Telalovic je iz amerike. Znam jer se prica da mu je stara prodavala cvatku za drogu pa se predozirala fentanilom
Ivan Šunjić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ivan Šunjić
naprijed rejal
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Jedini razlog što se ističu njegove nefudbalske sposobnosti je to što nema apsolutno nikakve fudbalske sposobnosti, pa nas mozak sve zavarava naopakom predstavom da ne može biti toliko loš ofanzivno, a pritom i loš defanzivno. Prosječan mozak to ne može dokučiti, pa se zavaravamo.
Mora postojati bar minimum tehničkih sposobnosti da bi se i defanziva igrala, a on taj minimum nema.
Mora postojati bar minimum tehničkih sposobnosti da bi se i defanziva igrala, a on taj minimum nema.
Amater, parmak, najgori igrac na terenu, zalutao na ovaj nivo fudbala. Najveca igracka prevara u historiji reprezentacije. Trkaca kokos koja nema ni minimum fudbalske vjestine potrebne za profesionalni fudbal, nema apsolutno nista da ponudi ovoj ekipi. Operisan od tehnike, operisan od pasa , od kontrole lopte. Najgori protiv katara, najgori protiv svicarske, protiv kanade se sastavio s loptom nije I njegovo bezobrazno nicim zasluzeno forsiranje je glavni I najveci razlog zasto smo svaku utakmicu u poodredjenoj poziciji I zasto nas svaka ekipa nadigra na sredini terena. Daj boze da ga nikad vise ne gledamo u dresu reprezentacije.
Sramota je da jedan hadziahmetovic pa I burnic sjedi na klupi dok ova beskorisna klada vec 2 godine ne moze da se sastavi s loptom na sredini terena. Nisu ni oni neka sreca ali za ovog su pirlo I busqets licno. Ivane, vrijeme je za oprostaj.
Barbarez Ako nastavi forsirati ovog amatera Sam sebi jamu kopa a tim I reprezentaciji I svima nama.
Sramota je da jedan hadziahmetovic pa I burnic sjedi na klupi dok ova beskorisna klada vec 2 godine ne moze da se sastavi s loptom na sredini terena. Nisu ni oni neka sreca ali za ovog su pirlo I busqets licno. Ivane, vrijeme je za oprostaj.
Barbarez Ako nastavi forsirati ovog amatera Sam sebi jamu kopa a tim I reprezentaciji I svima nama.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Los Sunja na ovom SP:u… Jasno mi je zasto igra u Pafosu. I ako mu je glavni zadatak da bude destruktivac ima katastrofalnu pas igru. Ne mogu se sjetiti nijednog naseg veznjaka koji je imao ovako losu pas igru. Od 10 dugih lopti nijednu nece pogoditi imam osjecaj.
Besic koji je bio isti tip igraca, imao je 3x bolju pas igru….
-
Helemnejse
- Kontakt:
Besic igro u evertonu gornji dom pl bio tad, ovaj Blackburn donji dom championshipa
Sunjic nema viseesta da trazi na spisku, njegove zadatke treba bendzamin da pokrije i tjt
Sunjic nema viseesta da trazi na spisku, njegove zadatke treba bendzamin da pokrije i tjt
Panj nikad nije trebao biti pozvan u repku a šta radi tu treba pitati Barabeza i ljude iz saveza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ja ovo pisem vec 2 godine odkad je zaigrao za repku. Lose postavljanje, lose citanje igre, duel igra u zraku nepostojeca, reakcije na prvu I drugu loptu jako lose I uvijek kasni korak ili 2. Zato se cesto desi da iako se branimo protivnik nas uhvati na polukontru I tranziciju jer sunjic redovno pliva u prazno.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:19Los Sunja na ovom SP:u… Jasno mi je zasto igra u Pafosu. I ako mu je glavni zadatak da bude destruktivac ima katastrofalnu pas igru. Ne mogu se sjetiti nijednog naseg veznjaka koji je imao ovako losu pas igru. Od 10 dugih lopti nijednu nece pogoditi imam osjecaj.
Pojedini botovi na ovom forumu su prodali pricu kako je trci I pozrtvovan je a on tako pokusava da pokrije sve ove gore spomenute nedostatke. On ima srece jer imamo tarika I seju da ciste njegove amaterizme inace se nebi mogao sakriti iza trke I pozrtvovanosti I bio bi davno exposed.
O tehnici I pas igri Sam vec pisao pa se necu ponavljati. Pratim repku dugo vremena, odgovorno tvrdim da je ovo jedan od najlosiji igraca u historiji bih repke
Samö u nas igraci,igraju na SP i nazaduju sa timovima Sunjic sa Pafos i LP povratak u Dinamo ,a nema jos ni 30 godina tabakovic sa 15 golova u Bundes Ligi u Salzburg Austriju a ötisao iz Aistrije sa 28 godina nevjerovatno
Za ulogu koju ima top igrac. Lik sjecka igra majstorski, radi prljav posao, trci. Dise igracima za vratom.
Kreaxija je ravna nuli ali eto moze posluzit ako ima ispred sebe dobra dva veznjaka koja mi sad nemamo.
Kreaxija je ravna nuli ali eto moze posluzit ako ima ispred sebe dobra dva veznjaka koja mi sad nemamo.
Da nije bilo njegove igre u onim prvim utakmicama kvalifikacija, ne bi bili na SP sigurno. Kasnije je dokazao da protiv ekipa gdje napadamo nema šta da traži. Na SP došao nespreman i to se vidjelo. Mislim da mu dolazak u Dinamo je ipak mali korak naprijed. Bude li Hadžiahmetović igrao u Hullu, ipak bi on trebao biti ispred Šunjića, ovako i dalje Šunjić.
Glory Glory Man United
Sunjic je bio izuzetno važan u periodu iza nas. Igrač kakav nam je trebao i to je odmah znao i pisao svako ko se “razumije” u fudbal.
Nije slučajno pod navodnike riječ “razumije”.
Do kada ce nam biti toliko bitna karika, ne bih znao reci. Sve zavisi od novih, potencijalnih igrača, napredovanja postojećih i eventualne promjene formacije. Ali o tome kada dodje vrijeme za to.
Dinamo je svakako napredak u odnosu na Pafos i rekao bih da je to njegov nivo uz pretpostavku da ce igrati makar Europa ligu. Možda grcka liga ne bi bila losa za njega i jedan od ona četiri kluba.
Nije slučajno pod navodnike riječ “razumije”.
Do kada ce nam biti toliko bitna karika, ne bih znao reci. Sve zavisi od novih, potencijalnih igrača, napredovanja postojećih i eventualne promjene formacije. Ali o tome kada dodje vrijeme za to.
Dinamo je svakako napredak u odnosu na Pafos i rekao bih da je to njegov nivo uz pretpostavku da ce igrati makar Europa ligu. Možda grcka liga ne bi bila losa za njega i jedan od ona četiri kluba.
To su naši nivoi. Nije važno ni iz kojeg kluba dolaze. Mogli su imati nesreću da se ne mogu prikazati pa su igrali u manjim klubovima. Ali sada evo i nakon tih reprezentativnih utakmica i svega toga i on i Radeljić odlaze u Dinamo kao kruna njihovih karijera...to pokazuje nas nivo. Koristan nam je jer boljeg nemamo za neke zadatke, ali da je to neki nivo naravno da nije.
Tako je i sa nekim drugim igračima. Ja bih bio presretan da Esmir bude najbolji igrač na svijetu, ali on je trenutno više freestyle player. Imaš tako dobrih freestyle igrača da bi im i najbolji defanzivni svijeta teško oduzeli loptu, ali to je to. Kad treba bilo šta drugo, nema ih nigdje.
Njemu je reprezentacija donijela mnogo i treba biti prezadovoljan ako dostigne nivo da može u nekom solidnom holandskom klubu biti starter godinama.
Tako je i sa nekim drugim igračima. Ja bih bio presretan da Esmir bude najbolji igrač na svijetu, ali on je trenutno više freestyle player. Imaš tako dobrih freestyle igrača da bi im i najbolji defanzivni svijeta teško oduzeli loptu, ali to je to. Kad treba bilo šta drugo, nema ih nigdje.
Njemu je reprezentacija donijela mnogo i treba biti prezadovoljan ako dostigne nivo da može u nekom solidnom holandskom klubu biti starter godinama.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Obojici je ovo stepenica iznad. Radeljicu i Sunjicu. Svjesni smo i mi i oni njihovih limita. Ne treba previse dramiti oko tih transfera.DeeWa je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:06To su naši nivoi. Nije važno ni iz kojeg kluba dolaze. Mogli su imati nesreću da se ne mogu prikazati pa su igrali u manjim klubovima. Ali sada evo i nakon tih reprezentativnih utakmica i svega toga i on i Radeljić odlaze u Dinamo kao kruna njihovih karijera...to pokazuje nas nivo. Koristan nam je jer boljeg nemamo za neke zadatke, ali da je to neki nivo naravno da nije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zato se nadamo Catovicu i Topalovicu. Jer ovo sto trenutno imamo na terenu sa ovom veznom linijom, moze biti samo losije.
- signalidunapark
- Kontakt:
Ne volim Dinamo, ali u pitanju je jedan od najozbiljnijih klubova u ovom dijelu Europe. Jedini razlog zašto bi se ovo mogao gledati kao korak nazad u karijeri, je taj HNL koji je ispodprosječna europska liga, i automatski je očekivan manji nivo od igrača.
HNL je smiješna liga. Čak ni Hrvati vise ne zovu igrače iz te lige. A imaju neke koji su prekucali tu ligu pa se nisu našli na spisku.
Nisi me brate možda razumio onda. Nije ovdje u pitanju da li je stepenica iznad već gdje se nalazi ta stepenica.
Može liku koji igra u petoj ligi biti stepenica iznad četvrta liga, ali to ne znači da je to neki jak nivo.
U ovom kontekstu poenta je da to nije zavidan nivo. Da vidiš neku reprezentaciju u kojoj se nalaze igrači iz dinama ne bi rekao auu teško ćemo dobiti ove nego bi vjerovatno rekao ove možemo dobiti. Budimo realni. A naši navijači pucaju na visoko. A dinamo kao dinamo je klub u kojem fino možeš zaraditi kao fudbaler. To je bez daljnjeg.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne znam za Sunjica sta bi reko,,,,da imas dva mahmica i njega pa hajd i ok, ali kad ga uparis sa tahirovicem onda je to bas dubioza prema naprijed.DeeWa je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:05Nisi me brate možda razumio onda. Nije ovdje u pitanju da li je stepenica iznad već gdje se nalazi ta stepenica.
Može liku koji igra u petoj ligi biti stepenica iznad četvrta liga, ali to ne znači da je to neki jak nivo.
U ovom kontekstu poenta je da to nije zavidan nivo. Da vidiš neku reprezentaciju u kojoj se nalaze igrači iz dinama ne bi rekao auu teško ćemo dobiti ove nego bi vjerovatno rekao ove možemo dobiti. Budimo realni. A naši navijači pucaju na visoko. A dinamo kao dinamo je klub u kojem fino možeš zaraditi kao fudbaler. To je bez daljnjeg.
Ja sam zaista frapiran koliko je covjek limitiran naprijed....ne znam kako prodje ispod radara ovdje one greske protiv katara. Pa covjek im je bez ikakve potrebe jer ne zna pogodit pas na 3 metra dao par kontri u situaciji kad smo svi bili na protivnickoj polovini. Ono je bas amaterizam
Jeste stigo je cupu u onoj kontri, ali zato sto je cupo, da je bio ko kvalitetniji sumnjam da bi ....takodjer i prije toga gotovo identcinta situacija, i identicna greska....imali su katarani 3 na 1, ali se spetljase na svu srecu
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, General505, greenwood, LeCoq i 44 gosta.