Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Helemnejse
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Dala gurala amra dok je taslacio sofiju, kako je presto nema reprezentacije
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa ni meni nije bio los igrac, mislio sam da ce biti koristan za repku iskreno, na stranu sto je tad pozivan zbog Dzeke, poslije se pogubio.. pa dao je tamo onu jednu sezonu 10tak golova nije to lose uopsteinvincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:30Na stranu sto je pitar, steta karijere ja sam mislio dobacice bar do levela hadziahmetovicaobecavo je
volio bih da nesto bude od hasica, mislim da ima mjesta u ovoj reprezentaciji i po kvalitetu i po potrebi za tom pozicijom koju imamo..
Menadzerska guba ga mladog odvela u tursku I momak naravno je samo nazadovao iako je imao potencijal.invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:30Na stranu sto je pitar, steta karijere ja sam mislio dobacice bar do levela hadziahmetovicaobecavo je
Ista prica sa buljubasicem, hajradinovicem, hadziahmetovicem, kulasinom, catakovicem I ko god je jos otisao u tursku. Tamo mlad igrac nema sta traziti, u tursku se ide kad ti karijera pocinje da nezaustavljivo pada da zaradis koju kintu dok nisi skroz propao.
- invincible1921
- Kontakt:
Jbg ja ove iz nase lige i razumijemDiadora je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:19Menadzerska guba ga mladog odvela u tursku I momak naravno je samo nazadovao iako je imao potencijal.invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:30Na stranu sto je pitar, steta karijere ja sam mislio dobacice bar do levela hadziahmetovicaobecavo je
Ista prica sa buljubasicem, hajradinovicem, hadziahmetovicem, kulasinom, catakovicem I ko god je jos otisao u tursku. Tamo mlad igrac nema sta traziti, u tursku se ide kad ti karijera pocinje da nezaustavljivo pada da zaradis koju kintu dok nisi skroz propao.
Druga opcija je da odes u kukuruzapor ako si malo veci talent odes u malo bolji kukurz spor sa vise para i zaradis milione za 3/4 godine ...otvoris kafic i vratis se u nasu ligu
Eto kad spomenu vec neke... Duljevic je stvarno imao potencijal za bas solidnu karijeru....da ne pretjeram, bundesliga osrednji klub. Kod njega sam vidio ovo sto sam vidio u kerimu...opasan je i na 40 metara kad krene u dribling
=\_1921_/=
Ajdin Hasic treba biti lekcija za svakog mladog igraca.
Poletio je u Besiktas, i onda za 3 godine zavrsio u Sarajevu. A ogroman, stvarno ogroman talenat je bio.
Poletio je u Besiktas, i onda za 3 godine zavrsio u Sarajevu. A ogroman, stvarno ogroman talenat je bio.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
A ovdje nas pojedini glupi pitari ubijedjivali da je raji krivo sto je Dal iz Sarajeva pa ga svi osporavaju. 
Covjek mi salje poruke s njim, a ti ganjaj dede.Sindikat12 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:26Kako da ne, neka napise kako mu se otac i dedo zovu pa cemo mu vjerovati.
Dal je odigrao dvije utakmice za reprezentaciju, pricas ko da je bio nezamjenjiv. Dobio je sansu, vidjelo se da od njega nema nista i tjt
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Ima njih jos Anid Travancic naprimjerMiranGlasnic je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:01Prije da mu je babo poletio za parama. Tu se dijete ništa ne pita.
Odmah ga zvati, nama treba takav za klupe
Dali su mu brate broj 8legendarnadruga je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:19Jel može on tamo realno do prvog sastava, ako da bundesligaški igrač, trebalo bi ga zvati
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Uu ovu je odigrao brutalno dobro ali bas bas dobro. Strasan potencijal
-
Helemnejse
- Kontakt:
Valja je licina ko eskobar drogu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Davno sam rekao, ako uspijemo vrbovati Ćatovića, Ličinu, Topalovića, Smajlovića i co., a oni se budu razvijali onako kako se pretpostavlja da hoće, za 2-3 godine možemo biti nivo Maroka.
Talent je danas 10%, bitnije je šta imaš u glavi i koliko si spreman odreći se...invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:25Jbg ja ove iz nase lige i razumijemDiadora je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:19Menadzerska guba ga mladog odvela u tursku I momak naravno je samo nazadovao iako je imao potencijal.invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:30
Na stranu sto je pitar, steta karijere ja sam mislio dobacice bar do levela hadziahmetovicaobecavo je
Ista prica sa buljubasicem, hajradinovicem, hadziahmetovicem, kulasinom, catakovicem I ko god je jos otisao u tursku. Tamo mlad igrac nema sta traziti, u tursku se ide kad ti karijera pocinje da nezaustavljivo pada da zaradis koju kintu dok nisi skroz propao.Lupicu cifre totalno...ali imas opciju da odes u lupam Gent imas 20k eura mjesecno ali si na spotlightu igras u razvojnom klubu i ligi, mozes napredovat i bas karijeru napravit..mozes i propast jbg, sve je do tebe
Druga opcija je da odes u kukuruzapor ako si malo veci talent odes u malo bolji kukurz spor sa vise para i zaradis milione za 3/4 godine ...otvoris kafic i vratis se u nasu ligu..hebo loptu, ima boljih od mene pa nek je ganjaju
Eto kad spomenu vec neke... Duljevic je stvarno imao potencijal za bas solidnu karijeru....da ne pretjeram, bundesliga osrednji klub. Kod njega sam vidio ovo sto sam vidio u kerimu...opasan je i na 40 metara kad krene u dribling
- invincible1921
- Kontakt:
Jbg izaberu siguricuIceplayer je napisao/la: ↑06 jul 2026, 01:22Talent je danas 10%, bitnije je šta imaš u glavi i koliko si spreman odreći se...invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:25Jbg ja ove iz nase lige i razumijemDiadora je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:19
Menadzerska guba ga mladog odvela u tursku I momak naravno je samo nazadovao iako je imao potencijal.
Ista prica sa buljubasicem, hajradinovicem, hadziahmetovicem, kulasinom, catakovicem I ko god je jos otisao u tursku. Tamo mlad igrac nema sta traziti, u tursku se ide kad ti karijera pocinje da nezaustavljivo pada da zaradis koju kintu dok nisi skroz propao.Lupicu cifre totalno...ali imas opciju da odes u lupam Gent imas 20k eura mjesecno ali si na spotlightu igras u razvojnom klubu i ligi, mozes napredovat i bas karijeru napravit..mozes i propast jbg, sve je do tebe
Druga opcija je da odes u kukuruzapor ako si malo veci talent odes u malo bolji kukurz spor sa vise para i zaradis milione za 3/4 godine ...otvoris kafic i vratis se u nasu ligu..hebo loptu, ima boljih od mene pa nek je ganjaju
=\_1921_/=
nodi brate kakav je Duric ovako tehnicki kao igrac? Ako bude se probio u prvi 11 Paderborn onda je sigurno kandidat za poziv, mozda cak i nodi otkrio taj vezni koji nam treba a jos uvijek mlad, za licinu nadam se da se nesto pokrenulo stvarno nam fali ovakav igrac.NoDi80 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:19Odmah ga zvati, nama treba takav za klupe
Dali su mu brate broj 8legendarnadruga je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:19Jel može on tamo realno do prvog sastava, ako da bundesligaški igrač, trebalo bi ga zvatipored dva gola jednom je i asistirao
![]()
Pokretom i driblingom, raskorakom
Dobar brate igra lijevom i desnom nogom, izvodi sve prekide, salje lopte, zabija, asistira… Jucer je zabio u stilu misketa, desnom nogom finta i lijevom zabio. Nekako na misketa najvise baca od nasih igraca samo sto igra tu neku osmicu i puno vise trciSanaBosna je napisao/la: ↑06 jul 2026, 07:28nodi brate kakav je Duric ovako tehnicki kao igrac? Ako bude se probio u prvi 11 Paderborn onda je sigurno kandidat za poziv, mozda cak i nodi otkrio taj vezni koji nam treba a jos uvijek mlad, za licinu nadam se da se nesto pokrenulo stvarno nam fali ovakav igrac.
Sto se tice licine bez obzira sto je u19 utakmica odmah se vide ozbiljne kretnje i slazem da ga treba zvati
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
hvala za infoNoDi80 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:04Dobar brate igra lijevom i desnom nogom, izvodi sve prekide, salje lopte, zabija, asistira… Jucer je zabio u stilu misketa, desnom nogom finta i lijevom zabio. Nekako na misketa najvise baca od nasih igraca samo sto igra tu neku osmicu i puno vise trciSanaBosna je napisao/la: ↑06 jul 2026, 07:28nodi brate kakav je Duric ovako tehnicki kao igrac? Ako bude se probio u prvi 11 Paderborn onda je sigurno kandidat za poziv, mozda cak i nodi otkrio taj vezni koji nam treba a jos uvijek mlad, za licinu nadam se da se nesto pokrenulo stvarno nam fali ovakav igrac.
Sto se tice licine bez obzira sto je u19 utakmica odmah se vide ozbiljne kretnje i slazem da ga treba zvati
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Futbol, General505, Goalgetter i 39 gostiju.