Onaj gol uopste ne gledam kao njegovu gresku vec Vasilja. Da je Muharemovic tu uradio a Radeljic na mjestu Muharemovica vi bi opet pljuvali Radeljica. Ono je greska Vasilja i ili igraca koji nisu smjeli naprijed pa se dodaju cijelu minutu ili klupe koja im je rekla da ne krenu naprijed vec se dodaju cijelu minutu.
Drugi gol napravio faul koji se hladno mogao ne svirati, imam osjecaj da ga je namjerno svirao jer smo popizdili zbog nesviranog faula nad Esmirom. Ja se ne zalim, sudjenje je perfektno. Opet Vasilju kroz usi. Ono nit je jako nit precizno bilo ali sinoc je dovoljno bilo da ide u okvir gola da nas se savlada.
Ostalo je ok odigrao, par puta u 1pov prosli iza njega, poslije smo to zatvorili, rupa je bila jer smo neuigrani i u novoj formaciji i to je to. Dobio je i nekih bitnih duela.
Nesto su pokusali s njim u postavi, ne znam tacno sta, ako mi se bude dalo gledati cu snimak. Sve je to druga perspektiva ako ubacite Hadzikadunica umjesto njega ljudi mi realno ga opet pusimo protiv USA to je cinjenica.
Volio bih negdje ako nista da izvucemo njegovu statistiku s utakmice.
Edit: krenem na fifa.com traziti statistike i sta mi izadje u nekim sponzorskim statistikama koje su sumirane

Ni oni ne znaju izgleda?
Stvar je sto trazite krivca u nekome bez da se zelite miriti sa realnoscu. Do sad je bilo vadi napadaca daj Mahmica. Sad kad smo to gledali skoro cijelo poluvrijeme i dobar dio s igracem vise a ni na sta nije licilo jos uvijek idemo dalje u trazenje krivaca. Evo nije bilo ni Tahirovica sada je Radeljic na tapeti i onaj ko ga je postavio. Ok nemam problema samo da se zna da mi gubimo i da je igrao Hadzikadunic umjesto njega.