Sigurno ce se Vehlez i Torpedo odreći novcaPiazzaGrande je napisao/la: ↑23 jun 2026, 16:26Evropska fudbalska federacija (UEFA) potvrdila je raspodjelu sredstava iz programa solidarnosti za klubove koji nisu sudjelovali u ligaškim fazama klupskih takmičenja u sezoni 2025/26...
Za potrebe obračuna, zarada najboljeg kluba svake nacionalne asocijacije u bilo kojem od tri UEFA takmičenja stavlja se u zajednički "virtualni fond". Procenat koji pojedina država dobija iz fonda od 77,4 miliona eura odgovara procentu učešća njenog najuspješnijeg kluba u tom virtualnom fondu...
Bosni i Hercegvovini pripalo je 758.000 eura. Ovaj iznos dijeli se na devet jednakih dijelova, odnosno devet sudionika Premijer lige Bosne i Hercegovine prethodne sezone. To znači da bi Borac, Željezničar, Sarajevo, Velež, Široki Brijeg, Posušje, Sloga, Rudar, Radnik trebali inkasirati po 84.000 eura...
Zrinjski ne može računati na ovaj novac s obzirom na to da je igrao ligašku fazu, a svojim nastupima na eurosceni, odnosno zaradom od Evrope dao je doprinos konačnom iznosu koji će dijeliti premijerligaši.
Grande Zrinja!
Mogli bi neki od ovih klubova staviti grb Zrinjskog na dres, među većim smo im sponzorima...![]()
BH klubovi u Evropi 26/27
- LavoviGabela
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Ko će prenositi Borac u Ligi Šampiona ?
Nisam nigdje zvanično pročitao, ali vjerovatno neka od Areni.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zašto ste stavili ulaznicu 30 KM, odbili ste 80% zenićana koji su htjeli doći na utakmicu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Threeplanetrees
Koga u Zenici boli za Velež Milsami isto kao što bi nas u Mostaru bolio da igra Čelik sa njima. Ne dolazi Andrleht i te cijene su bile i prije pet godina na Grbavici. Neće raje puno biti veliko je nezadovoljstvo na klub što nije obezbjedio uslove da igramo kući bar prvo ili drugo pretkolo. Pa sva ova dešavanja sa odlascima igrača. Maximum 3000
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne moze dok ne stavite stolice.Nije vam u interesu da igrate Evropu pred 4k.A ove cijene su nevjerovatna doza bezobrazluka,cuj 30 KMThreeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:12Koga u Zenici boli za Velež Milsami isto kao što bi nas u Mostaru bolio da igra Čelik sa njima. Ne dolazi Andrleht i te cijene su bile i prije pet godina na Grbavici. Neće raje puno biti veliko je nezadovoljstvo na klub što nije obezbjedio uslove da igramo kući bar prvo ili drugo pretkolo. Pa sva ova dešavanja sa odlascima igrača. Maximum 3000
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Threeplanetrees
Neka je samo 4000 stolica stavi 100 maraka kartu prodat će se svaka nije to problem samo da na svom stadionu igramo. Neozbiljnost svake uprave da to isprave od prvog posljeratnog izlaska u evropu prije pet godina. Ovo nam je četvrti izlazak od tada. Ogromno nezadovoljstvo najviše zbog toga cijene karata su najmanji problemNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:19Ne moze dok ne stavite stolice.Nije vam u interesu da igrate Evropu pred 4k.A ove cijene su nevjerovatna doza bezobrazluka,cuj 30 KMThreeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:12Koga u Zenici boli za Velež Milsami isto kao što bi nas u Mostaru bolio da igra Čelik sa njima. Ne dolazi Andrleht i te cijene su bile i prije pet godina na Grbavici. Neće raje puno biti veliko je nezadovoljstvo na klub što nije obezbjedio uslove da igramo kući bar prvo ili drugo pretkolo. Pa sva ova dešavanja sa odlascima igrača. Maximum 3000![]()
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 03 jul 2026, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Deranje onih najokorjelih navijača koji idu bez obzira na sve, isto kao i kod nas prošle sezone pa kad nas je došlo protiv Širokog 700 onda su se malo zapitali zato sad u sedam dana akcije su prodali preko 1000 godišnjih. Ko god kaže da cijena ne utiće na posjetu dobro se vara.
Pa u svakom gradu imaš ljudi koji vole fudbal i otići će na utakmicu al da ga sad klepaš po ušima to neće niko, pa stotinu, stotinu. ja bi prvi otišao u Zenicu da nisu isti dan utakmice kao što sam išao i na Grbavicu kad je igrao Velež i još bruku raje koje znam.
Pa u svakom gradu imaš ljudi koji vole fudbal i otići će na utakmicu al da ga sad klepaš po ušima to neće niko, pa stotinu, stotinu. ja bi prvi otišao u Zenicu da nisu isti dan utakmice kao što sam išao i na Grbavicu kad je igrao Velež i još bruku raje koje znam.
Doktor za retardaciju.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mnogi bi Velez u Zenici pogledali, al ovo je bas losa cijena karti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:32Deranje onih najokorjelih navijača koji idu bez obzira na sve, isto kao i kod nas prošle sezone pa kad nas je došlo protiv Širokog 700 onda su se malo zapitali zato sad u sedam dana akcije su prodali preko 1000 godišnjih. Ko god kaže da cijena ne utiće na posjetu dobro se vara.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Teško ti se raspravljat sa ovim mostarcima, vidiš oni uvjek imaju opravdanje za svaku situaciju, priznati neku grešku to ti je naućna fantastika kod njih i obićno su im svi drugi krivi i svi rade protiv njih. Kad ih i dovdeš "do zida" i nedtanu bilo kakvi argumenti ide odgovor u fazonu šta vas briga to je naš klub, nemojte se sikirati za nas a postaviš sasvim obično pitanje.prisonbreak je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:15Mnogi bi Velez u Zenici pogledali, al ovo je bas losa cijena karti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:32Deranje onih najokorjelih navijača koji idu bez obzira na sve, isto kao i kod nas prošle sezone pa kad nas je došlo protiv Širokog 700 onda su se malo zapitali zato sad u sedam dana akcije su prodali preko 1000 godišnjih. Ko god kaže da cijena ne utiće na posjetu dobro se vara.
Doktor za retardaciju.
Naši se ne žale, Pitari se žale zbog cijene naših karata 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NerminFatic
- Kontakt:
Pravo je pitanje Vrapcicima zasto Zenica a ne Grbavica? Pa valjda je navijacima jeftinije doci u Sarajevo a da je BP bas toliko jeftinije za najam, ne vjerujem.
30KM ulaznica, raspustili citav tim, imaju suspenziju, odlican pocetak
Rekli sad ce bit rjeseno, dosla evropska utakmica, pa ce se kasnije vaditi na suspenziju, a ono nije bilo plate par mjeseci je mit, je li tako insajderi
Rekli sad ce bit rjeseno, dosla evropska utakmica, pa ce se kasnije vaditi na suspenziju, a ono nije bilo plate par mjeseci je mit, je li tako insajderi
-
KosevoZove
- Kontakt:
Mozda neki većina ne sto bi se zalili bgt zbog vaših karata i ti koji se žale ne kontam ih sto?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Borac protiv Levskog može, po meni 60-40 za Levski.
Sarajevo lagano prolazi Fince, iako su u nizu 13 utakmica bez poraza.
Velež zbog stanja s igračima teško da može išta.
Ispadanje Zrinjskog od Valura bilo bi katastrofa.
Sarajevo lagano prolazi Fince, iako su u nizu 13 utakmica bez poraza.
Velež zbog stanja s igračima teško da može išta.
Ispadanje Zrinjskog od Valura bilo bi katastrofa.
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.png)