to bih i ja mog'o rec.ILoveLFC je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:dobro jutro svima. sta se planira danas uradit ?? sta da slazem staroj da ne ode na informacije ?![]()
![]()
Koliko sam ja puta izmisljao ... sjecam se jednom, rekao sam da je otisla na neki projekat...ali mi stara ima broj od razredne, moze je nazvati kad god hoce. Sreca pa to nikad nije uradila.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Kažeš kraj godine, nema više informacija. 
eee boji se starejasmin256 je napisao/la:to bih i ja mog'o rec.ILoveLFC je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:dobro jutro svima. sta se planira danas uradit ?? sta da slazem staroj da ne ode na informacije ?![]()
![]()
Koliko sam ja puta izmisljao ... sjecam se jednom, rekao sam da je otisla na neki projekat...ali mi stara ima broj od razredne, moze je nazvati kad god hoce. Sreca pa to nikad nije uradila.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva.Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit.
Šta vame je vi po četri keca ja sam imao iz 8 predmeta duple ,pa ništa ,kaže razredna kad će ti doći u školu neko ,reko neće nikad i ona se ušuti i više i ne pita

ko ce drugijasmin256 je napisao/la:kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva.Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija.![]()
hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit.![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ma vidjećeš na popravnom (ako odeš )samo dođeš nako radi reda ,proćićeš neće te ništa ni pitati ,a đećeš pasti iz Bosanskog ja sam pado iz Matematike ,iz Bosanskog nisam nikad ,
Joj kakvih smo mi imali doživljaja u srednjoj jbt.
Joj kakvih smo mi imali doživljaja u srednjoj jbt.
ma jucer prolaazi ona, a mi lopte igramo. reko de mi dodaj da se pokazem pred profesoricom, sva sreca pa me nije cula. a i ja je zaebajem, nisam lektire procit'o od kad sam u srednju dos'o. najmrze mi je kad mi iz zadace dadne keca. al mi je odvratna. ima ovih par ucenika koji joj se ulizivaju i njih voli normala. ma mrska mi je vala, al et valjda 2 zakljuci.CeMa je napisao/la:ko ce drugijasmin256 je napisao/la:kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva.Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija.![]()
hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit.![]()
![]()
al brate mili, ona je stvarno zajebana i mnogi je se boje vise neg babe, al sta joj ja radim
kupim sendvic i sok i stavim na sto iza sebe (sto iza mene je prazan), ona se nesto okrene il prica s nekim, nabrzinu se okrenem, odvalim posteni zalogaj, gucnem soka pa onda 5 min mi usta rade gore-dole zvakajuci...pa me onda ona prozove, a meni puna usta
![]()
"neziricu, jel to ti jedes na casu"
, reko, izvinite, al nisam nista objedovao do sad, manta mi se, moram malo
![]()
reko, ako mi se nesto desi, vas cu tuzit
![]()
jos koliko je vazda zaebajem na casu, provaljujem, dobacujem, izbacuje me
neki dan radio pismenu kod nje i koliko su bile teske 3 teme koje je zadala (bile 3 teme iz lektira, a ja nijednu
lektiru nisam procitao u 4 god. srednje) i sta cu, neznam nijednu temu, nista nisam pisao, i na kraju casa samo napisem naziv prve teme....donijela ispravljene pismene, donese meni, kad ono 1
![]()
ja sam to ocekivao, naravno, i kad je unosila u dnevnik, dodje do mene, reko 1, al profesorice, kako sam ja dobio 1, a nisam imao nijednu gresku
![]()
ona se cudi, kaze kako to, neziricu
![]()
ja joj donesem pismenu, potpuno prazna stranica (samo naslov) i reko, vidite nema greske nijedne
![]()
eee kad me tad nije upucala u celo, nece nikad
![]()
ovo je ona meni dosad oprastala ove mislim 2 il 3 god. koliko mi predaje, i sad mi sve naplatila sa popravnim
![]()
znal neko ko je ova kod Gljive u emisiji
kakva je u pm
kakva je u pm
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Niste normalni 
To ova kovrdjava crnokosa ? garant je neka pjevaljka.Puma je napisao/la:znal neko ko je ova kod Gljive u emisiji![]()
kakva je u pm
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....
ne bih reko da je pevaljka, valjda bi nesto otpjevala da je pevaljkaElegant je napisao/la:To ova kovrdjava crnokosa ? garant je neka pjevaljka.Puma je napisao/la:znal neko ko je ova kod Gljive u emisiji![]()
kakva je u pm
Call the coroner!
Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravitUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
vidi malog. ucenik generacije. daj ba ak' na exkurziji ne budes ludov'o, neces nikad. mani se ucenika generacije. nije valjda da to nesto zavisi od exkurzije. neg' gdje idete na ex i sta si kont'o upisat ?LBJ MVP je napisao/la:Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravitUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....![]()
Konto upisat najtežu školu u državi sarajevsku drugu gimnaziju jbt još ne znam štojasmin256 je napisao/la:vidi malog. ucenik generacije. daj ba ak' na exkurziji ne budes ludov'o, neces nikad. mani se ucenika generacije. nije valjda da to nesto zavisi od exkurzije. neg' gdje idete na ex i sta si kont'o upisat ?LBJ MVP je napisao/la:Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravitUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....![]()
Normalno da ću ludovat na exkurziji,a možeš mislit ovo imali smo 3 opcije za exkurziju da izaberemo Italija,Makarska i Budva i haj meni nekako svejedno samo da ne idemo u Makarsku,a ista je cijena bila i najviše glupana bilo za Makarsku kad se tada nisam ubio neću nikad
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
Jesul vam rekli u koji cete hotel?
I ja sam bio na ekskurziji u Makarskoj.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nemoj drugu gimnaziju, hajde u Gimnaziju Obalu sa mnom, da vidis kake belaje pravim 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
A jesu nisam pratio bio previše iznerviran kad sam čuo da ne idem u Italijuneutralan__ je napisao/la:Jesul vam rekli u koji cete hotel?
Kako je bilo?
A jbg daleko mi Obala,a vjerujem za te belajeEdin TM87 je napisao/la:Nemoj drugu gimnaziju, hajde u Gimnaziju Obalu sa mnom, da vidis kake belaje pravim
Jooj ludnice sinoc na maturi
Proveo sam se ko nikad u zivotu
Proveo sam se ko nikad u zivotu
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.