KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Gegić, Vrabac i Talić izgleda dolaze, baljda znaju ovi sa portala jer imaju čovjeka u upravi.
A šta je sada njemu? Yebo majku onaj nije dobar sa Bećiragićem, ovaj sa ovim... kakvi su to likovi u pm, gori od fudbalera izgleda.reds123 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 10:36Penava nije u dobrim odnosima sa gjergjom, nije se odazvao na zadnje okupljanjeKylian je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:07SR piše da bi Darko Talić i Adin Vrabac trebali postati prva pojačanja KK Bosne za novu sezonu.
U kombinacijama se spominju i neka druga imena jer bez angažmana je i Ajdin Penava, koji trenutno razmatra opcije iz inostranstva, dok se u kontekstu Bosne spominje i ime Stefana Simanića.
Gega je nakon sinocnje partije i presice poslije morao doci.
Bio bi odlicno pojacanje i nadam se da je istina. Vrabac i Talic i nisu neka pljacka, ali ako bismo ih uporedjivali s proslogodisnjim rosterom, za mene su bolji od Zubca i Gutica. Gegic je igracki u 5 deka s Aticem, ali je ipak stabilniji u glavi i zbog toga je nekako sigurnija opcija.
Hajde jos bar Durmo i Penava
Hajde jos bar Durmo i Penava
- marlostanf1eld
- Kontakt:
SR je nositelj evropskih vrijednosti iz Stoca. Jako dobar lik i voli BiH.Kylian je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:21kako se sam nahvaliremA1 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:47Znaci ti si Sportski radnikAdnan33 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:10Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.
SR prema KK Bosna iskazuje iskrenu emotivnu povezanost i dobronamjeran odnos, želeći klubu uspjeh, kao i svi mi koji podržavamo Klub. Putem IG na izuzetno pozitivan i duhovit način promoviše bosanskohercegovačku košarku i afirmiše ugled KK Bosna, zbog čega njegov doprinos zaslužuje priznanje i zahvalnost.![]()
![]()
![]()
Nihad Djedovic da zavrsi karijeru u Bosni a mogao bi sasvim solidno odraditi sezonu, dvije. Dobro bi bilo i da se malo popravi atmosfera medju navijacima da dovedu pojačanja kao sto je Gegić.
- Shategabri
- Kontakt:
Jesu ako će se koristiti toliko koliko i mogu igrati.Ghuraba je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:07Gega je nakon sinocnje partije i presice poslije morao doci.Bio bi odlicno pojacanje i nadam se da je istina. Vrabac i Talic i nisu neka pljacka, ali ako bismo ih uporedjivali s proslogodisnjim rosterom, za mene su bolji od Zubca i Gutica. Gegic je igracki u 5 deka s Aticem, ali je ipak stabilniji u glavi i zbog toga je nekako sigurnija opcija.
Hajde jos bar Durmo i Penava![]()
Talić backup za pg i Vrapče da uleti, odradi par min i na klupu.
Gegić napadački puno bolje izgleda. Atić tek kad gori pod nogama ide na ulaz, Gegiću je to od starta u napadačkom arsenalu.
Dobro je što ćemo praktično imati reprezentativnu petorku. Dobro i za Bosnu i za reprezentaciju
Koševo Zapad
Sve zavisi od tog koliko kvalitetni amerikanci ce se dovesti,tu ako se promasi pisi propalo
-
Helemnejse
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Koji stewart ?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da, momak koji favorizira Široki ali nema problema da pokaže ljubav prema domovini.
Gegić je vrhunsko pojačanje, Talić solidna opcija s klupe, Vrabac nepotreban.
Najbitnije dovest predobre americke pleja i centra.Ostlao se moze nekako krpiti ali to nikako.Ta 2 igraca bas moraju biti ono yebeno vrhunska level Plummera minimum
Unicaja upravo objavila da Suljo ne ostaje kod njih. Eto rjesenja i za visoke pozicije.
Taman da on i Djedaj dodju u paketu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.