Basic? Vasilj? Svi su KATOLICI Bosanski , rodjeni tu
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 jul 2026, 03:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
rossonero85
- Kontakt:
Što se tiče Sučića, ljigavi smrad je čak u jednom momentu bio kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, pa se onda odjednom odlučio da "posluša svoje srce i odabere voljenu maticu Hrvatsku". Zbog toga je veliki merak gledati ga ovako uplakanog i od sveg srca mu želim mnogo ovakvih ispadanja na svakom svjetskom i evropskom prvenstvu. 
- ArtVandelay
- Kontakt:
Utihnulo u zapadnom Mostaru, nema vatrometa?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Čestitke komšijama 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Balije izjednacavaju Esmirovu i Sucicevu odluku. Nacija za ozbiljnog izucavanja 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Drago mi je samo da nasi navijaci nisu ubacivali predmete u stadion kao hrvatski.
Ovi navijaci vani su bas promijenjenog mentaliteta i razmisljanja u odnosu na domace, vani ljudi realni i cestitaju, domaci drvlje i kamenje na suca. E moj Balkane, hoces li se ikad promijeniti!??
Ovi navijaci vani su bas promijenjenog mentaliteta i razmisljanja u odnosu na domace, vani ljudi realni i cestitaju, domaci drvlje i kamenje na suca. E moj Balkane, hoces li se ikad promijeniti!??
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Do 21 se osjecao bosancem, igrao za selekcije BiH...od 21 se odjednom poceo osjecati hrvatomGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:46
Razumio bih da mu je neko od roditelja Hrvat, svi buraz rodjeni u Bugojnu![]()
Do 21 nosio dres BiH![]()
Al nema veze, sve u redu
- RollingPaper
- Kontakt:
Zanimljivo je da su Srbi manje zainteresovani za Bosance nego Hrvati. Hrvati imaju profesionalniji savez, skauting, menadzere itd. Dok Srbe boli qrac, Vucic postavlja svoje predsjednike saveza koji obicno forsiraju Zvezdine i Partizanove pulene kao i pulene domacih menadzera. Zato je lagano ispusio onaj golman Kovacevic nikad nije dobio poziv Srbije, kao i Vukovic iz Borca, nikad nije bio ni blizu poziva.DinGospo21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:40A joj i tebe, glupa pitanja. Pa lik se zove Petar, valja je to dovoljno, to što je rođen u BiH, **** to. Moje lično mišljenje je da, svi ali baš svi imaju mjesto u reprezentaciji BiH, e sad druga je stvar kako je evo recimo on, učen od malih nogu. I onda kako sad, BiH izbori Mundijal, i iz Zagreba i Beograda ćeš čuti, kako nema hrvata i srba u reprezentaciji BiH, kad čujem takve izjave, zapitam se ko koga **** ovde?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:35Kakve veze Sučić ima s Hrvatskom da igra za nju ?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:29
Bravo, neko pametan.
Isto ovako mogu i Ameri pricat za Esmira, Švedi za one sto smo im uzeli, i tako u krug. Sta je poenta toga?
Dok Hrvatska gleda i nasu ligu i mladje selekcije BiH, Sucica su kaparisali kad je doso u Dinamo iz Zrinjskog i poceo davat naznake da bi moglo bit nesto od njeg. Njemu da nije obecan poziv i minute, ne bi on ni igro za Hrvatsku. Zanimljivo je da ga je napravio Jakirovic, jer on u Dinamu nije prepoznat kao ogroman talenat po dolasku, ali ga je Jakirovic bas forsirao i napravio od njeg igraca. To je cak i spominjao Jakir u jednom intervjuu.
A to sto se Jakirovicu daje premali kredibilitet u Dinamu, iako je uzeo duplu krunu jedva se cekalo da mu daju otkaz, to je druga prica.
- signalidunapark
- Kontakt:
Jesi ti pao s kruške?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:50Basic? Vasilj? Svi su KATOLICI Bosanski , rodjeni tu
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
rossonero85 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:50Što se tiče Sučića, ljigavi smrad je čak u jednom momentu bio kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, pa se onda odjednom odlučio da "posluša svoje srce i odabere voljenu maticu Hrvatsku". Zbog toga je veliki merak gledati ga ovako uplakanog i od sveg srca mu želim mnogo ovakvih ispadanja na svakom svjetskom i evropskom prvenstvu.![]()
Ima veze sa Hrvatskom kao ja sa Marokom
Katolik-Musliman
Kapiten mlade rep BiH, odjednom postade HRVAT
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Do trenutka kad su obojica odlucila promijeniti reprezentacije, vise je Sucic imao veze sa Hrvatskom nego Esmir sa Bosnom. Ako ti to sam ne mozes skontat, ne vrijedi da ti objasnjavam zasto je to tako.DinGospo21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:46Pa ti mješaš babe i žabe. Sučić nema poveznicu sa Hrvatskom, Esmiru su roditelji iz BiH, pritom amerikanci jezik polome kad mu prezime izgovaraju, jednostavno nije prirodno da igra za USA. kao što ne bi bilo prirodno da neki tamnoputi igrač nasupa za BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:38Fulas poentu. Esmir i svi ostali koje smo mi uzeli drugima, su isto uradili sto i Sucic, iskoristili mladje kategorije drzava u kojima su odrasli i onda kada su dobili priliku da nastupaju za A selekciju drzave koju vole i koju osjecaju kao svojom, otisli da za nju igraju. Nema razlike.
Kao sto Amer ne bi trebao zamjerati Esmiru sto je izabrao nas, tako ni mi nebi trebali Sucicu, ljudi izabrale drzave koje vole i to je to, tako i treba.
Jesi li ti Hrvat po nacionalnosti ako dobiješ putovnicu Hrvatske?
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
tevezito je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:54Jesi li ti Hrvat po nacionalnosti ako dobiješ putovnicu Hrvatske?
Kupis stan u Turskoj, postao si turcin jer dobijas putovnicu automaCki
Evo kaze Matanovic da je dirao loptu kosom, sta ces , yebaji ga, nemas srece, ispadnes!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako bolan kad su u Esmira roditelji iz Srebrenice (BiH) doselili se za vrijeme rata u SAD, a Sucic iz Bugojna lik. Nema veze nikakve s Hrvatskom osim sto je Katolik. Lik bio kapiten u21, proso sve selekcije. Da su mu se doselili roditelji iz Zagreba pa hajd, vec mu je sva krvna loza iz Bosne.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:54Do trenutka kad su obojica odlucila promijeniti reprezentacije, vise je Sucic imao veze sa Hrvatskom nego Esmir sa Bosnom. Ako ti to sam ne mozes skontat, ne vrijedi da ti objasnjavam zasto je to tako.DinGospo21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:46Pa ti mješaš babe i žabe. Sučić nema poveznicu sa Hrvatskom, Esmiru su roditelji iz BiH, pritom amerikanci jezik polome kad mu prezime izgovaraju, jednostavno nije prirodno da igra za USA. kao što ne bi bilo prirodno da neki tamnoputi igrač nasupa za BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:38
Fulas poentu. Esmir i svi ostali koje smo mi uzeli drugima, su isto uradili sto i Sucic, iskoristili mladje kategorije drzava u kojima su odrasli i onda kada su dobili priliku da nastupaju za A selekciju drzave koju vole i koju osjecaju kao svojom, otisli da za nju igraju. Nema razlike.
Kao sto Amer ne bi trebao zamjerati Esmiru sto je izabrao nas, tako ni mi nebi trebali Sucicu, ljudi izabrale drzave koje vole i to je to, tako i treba.
Mnogi Hrvati su ginulinza BiH jer su se osjecali kao Bosanci, i da im je to domovina. I to je normalna stvar, imas Njemce u Belgiji koji su Belgijanci, kao i Njemce u Svicarskoj koji su Svicarci.
Vracamo se na to da ko ne osjeca srcem reprezentaciju neka onda igra za kog hoce. Sto se tice Sucica najvise je uticalo sto je Hrvatska uspjesna reprezentacija i znao je da ce se prodat, da je igro za nas vjerobatno ne bi sad bio u Interu.
Ima li smo i mi te slucajeve kad se Huseinbasic nadao da ce igrat za Njemacku, pa i Hajrovic onomad. Mnogi ne biraju srcem vec “sta je bolje za karijeru”, to je faktor kojeg mnogi zaboravljaju.
Zanimljivo je da Zeljko Komsic za Zagrebcane nije Hrvat, oni kazu nije on Hrvat.
Dakle ako neko ko se izjasnjava kao Hrvat po nacionalnosti, smatra BiH svojom domovinom a ne Hrvatsku to po njima automatski nije Hrvat. To je sad jedan mnogo zacaran krug, dalo bi se na tu temu raspravljat 5 dana.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 03 jul 2026, 04:04, ukupno mijenjano 1 put.
- signalidunapark
- Kontakt:
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kad i hrvatska slijedeću u KO-fazi ovog prvenstva
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Razumijem ja da boli ovo ispadanje, logicno je da boli.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:39I robote stavi da sude i igraju i neka utakmica traje 4 sataCauchy23 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:37Treba napraviti forum na kojem ce u sklopu registracije, polagati neki test znanja iz sportova za koje zelis pisati i diskutovati.
Sta sve neces procitati na sportskom forumu, vezano za najcesce koristeno pravilo, jasno ko dan, i onda ces s tim ljudima pokusati diskutovati.
Bolan poraz, iz perspektive navijaca, puno lakse je ispasti kao mi sinoc nego ovo.
Za ove koji problematiziraju VAR i tehnologiju, sjetit se samo 2014. I Nigerije.
I za ovaj minimalni kontakt, sto je cip pokazao, samo uzet u obzir da je moguce otezao posao igracu Portugala koji je poslije toga dirao loptu.
Sve u svemu, daj VAR za sve, od zaledja do auta.
Al vise boli nepravda. Tehnologija je pokazala da je igrac Hrvatske zakacio loptu. Nepravda bi bila da se gol priznao.
Penal koji je sudjen je upitan, jer si imao slicnih situacija na prvenstvu, gdje sudija samo odmahne.
To treba iskristalisati, i da se zna da li je penal ili nije, faul ili nije, crveni karton ili nije itd..
- ArtVandelay
- Kontakt:
Drago mi je zbog ovih u Bosni (i hercegovini) što su otvoreno navijali protiv Bosne i u nekim sredinama zabranjivali fan zone, skidali ljiljanke itd.
Dosta je više i hrvatske i njihovog provlačenja na guzove
Dosta je više i hrvatske i njihovog provlačenja na guzove
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ne. Nacije u ovom modernom smislu tada nisu postojale.DzaniMehmet je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:53Pa tebi je isto did s hormuza, ipak su tvoji srbi ili hrvati bili prije dolaska osmanlija.ArtVandelay je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:50DzaniMehmet je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:30
Fudbalski forumtebi plus pacjentima bolje trolati po darknetu i iranskom fejsbuku
Kroasan, proziran si. Džaba što si uzeo ime Mehmet. Je li to korijeni vuku? Postoji teorija o turkijskom porijeklu (ili podrijetlu kako vi kažete na novohrvatskom). Ili si skloniji teoriji da su vam didovi u hormuz svoje sidro davno bacili (iranska teorija)? Iran bi mogao biti prapostojbina vas kroasana. Ne znam šta imaš protiv Irana.
Šah mat again![]()
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 10 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)