jasmin256 je napisao/la:Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija.

kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva.

hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban.
jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit.

ko ce drugi

al brate mili, ona je stvarno zajebana i mnogi je se boje vise neg babe, al sta joj ja radim

kupim sendvic i sok i stavim na sto iza sebe (sto iza mene je prazan), ona se nesto okrene il prica s nekim, nabrzinu se okrenem, odvalim posteni zalogaj, gucnem soka pa onda 5 min mi usta rade gore-dole zvakajuci...pa me onda ona prozove, a meni puna usta

"neziricu, jel to ti jedes na casu"

, reko, izvinite, al nisam nista objedovao do sad, manta mi se, moram malo

reko, ako mi se nesto desi, vas cu tuzit

jos koliko je vazda zaebajem na casu, provaljujem, dobacujem, izbacuje me

neki dan radio pismenu kod nje i koliko su bile teske 3 teme koje je zadala (bile 3 teme iz lektira, a ja nijednu

lektiru nisam procitao u 4 god. srednje) i sta cu, neznam nijednu temu, nista nisam pisao, i na kraju casa samo napisem naziv prve teme....donijela ispravljene pismene, donese meni, kad ono 1

ja sam to ocekivao, naravno, i kad je unosila u dnevnik, dodje do mene, reko 1, al profesorice, kako sam ja dobio 1, a nisam imao nijednu gresku

ona se cudi, kaze kako to, neziricu

ja joj donesem pismenu, potpuno prazna stranica (samo naslov) i reko, vidite nema greske nijedne

eee kad me tad nije upucala u celo, nece nikad

ovo je ona meni dosad oprastala ove mislim 2 il 3 god. koliko mi predaje, i sad mi sve naplatila sa popravnim

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava