dena24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:55nista nisam rekao protiv toga, rekao sam razumljivo kako smo igrali do sad, al od sad se treba iskoristiti to sto imamo, samo se nisam slozio da su nam pojedinci naprijed krivi za igru, niti mislim da su razocarali.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:47Previse smo se digli i trazimo previse, bez pokrica nekog, evo Maroko, koji ima bolje igrace ne moze protiv Kanade centar preci ni kornera izboriti.
Nije sve samo crno bijelo, a ima dosta faktora na koje mi ne mozemo uticati. Ja sam zadovoljan sa rezultatima iako sam vise ocekivao od Dzeke i Esmira, pa i od Demira. Igraci nisu imali formu iz bareza,djelom i zbog povreda.Takticke zamisli SS igraci nisu mogli pratiti sto zbog forme,sto zbog (ne)kvaliteta.Dzaba ti sva vjera u igraca,ako on postavljeno ne moze ispuniti, sto fizicki , sto zbog svojih nedostataka i to je greska SS, ali i realnost limita kojih imamo. Pored toga SS je previse sentimentalan i ispostovao sve i jednog igraca, gdje nam je trpila i igra npr. Dzeki dugujemo dosta ali sa njim smo igrac manje i nikakav presing nemozemo vrsiti, onda umjesto Lukica ulazi nespremni Tabakovic itd. SP nam je bila i skola, vidjelo se da samo loptanje nije dovoljno, fizika, atletika su u prvom planu ako zelis biti konkurentan.Pod tim karakteristikama moramo skolovati igrace i tu dolazimo do najveceg problema, ne znamo odskolovati igraca. Koliko kompletnih igraca imamo? PL i nasi klubovi kupuju strane igrace umjesto da afirmisu svoje, gdje su te akademije, gdje bi se trebali okupiti najtalentovaniji.
Zavisni smo od igraca vani i da li ce se odluciti za nas. Vrti se tih desetak imena vec duze vrijeme, ali smo za godinu samo Mahmica dobili. Sta je sa ostalih, a vec za dva mjeseca je LN, koja je po meni teza nego grupa na SP. Ova ekipa nije jos slozena, i od dolaska novih igraca ce zavisiti i nas napredak ili stagniranje.