Zbog njega je postalo popularno ljudima djecu psovatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:42neka je, lakse se dise ovih godinu dana bez slusanja maloljetnika kako ga oponasaju i ponavljaju njegove psovke na svakom koraku
kao sto je rekao sam vise puta kad bude krivicno psovati, onda ce preci na mimiku, evo neka predje sad
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Apsolutno, čemu sumnja.
U prajmu
Stone hands👊
- Wilshere10
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Vlada FBiH dodijelila Radioteleviziji Herceg-Bosne tri miliona KM za unapređenje sadržaja
8 mjeseci rova, 2 mjeseca u bolnici ranjen, prve linije 12 mjeseci, 18 godina deminer da bi mi OSTALI koji predstavljaju Bošnjake i ustaše naše novce agresorima prebacivali. Nećeš Konakoviču više majku li vam nametnutu. Ja plaćam veličanje Praljka i UZP, Dario Kordića usta vam se trojkaška sarajevska .......
IZDAJNICI
BRATSTVO GRAČANiCA
Di si bio 91-e,Marokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:24Vlada FBiH dodijelila Radioteleviziji Herceg-Bosne tri miliona KM za unapređenje sadržaja
8 mjeseci rova, 2 mjeseca u bolnici ranjen, prve linije 12 mjeseci, 18 godina deminer da bi mi OSTALI koji predstavljaju Bošnjake i ustaše naše novce agresorima prebacivali. Nećeš Konakoviču više majku li vam nametnutu. Ja plaćam veličanje Praljka i UZP, Dario Kordića usta vam se trojkaška sarajevska .......
IZDAJNICI
Ja sranja u Ruandi.
Moja bruka, ali nisam nikad pročitao Siddharthu od Hessea, je li vrijedna čitanja?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
rossonero85
- Kontakt:
Čovićevi poltroni, podanici i pushikurci iz Trojke dijele šakom i kapom za "projekte" zločinačke UZP paratvorevine "herceg bosne" presuđene u Hagu za agresiju na Bosnu i Hercegovinu. Najveća veleizdajnička gamad koja je hodala ovom zemljom. Fikret Abdić je mala maca za ove trojkaške zlotvore, sjeme im se zatrlo dabogda!Marokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:24Vlada FBiH dodijelila Radioteleviziji Herceg-Bosne tri miliona KM za unapređenje sadržaja
IZDAJNICI
Šta tek reći za SDA ministre u HNK koji su digli ruke u tom kantonu za finansiranje iste televizije.rossonero85 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:29Čovićevi poltroni, podanici i pushikurci iz Trojke dijele šakom i kapom za "projekte" zločinačke UZP paratvorevine "herceg bosne" presuđene u Hagu za agresiju na Bosnu i Hercegovinu. Najveća veleizdajnička gamad koja je hodala ovom zemljom. Fikret Abdić je mala maca za ove trojkaške zlotvore, sjeme im se zatrlo dabogda!Marokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:24Vlada FBiH dodijelila Radioteleviziji Herceg-Bosne tri miliona KM za unapređenje sadržaja
IZDAJNICI
-
rossonero85
- Kontakt:
Ako su digli ruke u kantonu, to znači da ih treba finansirati i Federacija BiH, i to sa ni manje ni više nego 3 miliona maraka? Ako je SDA digla ruke, zašto je to isto uradila i Trojka, ako već govore da su bolji i drugačiji i da neće ponavljati iste greške? Novac za "Radioteleviziju Herceg-Bosne" na kojoj se zagovara podjela države i treći entitet, a Sarajevo i Bosna i Hercegovina označavaju kao 'islamistička guja u srcu Europe''. Tri miliona KM iz budžeta Federacije za UZP projekat. Svim silama pokušavate opravdati Nikšića, Konakovića i svaki njihov potez i izjavu - sto ih voda ne može oprati!TheShed je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:37Šta tek reći za SDA ministre u HNK koji su digli ruke u tom kantonu za finansiranje iste televizije.rossonero85 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:29Čovićevi poltroni, podanici i pushikurci iz Trojke dijele šakom i kapom za "projekte" zločinačke UZP paratvorevine "herceg bosne" presuđene u Hagu za agresiju na Bosnu i Hercegovinu. Najveća veleizdajnička gamad koja je hodala ovom zemljom. Fikret Abdić je mala maca za ove trojkaške zlotvore, sjeme im se zatrlo dabogda!Marokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:24
IZDAJNICI![]()
Ti botuješ za zelene, pa da malo otvorimo karte kako stvari stvarno stvari stoje, a ne kako ih VI simpatizeri zelenih želite prikazati.
Udara na zdrav razum briga zelenih za državu, a nema šta nisu pojedinci iz te stranke uradili na štetu države, za svoju korist.
Ne kažem nisu ni ovi trenutni bolji, sve je to u pet deka ali daj ne prolazi to šupljiranje.

Udara na zdrav razum briga zelenih za državu, a nema šta nisu pojedinci iz te stranke uradili na štetu države, za svoju korist.
Ne kažem nisu ni ovi trenutni bolji, sve je to u pet deka ali daj ne prolazi to šupljiranje.
-
rossonero85
- Kontakt:
Ne botujem za zelene, niti pišem afirmativno o njima, nego ukazujem na licemjerstvo i pogani bezobrazluk onih koji su se kleli da su drugačiji od zelenih. Vama je zeleni svako ko se usudio da kritikuje ovu gamad, to samo govori o tupavosti, zatucanosti i mentalnoj ograničenosti botova Trojke. Stranačka zasljepljenost, fanatizam, idolopoklonstvo, kult ličnosti i zaklinjanje u partijske šefove Nikšića, Konakovića, Sabinu Ćudić. Koliko znam, zeleni su kažnjeni upravo zbog ovih stvari, a trojkaši su samo nastavili gdje su stali zeleni praveći iste greške, a u mnogim slučajevima čak i gore od svojih prethodnika. Dok god sarajevski političari budu lizali dupe i pušili khurac Draganu Čoviću kako bi ih uveo u vlast, od mene nikad nijedan neće dobiti glas, ali ću uvijek ukazivati na ljigavo poltronstvo i licemjerje sarajevskih bijednika i klošara koji sebe zovu "probosanskim" političarima.TheShed je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:14Ti botuješ za zelene, pa da malo otvorimo karte kako stvari stvarno stvari stoje, a ne kako ih VI simpatizeri zelenih želite prikazati.
Ne kažem nisu ni ovi trenutni bolji, sve je to u pet deka ali daj ne prolazi to šupljiranje.![]()
![]()
Zaboli me koja je yebena stranka u pitanju, ko god iz Sarajeva izdvoji 3 miliona maraka za zločinački projekat zvani " tv hzhb" u čijem se programu zagovara podjela i nestanak države, zaslužuje samo gađenje, gnušanje i prezir.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ti si mlađi šta je fora looksmaxing i chad?
- Marsal
- Kontakt:
Pao sam qrcu za uši, u zadnje 2 godine ne znam jesam li 5 piva popio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije dobro Marsale, nije dobro.
-
19vendetta87
- Kontakt:
To ti sad prodaju kurseve looksmaxinga, mentor ti govori kako da maksimalno poboljsas svoj fizicki izgled.
Chad je alfa muskarac.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:44To ti sad prodaju kurseve looksmaxinga, mentor ti govori kako da maksimalno poboljsas svoj fizicki izgled.
Chad je alfa muskarac.
Naleti na ovaj klip, vidim udaraju se po licu šakama
- Marsal
- Kontakt:
Poženili se i poudali svi, djeca, ne daju im žene pive popit, ovaj jedan se okrenuo Kibletu i tako.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.