Premijer liga BiH - aktuelno

SamLake
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la SamLake » 03 jul 2026, 18:30

ErosViverosViv je napisao/la:
03 jul 2026, 17:54
Sasvim logičan slijed je grbavicu preimenovati u HDZ teatar Vedrana Škobića, najvećeg spasioca kluba u 21. stoljeću.

slika
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 jul 2026, 18:37

Telalovic je napisao/la:
03 jul 2026, 18:08
chily-rz je napisao/la:
03 jul 2026, 17:20
Telalovic je napisao/la:
03 jul 2026, 17:18
Celik trazi posudbe
Upitna je i licenca.
Posudbe igraca :mrgreen:

PS sretno vam u pl i dabogda bili samo jedno mjesto ispod nas
Zar prihvataju sarajlije? :D

Salu na stranu,Celik finu ekipu pravi shodno mogucnostima bez divljanja imenima.Provjereni i ciljani igraci a uz jos 3-4 takva uopste me ne bi cudilo da zavrse u gornjem dijelu tabele obzirom na losu konkurenciju ove sezone.Prednost domaceg terena koju je mnogo ekipa izgubilo isto ce im puno donijeti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 03 jul 2026, 18:39

Koliko im je Sanin AI posudio? Ima i tu još duga...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 jul 2026, 18:45

N3R3D je napisao/la:
03 jul 2026, 18:39
Prema mojim informacijama po današnjem kursu duguju mu
2.219.629,10 i siguran sam da ni ovo iza zaraza nece halaliti.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 03 jul 2026, 18:52

“Moj Mirvić je jači od tvog”.

E haj sad ti budi pametan pa skontaj ko je jaci
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 jul 2026, 18:58

Gdje je onaj šaljivdžija švrakino neki dan se smijao i prozivao Velež zbog dvije plate koje su kasnile i koje su isplaćene neki dan. Dug Želje bez poreza 3,5 miliona koji će još više narasti zbog ugovora sa holanđanima i ovim iz zimskog prelaznog roka. Pa samo Prokop i Nastić imaju ugovore do ljeta 2028 sa platama mogu misliti kakvim. Stiže te karma brate ja bi ti preporučio da odeš izvaditi žuć šta te čeka :mrgreen:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jul 2026, 19:04

prisonbreak je napisao/la:
03 jul 2026, 18:22
Trazi se mnogo igraca, nudi se mnogo igraca, lupaju se cifre, a realno kod vas na klupi ima jako dobrih rjesenja sto bi nama vamjalo a i vama, ako je uopste u istina.

Racionalnk trosimo za razliku od nekih.
Sve se za bodove može riješiti. :kafa: :zviz:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jul 2026, 19:07

jurisicduska je napisao/la:
03 jul 2026, 18:45
N3R3D je napisao/la:
03 jul 2026, 18:39
Prema mojim informacijama po današnjem kursu duguju mu
2.219.629,10 i siguran sam da ni ovo iza zaraza nece halaliti.
Ispade sada da je Mirvić za sve kriv, samo zato što im nije dao svoju lovu. Htjeli čovjeka nasankati da im poravne dugove koje su napravili ali čovjek pametniji od njih.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 jul 2026, 19:11

Kad se sjetim prije ulaska, kudili svakoga ko glasa protiv ulaska Mirvica, tražili imena i suzdržanih…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 jul 2026, 19:16

mnon46 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:11
Kad se sjetim prije ulaska, kudili svakoga ko glasa protiv ulaska Mirvica, tražili imena i suzdržanih…
Ne vidim ništa loše u tome jer su iskustvima loših vođenja prije vidjeli neko svjetlo u bogatom investitoru. Malo i vi pitari sada kada se ispostavilo da je lik neozbiljan jedete vnago, a bilo vas je hastra kada je došao priznajte :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2026, 19:20

fks74 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:04
prisonbreak je napisao/la:
03 jul 2026, 18:22
Trazi se mnogo igraca, nudi se mnogo igraca, lupaju se cifre, a realno kod vas na klupi ima jako dobrih rjesenja sto bi nama vamjalo a i vama, ako je uopste u istina.

Racionalnk trosimo za razliku od nekih.
Sve se za bodove može riješiti. :kafa: :zviz:
Pa mi smo uvijek pomagali Celiku kad im je zatrebao neki igrac, ne vidim razlog ni sad da im se ne izadje u susret, dbro za njih, dobro za igraca, a dobro i za nas...

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 jul 2026, 19:21

Threeplanetrees je napisao/la:
03 jul 2026, 19:16
mnon46 je napisao/la:
Ne vidim ništa loše u tome jer su iskustvima loših vođenja prije vidjeli neko svjetlo u bogatom investitoru. Malo i vi pitari sada kada se ispostavilo da je lik neozbiljan jedete vnago, a bilo vas je hastra kada je došao priznajte :mrgreen:
Vala ni najveći optimisti među pitarima nisu očekivali da će lik biti ovolika zavaljotka taman kad pomisliš da ne može gore od Adžemove tulipan brigade.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 03 jul 2026, 19:21

Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Ne mozes bolan na silu prestic ni Sarajevo a kamoli Zrinjski i Borac.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 03 jul 2026, 19:28

Ko je provalio da je zeljkanov dug 3,5 mil? :rol: :rol:
Pa oni duzni najmanje 20 milki

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 03 jul 2026, 19:30

BatistutA19 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:21
Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
Drug nas je radna grupa koja je pregovarala sa Mirvicem uvalila u sve ovo,ja ne mogu da vjerujem da su ti ljudi toliko naivni bili a. Na kraju bolje informisane kone bile od nas, cak nam je lik rekao da je ublehas prije nego ce i doc. Po meni je sve ovo krenulo od sezone kad je Coric bio tu pa otisao, onda smo malo poletili mislili da mozemo titulu napast pa nam se desi Amil i Adzem i lale, pa onda kad smo potrosili pare od Jabera i sta cemo daj Mirvica. Onda Mirvic ocigledno uradi sta je uradio. Mozemo reci da smo se mi malo ranije rijesili nego vi turcina. Ali najvece pitanje je sta sad?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 jul 2026, 19:38

Threeplanetrees je napisao/la:
03 jul 2026, 19:16
mnon46 je napisao/la:
Sve brate što krene iz nekog inata i na silu i da pokažeš da imaš duži k… od nekoga, nije dobro.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 03 jul 2026, 19:42

Ali ovaj dio oko Adidasa :rol: Objavio on sam da bi raja prićala kako se nešto pozitivno dešava :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 03 jul 2026, 19:43

Pa zar ne znate u kom trenutku su mu dozvolili ulazak u klub, čini mi se 7 utakmica bez pobjede, katastrofa u derbiju, da ga tad nisu ubacili u klub, visili bi sa reflektora Grbavice, on je iskoristio momenat i to je bila jedina prilika, prije dvije godine mu nisu dozvolili ulazak.
Očito mu nisu vjerovali ni tada, pa nikad i nije dobio 100% podršku, za ovo su svi odgovorni realno, počevši od Tunine uprave, Adžema, Sanina, radne grupe za imenovanje, pa i navijača, i sada se treba vadit kako zna i umije.
Željezničar za život cijeli!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2026, 19:44

Ferroviere1987 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:30
BatistutA19 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:21
Drug nas je radna grupa koja je pregovarala sa Mirvicem uvalila u sve ovo,ja ne mogu da vjerujem da su ti ljudi toliko naivni bili a. Na kraju bolje informisane kone bile od nas, cak nam je lik rekao da je ublehas prije nego ce i doc. Po meni je sve ovo krenulo od sezone kad je Coric bio tu pa otisao, onda smo malo poletili mislili da mozemo titulu napast pa nam se desi Amil i Adzem i lale, pa onda kad smo potrosili pare od Jabera i sta cemo daj Mirvica. Onda Mirvic ocigledno uradi sta je uradio. Mozemo reci da smo se mi malo ranije rijesili nego vi turcina. Ali najvece pitanje je sta sad?
Fakat hebena situacija, ja zaista ne vidim nacin da vi namaknete taj novac...
A opet s druge strane, kontam, izvucicete se vi, makar i od lihvara pozajmili...

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 jul 2026, 19:45

mnon46 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:38
Sve brate što krene iz nekog inata i na silu i da pokažeš da imaš duži k… od nekoga, nije dobro.
Mislim da oni nisu željeli pokazivati splovilo nego su se samo kao utopljenici pokušali uhvatiti za slamku :mrgreen: Na stranu što ih ne mogu ali treba biti realan da su možda najviše izjebani i razočarani od raznih uprava koje su ih vodile pa se ponadali eto Romana

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, kogmagie46 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []