Djeco moja,moji mili janjci,ko ce vasoj zaprditi majci
Sve je bilo po mjeri,crveni da,ali dodatna utakmica suspenzije ne.
Nije ni Muharemović imao namjeru protiv Švicarske da faulira protivničkog igrača nego je htio da izbije loptu. Eto jebga desilo se da je prvo zakačio protivnika. Zašto njemu nisu poništili crveni pa da igra protiv Katara?Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:59Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.
da hoces poginutiMocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:09Pa sta je djeco moja,moji mili janjci? Hajd budite iskreni sad,ko je od vas na prvu vidio da je start za crveni? Ili ste i vi ,kao i ja, tek nakon usporenog snimka vidjeli da ga je nagazio... I budite isto iskreni,jel ono s namjerom ili slucajnost?
Sta bi pisao da je Muharemovicu pukla noga, a mogla je nakon onakvog starta?Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:09Pa sta je djeco moja,moji mili janjci? Hajd budite iskreni sad,ko je od vas na prvu vidio da je start za crveni? Ili ste i vi ,kao i ja, tek nakon usporenog snimka vidjeli da ga je nagazio... I budite isto iskreni,jel ono s namjerom ili slucajnost?
Isto sto i sad. Bogu hvala pa nije. Ali nesretan slucaj i nenamjeran start,a ne klizeci ili krvnicki start s ciljem da se ozljedi igrac. Slazes li se ili ne?spursman je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:15Sta bi pisao da je Muharemovicu pukla noga, a mogla je nakon onakvog starta?Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:09Pa sta je djeco moja,moji mili janjci? Hajd budite iskreni sad,ko je od vas na prvu vidio da je start za crveni? Ili ste i vi ,kao i ja, tek nakon usporenog snimka vidjeli da ga je nagazio... I budite isto iskreni,jel ono s namjerom ili slucajnost?

Zato što se nitko nije žalioBoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:10Nije ni Muharemović imao namjeru protiv Švicarske da faulira protivničkog igrača nego je htio da izbije loptu. Eto jebga desilo se da je prvo zakačio protivnika. Zašto njemu nisu poništili crveni pa da igra protiv Katara?Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:59Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.![]()
Ni jedne višeDinGospo21 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:09AHAHHAHAHA, navijači Negreira FC su dokazano najgluplji navijači na svijetu. Osvojio super kup Francuske hahahahahha, i ljudi pišu zasluženo hahahhaha, Bože baci kamen i budi precizan. Igrao za PSG i osvojio super kup Francuske i najbolji je na svijetu, dan te **** kakvi mozgovi.Rajaz je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:18Osvojio ligu i kup. Dva trofeja naspram Mbappeovih 0 za Real Madrid ove sezoneArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:02
Šta je messi uradio u klubu kada je osvojio zadnji balon?
bjesnilo ga ufatilo
Cega da nas spasi ? Pa Brazil igra 30 puta ljepsi fudbal do Norveske jos ako veceras ponove onakvu igru ko protiv Obale Bjelokosti, Vini ce im sam uvalit 3 komadaRobertHrkac555 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:32Ovdje o svemu samo ne o nogometu.
Ajmo Norveška, izbaci ove Beazilce i spasi nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.