Kakve veze Sučić ima s Hrvatskom da igra za nju ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29Bravo, neko pametan.Lavcina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:28Joj brate sto ne mogu ovo da nekog nazor guramo pod nase. Ako je njemu domovina Hrvatska i on se osjeca Hrvatom sto bi ga ja svojatao pod svoje? Neka bude Kinez sto se mene tice zaboli me. Opraste vise sa tim.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:21Zao mi Sucica, nema ni 24 sata kako se isplakao jer mu je domovina ispala sa SP, sad ove opet place jer je i on ispao s reprezentacijom za koju igra...
Isto ovako mogu i Ameri pricat za Esmira, Švedi za one sto smo im uzeli, i tako u krug. Sta je poenta toga?
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa evo sam si reko, znaci nije svojom voljom udario loptu, to se racuna kao odbijena.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:34drugo je to, kad ti stojis iza odbrane i to se desi sto bi ti svirao iko ofsajd nije je tvoj igrac ni uputio nego ti je protivnicki dodao al npr situacija pas po zemlji ti u ofsajdu i odbrambeni koji je vec mozda pravio ofsajd zamku zakaci loptu u pokusaju da je presjece da ne dodje do tebe a ona ipak dodje i ti ga zabijes ja to ne bi svirao ko ofsajd, igraj drugacije odbranu ako nisi siguran u ofsajd zamku pa imas potrebu da je probas dirati da ne dodje do napadacaRollingPaper je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:28Kad se odbije od igraca ofsajd je, kad igrac svjesno udari loptu glavom nazad, npr da vrati golmanu, ako je presjeces i das gol onda nije ofsajd. Takva su pravila vec 10ak godinaQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:26
kako iko moze znat namjeru igraca u tom momentu? to je sve subjektivno ja mogu mislit evo da je imao namjeru da igra ti mozes mislit da nije i tako u nedogled nigdje veze, ofsajd je pravilo koje treba da prodje kroz neke promjene i da se regulise to kako treba
ovdje veiga vjerovatno nije htio igrati loptom al je igrao i sta sad? odbrane su zasticene ko polarni medvjedi![]()
Treba napraviti forum na kojem ce u sklopu registracije, polagati neki test znanja iz sportova za koje zelis pisati i diskutovati.
Sta sve neces procitati na sportskom forumu, vezano za najcesce koristeno pravilo, jasno ko dan, i onda ces s tim ljudima pokusati diskutovati.
Bolan poraz, iz perspektive navijaca, puno lakse je ispasti kao mi sinoc nego ovo.
Za ove koji problematiziraju VAR i tehnologiju, sjetit se samo 2014. I Nigerije.
I za ovaj minimalni kontakt, sto je cip pokazao, samo uzet u obzir da je moguce otezao posao igracu Portugala koji je poslije toga dirao loptu.
Sve u svemu, daj VAR za sve, od zaledja do auta.
Sta sve neces procitati na sportskom forumu, vezano za najcesce koristeno pravilo, jasno ko dan, i onda ces s tim ljudima pokusati diskutovati.
Bolan poraz, iz perspektive navijaca, puno lakse je ispasti kao mi sinoc nego ovo.
Za ove koji problematiziraju VAR i tehnologiju, sjetit se samo 2014. I Nigerije.
I za ovaj minimalni kontakt, sto je cip pokazao, samo uzet u obzir da je moguce otezao posao igracu Portugala koji je poslije toga dirao loptu.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Fulas poentu. Esmir i svi ostali koje smo mi uzeli drugima, su isto uradili sto i Sucic, iskoristili mladje kategorije drzava u kojima su odrasli i onda kada su dobili priliku da nastupaju za A selekciju drzave koju vole i koju osjecaju kao svojom, otisli da za nju igraju. Nema razlike.DinGospo21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:33Bajraktarević, baš pravo i često prezime u SAD-u.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29Bravo, neko pametan.
Isto ovako mogu i Ameri pricat za Esmira, Švedi za one sto smo im uzeli, i tako u krug. Sta je poenta toga?
Kao sto Amer ne bi trebao zamjerati Esmiru sto je izabrao nas, tako ni mi nebi trebali Sucicu, ljudi izabrale drzave koje vole i to je to, tako i treba.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Malo perete sa Sucicem
Jeste rodjen u Bugojnu i njegovi roditelji su Bosanci i nemaju nikakve veze sa Hrv osim sto su katolici , ali djaba kad je osjecaj presudan.
Nikad mi nece biti jasno, al sta je tu je
Sucic bi nam lego buraz pihhh
Malo hinjski kad niie bio tako ‘dobar’ odlucio za nasu mladu repku igrati
Jeste rodjen u Bugojnu i njegovi roditelji su Bosanci i nemaju nikakve veze sa Hrv osim sto su katolici , ali djaba kad je osjecaj presudan.
Malo hinjski kad niie bio tako ‘dobar’ odlucio za nasu mladu repku igrati
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 jul 2026, 03:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovi iz studiju kod hrvata, i njihov fifa kordinator se slozili da je bio opsajd kod ovog zadnjeg gola, a ovde se na forumu raspravlja da nije i uvode teorije zavjere
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja drug al ne moze niko znat sta je u tom momentu u glavi igracu mozda je bas htio tako da odigra loptu mozda nije to je subjektivno i bas zbog tog treba napraviti ovo kad je dira neko nebitan je trenutak pasa i jel tad bio ofsajd.. budimo realni bilo bi vise golova i bilo bi zanimljivije 
- tutankamon1905
- Kontakt:
I robote stavi da sude i igraju i neka utakmica traje 4 sataCauchy23 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:37Treba napraviti forum na kojem ce u sklopu registracije, polagati neki test znanja iz sportova za koje zelis pisati i diskutovati.
- DinGospo21
- Kontakt:
A joj i tebe, glupa pitanja. Pa lik se zove Petar, valja je to dovoljno, to što je rođen u BiH, **** to. Moje lično mišljenje je da, svi ali baš svi imaju mjesto u reprezentaciji BiH, e sad druga je stvar kako je evo recimo on, učen od malih nogu. I onda kako sad, BiH izbori Mundijal, i iz Zagreba i Beograda ćeš čuti, kako nema hrvata i srba u reprezentaciji BiH, kad čujem takve izjave, zapitam se ko koga J**+ ovde?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:35Kakve veze Sučić ima s Hrvatskom da igra za nju ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29Bravo, neko pametan.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Mozda zato sto je Hrvat, sta mislis?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:35Kakve veze Sučić ima s Hrvatskom da igra za nju ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29Bravo, neko pametan.
Ne piši kad ne znaš, vatromet je bio na par mjesta na zapadnoj strani, svjedočio sam svojim očima. Nije moglo slađe ispadanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:15ovo je bilo iz rubrike: nije se desilo..Obdunsmen je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:14Gdje je bio vatrometRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:11Sinoc kad smo mi ispali bio vatromet a ovde plač za njima![]()
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Pa zbog ovog ga raja ne gotivi:GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:38Malo perete sa Sucicem
Sučić je nastupao za reprezentacije Bosne i Hercegovine do 19 i 21 godine.
Dana 20. ožujka 2024. FIFA je odobrila Sučićev zahtjev za promjenu sportskog državljanstva iz bosanskohercegovačkog u hrvatsko.
Tu se treba zarovit u 19. vijekGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:38Malo perete sa Sucicem
Walk on
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Da li mu je neko iz Hrvatske nana dedo da se zadovolje Fifini kriteriji za promjenu sportskog ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:41Mozda zato sto je Hrvat, sta mislis?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:35Kakve veze Sučić ima s Hrvatskom da igra za nju ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29
Bravo, neko pametan.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa ti mješaš babe i žabe. Sučić nema poveznicu sa Hrvatskom, Esmiru su roditelji iz BiH, pritom amerikanci jezik polome kad mu prezime izgovaraju, jednostavno nije prirodno da igra za USA. kao što ne bi bilo prirodno da neki tamnoputi igrač nasupa za BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:38Fulas poentu. Esmir i svi ostali koje smo mi uzeli drugima, su isto uradili sto i Sucic, iskoristili mladje kategorije drzava u kojima su odrasli i onda kada su dobili priliku da nastupaju za A selekciju drzave koju vole i koju osjecaju kao svojom, otisli da za nju igraju. Nema razlike.DinGospo21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:33Bajraktarević, baš pravo i često prezime u SAD-u.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29
Bravo, neko pametan.
Kao sto Amer ne bi trebao zamjerati Esmiru sto je izabrao nas, tako ni mi nebi trebali Sucicu, ljudi izabrale drzave koje vole i to je to, tako i treba.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nije mi jasno kako neko moze biti Hrvat a nikakve veze nema sa tom zemljom niti njegovi roditelji? Katolik?
I ja sam Musliman, mogu li za Tursku nekako ? Iako niko tamo rodjen nije?
Razumio bih da mu je neko od roditelja Hrvat, svi buraz rodjeni u Bugojnu
Do 21god nosio dres BiH
I ja sam Musliman, mogu li za Tursku nekako ? Iako niko tamo rodjen nije?
Razumio bih da mu je neko od roditelja Hrvat, svi buraz rodjeni u Bugojnu
Do 21god nosio dres BiH
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 jul 2026, 03:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Da se razjasni za Sučića čovjek ima papir crno na bijelo da je po nacionalnosti Hrvat i sad nekom čudno što čovjek igra za Hrvatsku.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- DinGospo21
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, Goalgetter, Markinhio i 15 gostiju.