Premijer liga BiH - aktuelno
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li ozbiljno Sanin odgovorio navijaču ili se sprdate sa CHATOM?
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Ne igrate ni vi Evropu nego kvalifikacije za istu.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:03Mi smo prošlu sezonu imali 67000 plus 21000 sa Evropom, to je ukupno 88000, sve se računa, to sto neki ne igraju Evropu, me zaboli kara, nije naš problem.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Procao o posjeti? Jel me zajebavas 
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Klub im pred gašenjem, ne zna se ko pije ko plaća, ratuju saopštenjima i prebacuju lopticu jedni na druge, imaju još nekih 10ak dana za isplatu dugova inače stiže FIFA suspenzija pa će s juniorima odigrati sezonu, nemaju uprave uopšte, a njima opet u glavi samo Sarajevo 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
“Neka vam je dragi Bog na pomoći"
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
JesteStriktnoZlo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:21Je li ozbiljno Sanin odgovorio navijaču ili se sprdate sa CHATOM?
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Što ih prizva crni Laki.luckystrike je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:56Vraćaju se mali plavi polahko, čim je krenula priča o posjeti![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ovome ni Risto Đogo ne moze u mjeruKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:15Veliki pozdrav za skromnu bazu navijaca FKS i njihova sela tuzlanskog kantona, a koji su ovdje na ovoj temi najaktivniji.
Zelim vam iskreno sretan put, lijep provod u seheru i nazad u vase vukojebine![]()
PS> Ovako to izgleda kada se ulaznice ne dijele po Ferhadiji i kada ovi iz sela odluce da im se ne isplati dolaziti.
![]()
"nek vam je dragi Bog na pomoći"
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
A sta ocekuju skretnicari od ovog cubele, koliko sam razumio on je vec bio u klubu sa badzakom i makli su ga da bi doveli “pravog” investitora, tj mirvica? Sta sad ovaj cubela opet moze novo sto nije mogao prije? Cirkusijada, vodu vari vodu hladi, samo se isti vrte a dugovi rastu
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A taj dijaspora to mi vuce na poljake neke?svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:54Nemoj tako da nazivaš momka - istinu je rekaoStroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:39Papčino, mi smo u toj sezoni 24/25 u utakmicama protiv Adobea i Spartaka, ukupno imali blizu 50.000 gledalaca. Iz te dvije utakmice smo imali više gledalaca nego vi u čitavoj toj sezoni.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 05:30
E sto se tice navijaca i publike tu im mozete samo glavic polizati, iskreno, a malo i nama![]()
Protiv Adobea i Spartaka niste Vi imali nego DIJASPORA je imala
Ako ništa neće nedostajati modela za novu kolekciju mannersa. Još im sredi ugovor o djelu za reklamiranje pidžama, plata lagano na ruke, prijava na minimalac. Alternativa što bi rekli...
Ima li i jedan od navijaca Željezničara da je iz Sarajeva ovdje, da živi u Sarajevu? Ozbiljno.. Sve same pametne pobjeglice
- LondonBlues
- Kontakt:
Napokon neko pametan. To se busa u prsa s nekom Europom. Da se ne igraju uzvrati, ne bi više od 90 minuta odigrali. Ljestvica za igranje Europe odavno se pomjerila. Što prije shvatite, možda i otkrijete čari igranja Europe.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:39A sta ocekuju od ovog cubele, koliko sam razumio on je vec bio u klubu sa badzakom i makli su ga da bi doveli “pravog” investitora, tj mirvica? Sta sad ovaj cubela opet moze novo sto nije mogao prije? Cirkusijada, vodu vari vodu hladi, samo se isti vrte a dugovi rastu

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma čar je kad pred skoro 30.000 kao protiv Borussia-ije ili Dynamo Kyiv izađeš na svom terenu ili 25.000 kao protiv Celtica, Cluja, Genka ili Spartaka. Zamisli još da u grupe idemo i da nam Koševo osposobe kako treba.LondonBlues je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:53Napokon neko pametan. To se busa u prsa s nekom Europom. Da se ne igraju uzvrati, ne bi više od 90 minuta odigrali. Ljestvica za igranje Europe odavno se pomjerila. Što prije shvatite, možda i otkrijete čari igranja Europe.
A ne pred 4,5 milja kući igraš protiv Rapida, Legije itd.
Instagram navijači, jednom do dvaput godišnjeRiquelme1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:42Ma nemojte me zajebavati pa gdje je tih 50 hiljada u septembru, za ostale mjesece da ne govorim. Popišam se na svakog Europa navijača dijaspora sve. Navijači su u decembru i na gostovanjima.
Željezničar za život cijeli!
Što koristiš sliku kad je istok bio zatvoren ?
Željezničar za život cijeli!
- Combattente87
- Kontakt:
4-5 hiljada !?Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:28Ma čar je kad pred skoro 30.000 kao protiv Borussia-ije ili Dynamo Kyiv izađeš na svom terenu ili 25.000 kao protiv Celtica, Cluja, Genka ili Spartaka. Zamisli još da u grupe idemo i da nam Koševo osposobe kako treba.LondonBlues je napisao/la: ↑06 jul 2026, 10:53Napokon neko pametan. To se busa u prsa s nekom Europom. Da se ne igraju uzvrati, ne bi više od 90 minuta odigrali. Ljestvica za igranje Europe odavno se pomjerila. Što prije shvatite, možda i otkrijete čari igranja Europe.
A ne pred 4,5 milja kući igraš protiv Rapida, Legije itd.
Još sigurno par hiljada bi bilo da je bilo mjesta
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo, Noke995, Riziko, svrakino1921, Tuce11 i 34 gosta.