Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Mahmić
Deset miliona eura bio bi deseti najveci transfer u historiji ceske lige i daleko najveci transfer Libereca.
Fali ti vezni igrač koji će se spuštati po loptu i poigravati dalje, što je Pjanić radio u Juventusu ima gore rješenja sada samo treba uvezati sredinom. Ali vjerujem da će sš naći rješenjeSindikat12 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:45Steta sto nemamo dobru ”osmicu” iza Mahmica, onda bi bas izgledali solidno. Imamo dvije sestice jedan uzasan u pas igri drugi se krije, imamo Gigu ko neku osmicu ali realno lose partije pruza u repci…
-
Sindikat12
- Kontakt:
To treba da radi Tahirovic ali vidimo svi kako lose to radi… vezni red nam je prioritet dovest u red… tesko je igrati neki ozbiljan ofanzivan fudbal bez solidnog veznog….Iceplayer je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:51Fali ti vezni igrač koji će se spuštati po loptu i poigravati dalje, što je Pjanić radio u Juventusu ima gore rješenja sada samo treba uvezati sredinom. Ali vjerujem da će sš naći rješenjeSindikat12 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:45Steta sto nemamo dobru ”osmicu” iza Mahmica, onda bi bas izgledali solidno. Imamo dvije sestice jedan uzasan u pas igri drugi se krije, imamo Gigu ko neku osmicu ali realno lose partije pruza u repci…![]()
De ba.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:20Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
Gledao sam Slovan dosta puta i tamo ide sve po loju, jer je sistemski igrana ekipa . Uostalom vidjeli smo sinoc amere kako kombinuju, dodaju loptu i otvaraju se za dupli pas, dok kod nas toga nema i to je ono sto nam bas fali ofanzivi uz neku osmicu
Glory Glory Man United
Ma mogu dati Eintracht i Hoffenheim, ali im je potrebna i prodaja igrača ovako kao Tourea u Newcastle (50 mil) i Asllani će vrlo moguće donijeti pare. Eintracht je sad uzeo pare na Brownu, a moguće da će i na Uzunu, tako da to mijenja situaciju. Mainz i Koln (osim ako El Malu ne prodaju) već nisu tih mogućnosti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pa Basic je takodjer kao neka osmica, s tim sto je defanzivno manje pouzdan od Sunjica i Benje i u duelu djeluje slabije, a ofanzivno tesko je biti losiji od njih dvojice.. Ali ima vecu okretnost, ne boji se povuci loptu i poslati neki pas kroz linije (iako tu je imao i opasnih gresaka).. U biti ja sam nekako i optimistican da bi mogao biti ok da ga uparis sa jakom sesticom koja ima siguran pas, ali tema nije Basic.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:45Steta sto nemamo dobru ”osmicu” iza Mahmica, onda bi bas izgledali solidno. Imamo dvije sestice jedan uzasan u pas igri drugi se krije, imamo Gigu ko neku osmicu ali realno lose partije pruza u repci…
Nadam se da ce neko od djece kojima se sredjuju papiri (prije svega Catovic, Topalovic, Busuladzic) biti zavrsen do kraja godine jer od Sunjica se ne moze ocekivat vise od ovog sto sad pruza, a oko Tahirovica sam jako pesimistican da ce mu se karijera vratit na neku dobru putanju, Basicu imam osjecaj mnogo toga zavisi od toga hoce li neki transfer u ozbiljniju ligu ostvariti jer mislim da moze neke stvari jos popravit u igri.
To ti je tako vidio si Bajraktarevica sve isto radi uvlaci se i centarsut, ne zna odigrati dupli sa DedicemDaduli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:55De ba.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:20Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
Gledao sam Slovan dosta puta i tamo ide sve po loju, jer je sistemski igrana ekipa . Uostalom vidjeli smo sinoc amere kako kombinuju, dodaju loptu i otvaraju se za dupli pas, dok kod nas toga nema i to je ono sto nam bas fali ofanzivi uz neku osmicu
Jedini Alajbegovic i Mahmic su igraci koji mogu proigrati, zabiti i asistirati
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Mahmić to nije (asist). Barem ne još.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:43To ti je tako vidio si Bajraktarevica sve isto radi uvlaci se i centarsut, ne zna odigrati dupli sa DedicemDaduli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:55De ba.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:20
Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
Jedini Alajbegovic i Mahmic su igraci koji mogu proigrati, zabiti i asistirati
Glory Glory Man United
Kakve momak lopte dijeli fantazija.
Istina. Bas smo uzasno staticni. Mada je to boljka otkad pratim repkuNoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:20Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
naprijed rejal
Ni oni najoptimisticniji se nisu nadali da je ovaj ovoliko dobar igrac , do juce grijao klupu u austrijskoj cvajti
Svaka cast Mahmicu
Svaka cast Mahmicu
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam ga u martu prosle godine gledao uzivo protiv Rieda, da mi je tad neko rekao da ce vise od godinu dana kasnije zabiti 2 gola nas na SP i biti na pragu transfera u ligu 5, ne bih nikad vjerovao. Nevjerovatno kakav je skok napravio.
Sto se tice tog razigravanja, slazem se da je problem opcenito kretanje igraca bez lopte, koje nam jedino krilni igraci na nekom boljem nivou rade. Postavio sam u drugu temu, ovdje je Mahmic vrlo lijepo razigrao Dedica u duplom pasu:Sveti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:09Istina. Bas smo uzasno staticni. Mada je to boljka otkad pratim repkuNoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:20Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
viKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:40Sa utakmice mi je jedna kratka akcija ostala u pamcenju izmedju Dedica, Mahmica i Esmira, steta sto Esmir na kraju nije vidio ubacivanje Dedica iza ledja odbrane, evo gif:
Vrlo lijep pas Mahmica na prvu, iskreno jos vise sam ubijedjen da se momku mora jos vise minuta davati i dat mu da startuje jer sto vise igra sa ostatkom ekipe, to ce se bolje uciti ti neki automatizmi, kretnje bez lopte, pasovi i slicno.
I kad je igrao za mlade ekipe Bosne/Austrije nije nista posebno pokazaoGoalgetter je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:41Ja sam ga u martu prosle godine gledao uzivo protiv Rieda, da mi je tad neko rekao da ce vise od godinu dana kasnije zabiti 2 gola nas na SP i biti na pragu transfera u ligu 5, ne bih nikad vjerovao. Nevjerovatno kakav je skok napravio.
Nebi nikad ni pomislio da se radi o igracu od 10 miliona eura
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Karakteristika 95% forumaša je hype. Bilo sa pojedinim igračima, bilo sa cijelom repkom i svime ostalim oko toga. Daleko smo mi još od zelene grane i ovo sve što se dešava jeste NADA u bolju budućnost za koju treba mnogo toga da se posloži i mnogo napora i rada, a prije svega stručnosti i sistem koji bi pomogao da se ovaj izdanak razvije u jednu lijepu biljku ili priču.
Mi trebamo bazirati igru na triu Esmir-Ermin-Kerim. I Nazad Tarik i Amar da se ne diraju. Ostalo nek mjenja ko sta hoce i rotira. Njih 5 mora počinjati utakmice.viKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:44Sto se tice tog razigravanja, slazem se da je problem opcenito kretanje igraca bez lopte, koje nam jedino krilni igraci na nekom boljem nivou rade. Postavio sam u drugu temu, ovdje je Mahmic vrlo lijepo razigrao Dedica u duplom pasu:Sveti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:09Istina. Bas smo uzasno staticni. Mada je to boljka otkad pratim repkuNoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:20
Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
Gledao sam Slovan dosta puta i tamo ide sve po loju, jer je sistemski igrana ekipa . Uostalom vidjeli smo sinoc amere kako kombinuju, dodaju loptu i otvaraju se za dupli pas, dok kod nas toga nema i to je ono sto nam bas fali ofanzivi uz neku osmicuviKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:40Sa utakmice mi je jedna kratka akcija ostala u pamcenju izmedju Dedica, Mahmica i Esmira, steta sto Esmir na kraju nije vidio ubacivanje Dedica iza ledja odbrane, evo gif:
Vrlo lijep pas Mahmica na prvu, iskreno jos vise sam ubijedjen da se momku mora jos vise minuta davati i dat mu da startuje jer sto vise igra sa ostatkom ekipe, to ce se bolje uciti ti neki automatizmi, kretnje bez lopte, pasovi i slicno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Esmir je izvikan i prosječno krilo. 5 duluma zemlje ispred njega..on loptu vraća na lijevu nogu. I tako stalno. Nama treba desno krilo koje zna jednostavne stvari raditi a ne peglati loptu i forsirati svoju jaču stranu. On nije uputio jedan upotrebljiv centaršut cijelo prvenstvo…i upropastio je sve što je mogao njegovim namještanjem na lijevu.soccerfan je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:28Mi trebamo bazirati igru na triu Esmir-Ermin-Kerim. I Nazad Tarik i Amar da se ne diraju. Ostalo nek mjenja ko sta hoce i rotira. Njih 5 mora počinjati utakmice.viKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:44Sto se tice tog razigravanja, slazem se da je problem opcenito kretanje igraca bez lopte, koje nam jedino krilni igraci na nekom boljem nivou rade. Postavio sam u drugu temu, ovdje je Mahmic vrlo lijepo razigrao Dedica u duplom pasu:viKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:40Sa utakmice mi je jedna kratka akcija ostala u pamcenju izmedju Dedica, Mahmica i Esmira, steta sto Esmir na kraju nije vidio ubacivanje Dedica iza ledja odbrane, evo gif:
Apsolutno se ne slazem za EsmiraMiranGlasnic je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:33Esmir je izvikan i prosječno krilo. 5 duluma zemlje ispred njega..on loptu vraća na lijevu nogu. I tako stalno. Nama treba desno krilo koje zna jednostavne stvari raditi a ne peglati loptu i forsirati svoju jaču stranu. On nije uputio jedan upotrebljiv centaršut cijelo prvenstvo…i upropastio je sve što je mogao njegovim namještanjem na lijevu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, laznokrilo, Micron i 46 gostiju.