prve tekme sa Inter Turkuom biti prezentacija novih dresova? I da li smo i dalje pod ugovorom sa Adidasom? Izvinjavam se ako je to neko vec pojasnio a da mi je promaklo.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Garant. Ovo je narativ njega i njegovog eminentnog dristva iz jos eminentnije birtije !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
johntravolta123
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jos dvojica
A idi seVanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:36bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:28Tacno treba napraviti gostujuci dres da ima na sebi zastavu s ljiljanima.![]()
A jarane, sto ja cijelo vrijeme govorim da nam fali muslimana, no niko me ne slusa...
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Jel sutra na sabahu tekma u 9:45 ili su se zeznuli u vremenu pa je navece?
Pa sta sam pogresno napisao...???gh0stHZ je napisao/la: ↑03 jul 2026, 06:58A idi seVanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:36bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:28Tacno treba napraviti gostujuci dres da ima na sebi zastavu s ljiljanima.![]()
A jarane, sto ja cijelo vrijeme govorim da nam fali muslimana, no niko me ne slusa...![]()
Evo ti primjer, sta mislis da u Dinamu u prvoj postavi igra 7 muslimana, 2 pravoslavca i 2 katolika, pa ljudi ne bi imali obraza naruciti dres koji ima neku poveznicu sa sahovnicom...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ponedeljak, izvlaćenje parotivnika za novu sezonu, šta mislite šta bi nam odgovaralo. Onako na prvu, volio bi da ne idemo u Zenicu u 1/4 dok im je još eurorija, Radnik, Bsk, Sloga bi volio da gostujemo jer te ekipe neće biti kompletne do septembra pa ni možda došli laksše do bodova. Zrinjski, Borac svejedno jer će oni to sve odgađati.
Derbi, Koševo možda i ispred svega napisanog.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Daj pecaru protiv uroka pa onda može dolina dugova.
Odmah prva na Koševu protiv fekalijaDoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:23Ponedeljak, izvlaćenje parotivnika za novu sezonu, šta mislite šta bi nam odgovaralo. Onako na prvu, volio bi da ne idemo u Zenicu u 1/4 dok im je još eurorija, Radnik, Bsk, Sloga bi volio da gostujemo jer te ekipe neće biti kompletne do septembra pa ni možda došli laksše do bodova. Zrinjski, Borac svejedno jer će oni to sve odgađati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Daj nam odma prvo kolo derbi
1. kolo - Sarajevo - željezničarDoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:23Ponedeljak, izvlaćenje parotivnika za novu sezonu, šta mislite šta bi nam odgovaralo. Onako na prvu, volio bi da ne idemo u Zenicu u 1/4 dok im je još eurorija, Radnik, Bsk, Sloga bi volio da gostujemo jer te ekipe neće biti kompletne do septembra pa ni možda došli laksše do bodova. Zrinjski, Borac svejedno jer će oni to sve odgađati.
2. kolo - Radnik - Sarajevo
3. kolo - Sarajevo - BSK
4. kolo - Velež - Sarajevo
5. kolo - Sarajevo - Zrinjski
6. kolo - Sloga - Sarajevo
7. kolo - Sarajevo - Čelik
8. kolo - Borac - Sarajevo
9. kolo - Sarajevo - Široki
Nekako po meni idealno. Zelju samo na startu, jer su ocigledno raspad, a nama bi znacilo za hajp ako dodjemo do tri boda, atmosfera bi otisla u plus totalno pa bi raja dolazila na stadion malo više.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Najbolje odmah protiv "daj para" jer je totalno rasulo, pa bsk gost
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Derbi sto prije da ih konacno prešišamo i u tom segmentu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.