Hljeba i igara jarane, vazda bilo.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
KAKVO SMEĆE OD TURNIRA; WOW[Ben Jacobs] The White House made a direct call to FIFA to ask Gianni Infantino to review Folarin Balogun’s red card. FIFA **** insist White House influence could not affect the decision due to the powers contained in Article 27 and the independent nature of the disciplinary panel.
Pa ovdje Južna Afrika i Meksiko trebaju kukati do iznemoglosti.
Ovaj turnir gubi na smislu i legitimitetu.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Belgija ovde treba da reaguje, ja na teren ne bih izasao.
Ono je crveni karton i 3 utakmice najmanje suspenzije
Ono je crveni karton i 3 utakmice najmanje suspenzije
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 05 jul 2026, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gdje su arelinho i kaunas da nam objasne kako je ovo najbolje WC ikada 
Čuj predsjednik države zove FIFAu i Infantina da promijene svoju odluku
Nije ni Kim ovo radio oca mi
Čuj predsjednik države zove FIFAu i Infantina da promijene svoju odluku
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 05 jul 2026, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Izgubio je jos onda kad su odbijali vize navijacima i onom sudiji iz Somalije. Sad se samo ponavljaju. Lijepo EP u odnosu na ovaj klaunski cirkus.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da malo razmisliš o ovome umjesto sto vrijeđaš ljude koje ne poznaješ, skontao bi da je ovo puno vise od običnog saopštenja, ali tesko je takvima kao sto si ti razmisliti. Pozdrav.DRHAUSE je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:38Nije uvreda kad za debila kažeš da je de*il . Baviš se glupostima kad je jedino bitno da lik neće biti suspendovan nakon čistog crvenog kartona. To pridavanje značaja njihovom saopštenju je debilizam ozbiljnih razmjera.Sport90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:27Ne znam zašto me vrijeđaš. Samo kazem da nije rečeno da nije bio crveni karton, vec suspenzija se nece sad odraditi. Evo kako tacno kazu:
"Primjenom člana 27. Disciplinskog pravilnika FIFA-e (FDC), izvršenje automatske suspenzije za igrača SAD-a Folarina Baloguna odlaže se na probni period od jedne godine."
Pa jeste najbolje. Vrhunski fudbal se igra od početka prvenstva. Vjerujem da će tako biti i u nastavku.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:52Gdje su arelinho i kaunas da nam objasne kako je ovo najbolje WC ikada
Čuj predsjednik države zove FIFAu i Infantina da promijene svoju odlukuNije ni Kim ovo radio oca mi
Pitanje je vremena kad ce Trump sam priznati da je to sredio, da se pohvali. Samo da dodje pred novinare jer on nije pametan da da snalazljiv odgovor.
FIFA i njen cirkus čuj nazvao ih Trump da ponište karton onom klocu i šta urade poslušaju ga. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vala je mišljenje svakog ko gledao više od 3 prvenstva da je ovo najgore ikada. Možda su gora bila neka prije 50 godina, ali toga se niko ne sjeća.
Suđenje loše i jako pristrasno, odstupanje čak od pravila igre, sistem s najboljim trećeplasiranim koji je nepravedan, par utakmica očito naštimane, pauze za osvježenje, što utiče na svakako tanak kvalitet, skandal s Iranom, i šta sve ne.
U suštini, sve ono što se radi da se ugodi Amerikancima i Messiju je odvratno do sada.
Suđenje loše i jako pristrasno, odstupanje čak od pravila igre, sistem s najboljim trećeplasiranim koji je nepravedan, par utakmica očito naštimane, pauze za osvježenje, što utiče na svakako tanak kvalitet, skandal s Iranom, i šta sve ne.
U suštini, sve ono što se radi da se ugodi Amerikancima i Messiju je odvratno do sada.
Uvjeren sam da Belgija prolazi sad više nego ikad. FIFA je ovo uradila da bi izbjegla optužbe poslije ispadanja Amerike da su oni šta oštetili domaćina .
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Apsolutno najgore. Eto govore da su mecevi najbolji, pa na svakom prvenstvu je bilo da neko favorita izbaci. Ovako iz glave mozes naci makar 5 totalno glupih odluka mimo fudbala. Onaj cirkus sa vizama, pa sa Iranom sto nisu mogli u kamp ici, pa njihov odlazak odmah nakon meca i tako dalje.zaostrog je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:00Vala je mišljenje svakog ko gledao više od 3 prvenstva da je ovo najgore ikada. Možda su gora bila neka prije 50 godina, ali toga se niko ne sjeća.
Ko hoce nek nastavi niz. Stvarno se nadam da ova gamad vise nikad nece dobiti priliku da ovakav dogadjaj organizuje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad svaka odluka koja bude 50%-50% automatski iće na štetu Belgije jer ovo što smo dosad vidjeli nije regularno prvenstvo.Još im se Trump javno zahvalio. 
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 jul 2026, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najljigavija organzijacija na svijetu je FIFA.
Borba protiv politike u sportu, a evo Trump im naredjuje sta da rade. Izbacuju Rusiju nakon par dana rata, dok israhell igra brez problema, a pravi genocid.
Borba protiv politike u sportu, a evo Trump im naredjuje sta da rade. Izbacuju Rusiju nakon par dana rata, dok israhell igra brez problema, a pravi genocid.
Ne da nije najgore, nego nije ni blizu toga. Igra se odlican fudbal i stadioni su puni. Sudjenje je upitno, ali se niko ne gura ciljano dosad, pa ni Ameri. Ako ispadnu od Belgije, i ovo ce u zaborav.
Kakvo ostecenje buraz? Cist crvnei karton i tu nema rasprave. Nije valjda da slusas glupe Amere i njihove komentare, pa likovi juce poceli gledati fudbal. Cak ne znaju nabrojati sem Messija i Ronalda mozda vise ni jednog igraca. A oni bi da pricaju o pravilima i da su pokradeni.
- signalidunapark
- Kontakt:
Pa ni Radeljičev faul je debelo navučen.
Ali njihova **** od novopečenih fudbalskih "stručnjaka" su meni najgore otkriće ovog SP. Koja arogantna sigurnost u sebe i u ispravnost vlastitog mišljenja, bez obzira je li krivo ili nije. Baš živući primjer filma "Idiocracy".
Ali njihova **** od novopečenih fudbalskih "stručnjaka" su meni najgore otkriće ovog SP. Koja arogantna sigurnost u sebe i u ispravnost vlastitog mišljenja, bez obzira je li krivo ili nije. Baš živući primjer filma "Idiocracy".
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 05 jul 2026, 20:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Baš to.Iran i Izrael igraju a Rusa nema
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, nerkolfc, s4mke i 24 gosta.