Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ne bi me cudilo da onaj graf pokazuje dodir Veige s loptom..ali moze nam se s danasnjom tehnologijom sve servirat.
Nogomet je postao jedna velika sprdnja sa svim ovim cudesima i nema to veze s Hrvatskom nego opcenito
Nogomet je postao jedna velika sprdnja sa svim ovim cudesima i nema to veze s Hrvatskom nego opcenito
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ista stvar.I to je sra.nje.Jbt dosli smo od toga da su se nekad golovi davali rukom do toga da zbog milimetra ispadas.qaa18 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:24Bila je vec utakmica na ovom SP gdje je upravo ovaj signal bio presudan, ali ne znam koji je mec bio!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:19Ma smijesno realno.Na snimku se uopste ne vidi da je dirao loptu, ali ako si primjetio, kod pregleda gola, bio je kao neki mjerac kontakta loptom i on je pokazao "puls".
Za mene fudbal nije robotika.Sr.anje da ti se ponisti go zbog nekog milimetra jbt.
Ako bi isli tom logikom, onda i oni ofsajdi od nokta ne bi trebali ponistavati golove, ali ne ide!
Treba naci sredinu u svemu.Ova tekma nije zasluzila da se ovako zavrsi.
I meni je situacija baš čista, ne znam čemu ovolike polemike pogotovo zbog tehnologije i senzora.signalidunapark je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:24Kakve veze ko je igrao poslije Matanovića, kad je u trenutku upućivanja lopte od strane Matanovića ofsajd?
Hrvatima više krivo može biti zbog primljenog gola jer im nijedan stoper ne skače na centaršut.
Zadnja izmjena: Winters, dana/u 03 jul 2026, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ja imam 18 godina pa se samo sjecam proslog prvenstva, izvini!!!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad se odbije od igraca ofsajd je, kad igrac svjesno udari loptu glavom nazad, npr da vrati golmanu, ako je presjeces i das gol onda nije ofsajd. Takva su pravila vec 10ak godinaQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:26kako iko moze znat namjeru igraca u tom momentu? to je sve subjektivno ja mogu mislit evo da je imao namjeru da igra ti mozes mislit da nije i tako u nedogled nigdje veze, ofsajd je pravilo koje treba da prodje kroz neke promjene i da se regulise to kako treba
Joj brate sto ne mogu ovo da nekog nazor guramo pod nase. Ako je njemu domovina Hrvatska i on se osjeca Hrvatom sto bi ga ja svojatao pod svoje? Neka bude Kinez sto se mene tice zaboli me. Opraste vise sa tim.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:21Zao mi Sucica, nema ni 24 sata kako se isplakao jer mu je domovina ispala sa SP, sad ove opet place jer je i on ispao s reprezentacijom za koju igra...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Portugal baš dobar bez Ronalda, mora lik na klupu, koči ekipu samo tako.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Bravo, neko pametan.Lavcina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:28Joj brate sto ne mogu ovo da nekog nazor guramo pod nase. Ako je njemu domovina Hrvatska i on se osjeca Hrvatom sto bi ga ja svojatao pod svoje? Neka bude Kinez sto se mene tice zaboli me. Opraste vise sa tim.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:21Zao mi Sucica, nema ni 24 sata kako se isplakao jer mu je domovina ispala sa SP, sad ove opet place jer je i on ispao s reprezentacijom za koju igra...
Isto ovako mogu i Ameri pricat za Esmira, Švedi za one sto smo im uzeli, i tako u krug. Sta je poenta toga?
- Wilshere10
- Kontakt:
Gledam Lovrena kako place i stegla mi se neka knedla na penisu,
placi Sucicu, keru raspali.
placi Sucicu, keru raspali.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Ma morace se uvesti Vengerovo pravilo, bio bi gol i za Ronalda i za Sucica, to ce donijeti vise golova ali defanzivci ce biti na udaru kao sto su sad golmani kod penala.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:27Ma ista stvar.I to je sra.nje.Jbt dosli smo od toga da su se nekad golovi davali rukom do toga da zbog milimetra ispadas.qaa18 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:24Bila je vec utakmica na ovom SP gdje je upravo ovaj signal bio presudan, ali ne znam koji je mec bio!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:19
Ma smijesno realno.Na snimku se uopste ne vidi da je dirao loptu, ali ako si primjetio, kod pregleda gola, bio je kao neki mjerac kontakta loptom i on je pokazao "puls".
Za mene fudbal nije robotika.Sr.anje da ti se ponisti go zbog nekog milimetra jbt.
Ako bi isli tom logikom, onda i oni ofsajdi od nokta ne bi trebali ponistavati golove, ali ne ide!
Treba naci sredinu u svemu.Ova tekma nije zasluzila da se ovako zavrsi.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nezasluženo ovo ali to je nogomet. Hrvati se napromašivali
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Blago tebi
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Jojj stvarno nisam se nadao da ce mi dobro ispast ovaj vatormet ovakav izgleda i on sam od sebe sretan sto je guba ispala pa dobio gratis izbacaje
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- DinGospo21
- Kontakt:
Bajraktarević, baš pravo i često prezime u SAD-u.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29Bravo, neko pametan.Lavcina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:28Joj brate sto ne mogu ovo da nekog nazor guramo pod nase. Ako je njemu domovina Hrvatska i on se osjeca Hrvatom sto bi ga ja svojatao pod svoje? Neka bude Kinez sto se mene tice zaboli me. Opraste vise sa tim.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:21Zao mi Sucica, nema ni 24 sata kako se isplakao jer mu je domovina ispala sa SP, sad ove opet place jer je i on ispao s reprezentacijom za koju igra...
Isto ovako mogu i Ameri pricat za Esmira, Švedi za one sto smo im uzeli, i tako u krug. Sta je poenta toga?
- signalidunapark
- Kontakt:
Gdje je Vušković Daliću?
Gdje je Ćaleta Car Daliću?
Što forsiraš invalida Gvardiola Daliću?
Gdje je Ćaleta Car Daliću?
Što forsiraš invalida Gvardiola Daliću?
- RollingPaper
- Kontakt:
Esmiru i nasim Svedjanima su roditelji porjeklom iz BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29Bravo, neko pametan.Lavcina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:28Joj brate sto ne mogu ovo da nekog nazor guramo pod nase. Ako je njemu domovina Hrvatska i on se osjeca Hrvatom sto bi ga ja svojatao pod svoje? Neka bude Kinez sto se mene tice zaboli me. Opraste vise sa tim.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:21Zao mi Sucica, nema ni 24 sata kako se isplakao jer mu je domovina ispala sa SP, sad ove opet place jer je i on ispao s reprezentacijom za koju igra...
Sucic je cistokrvni Bugojanac, igra za Hrvatsku samo zato sto je Katolik
Salim se, znam sta zelis da kazes i u pravu si. Nek svako igra gdje mu srce hoce, imali smo i Krunica pa je svaku utakmicu igro preko qrca, poslije je i sam izjavio da je igro za Bosnu jer ga nije htjela Srbija.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 03 jul 2026, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se sve sabere i oduzme bolja ekipa je ispala na večerašnjoj utakmici. Čak bih rekao da se Portugal provukao.
Hrvati fantastični u drugom poluvremenu, na kraju ih je koštala loša skok igra...
Hrvati fantastični u drugom poluvremenu, na kraju ih je koštala loša skok igra...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Winters je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:27I meni je situacija baš čista, ne znam čemu ovolike polemike pogotovo zbog tehnologije i senzora.signalidunapark je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:24Kakve veze ko je igrao poslije Matanovića, kad je u trenutku upućivanja lopte od strane Matanovića ofsajd?
Hrvatima više krivo može biti zbog primljenog gola jer im nijedan stoper ne skače na centaršut.
Ne kontam ni ja ovoliki hajp oko ovoga, cist ofsajd
Hrvati danas odigrali svoju najbolju utakmicu, pogotovo 2pol
1pol Portugal je nesto bolji bio, ali drugo definitivno nadigrali Ronalda i drustvo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
drugo je to, kad ti stojis iza odbrane i to se desi sto bi ti svirao iko ofsajd nije je tvoj igrac ni uputio nego ti je protivnicki dodao al npr situacija pas po zemlji ti u ofsajdu i odbrambeni koji je vec mozda pravio ofsajd zamku zakaci loptu u pokusaju da je presjece da ne dodje do tebe a ona ipak dodje i ti ga zabijes ja to ne bi svirao ko ofsajd, igraj drugacije odbranu ako nisi siguran u ofsajd zamku pa imas potrebu da je probas dirati da ne dodje do napadacaRollingPaper je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:28Kad se odbije od igraca ofsajd je, kad igrac svjesno udari loptu glavom nazad, npr da vrati golmanu, ako je presjeces i das gol onda nije ofsajd. Takva su pravila vec 10ak godinaQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:26kako iko moze znat namjeru igraca u tom momentu? to je sve subjektivno ja mogu mislit evo da je imao namjeru da igra ti mozes mislit da nije i tako u nedogled nigdje veze, ofsajd je pravilo koje treba da prodje kroz neke promjene i da se regulise to kako treba
ovdje veiga vjerovatno nije htio igrati loptom al je igrao i sta sad? odbrane su zasticene ko polarni medvjedi