Tesko Njemackoj u buducnosti,gledaj ti sastava nema dva Njemca u ekipi.Golman RMU Banovici jbt.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Pisete kao da su svi zavrseni a nijedan nema nase papire, ne znam ni da li je i za jednog sigurno da ce za nas igrati.
Pisete kao da su svi zavrseni a nijedan nema nase papire, ne znam ni da li je i za jednog sigurno da ce za nas igrati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Filip Bilbija napustio Paderborn, nista od Bundeslige izgleda
Ličina sazrio za A tima
catovic ceka papire, smajlovic haman pa rijesen, za ostale nema nikakve informacijeMadal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Dva razlicita svijeta.Francuzi su integraciju zapoceli 90tih godina,dok Njemci,Englezi,Belgijanci tek odnedavno u ovoj mjeri.Ne moze jedan crnjo zamijeniti indetitet jednog Sep Majera,Schumahera,Ilingera,Khana itd.Francuski Arapi i Afrikanci dolaze nasljediti vec izgradjeni indetitet kroz Zidana,Thurama,Deasliya,Kamberua itd....Gogs je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:03Eto za Francusku sve Francuzi igraju. Ovi igraci su integrisani, svima je cilj da naprave nesto u karijeri, zato ne brini za motivaciju.
Sva sreca nisu Kedira i Ozil znali za to pa bili jednom prvaci, drugi put treci na svojetu. Zbog ovoga „crnjo“ zavrsavam svaku diskusiju s tobom.guillermo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:23Dva razlicita svijeta.Francuzi su integraciju zapoceli 90tih godina,dok Njemci,Englezi,Belgijanci tek odnedavno u ovoj mjeri.Ne moze jedan crnjo zamijeniti indetitet jednog Sep Majera,Schumahera,Ilingera,Khana itd.Francuski Arapi i Afrikanci dolaze nasljediti vec izgradjeni indetitet kroz Zidana,Thurama,Deasliya,Kamberua itd....
lupas, ili imas dokaz za ovo sto pises?SanaBosna je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:23catovic ceka papire, smajlovic haman pa rijesen, za ostale nema nikakve informacijeMadal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
nemoj samo reci pisalo se ovdje na forumu:-)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo sto su tad, pored njih, bili jos Neuer, Howedes, Hummels, Lahm, Kramer, Kroos, Schweinsteiger, Reus, Muller, Draxler, Gotze, Schurlle, Mertesacker, Ginter, Zieler...a sad u prvoj postavi igraju Tah, Rudiger, Brown, Pavlovic, Nmecha, Sane, Undav i Musiala.
Jednostavno oni se tek sad prilagođavaju na to da ce im u buducnosti vecinu ekipe ciniti igraci koji nisu etnicki cisti Njemci.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
joj imena, stati i salutirati... i onda imigranti19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:24Samo sto su tad, pored njih, bili jos Neuer, Howedes, Hummels, Lahm, Kramer, Kroos, Schweinsteiger, Reus, Muller, Draxler, Gotze, Schurlle, Mertesacker, Ginter, Zieler...a sad u prvoj postavi igraju Tah, Rudiger, Brown, Pavlovic, Nmecha, Sane, Undav i Musiala.
Jednostavno oni se tek sad prilagođavaju na to da ce im u buducnosti vecinu ekipe ciniti igraci koji nisu etnicki cisti Njemci.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja nisam vidio ni da se nesto oni trgaju da igraju za nas,,,,ili je mozda do mene pa nisam naletio na vijestiMadal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
=\_1921_/=
Koga god uspijemo privoliti od ovih mladih igraca po Evropi da igra za BiH je velika stvar, tu prije svih mislim na Smajlovica, Catovica, Busuladzica, Licinu, Pejcinovica.. u BIH mogu sigurno puno napredovati, imati bolju minutazu, ali prije sveaga tu mora postojati ljubav prema drzavi, emocije i uz zajednistvo kojeg imamo u ekipi mozemo ocekivati jos bolje rezultate u buducnosti!
- invincible1921
- Kontakt:
Neuporedivo....njemacka haman da nije imala kolonije nikada sem malo nesto u africi, a kamol doseljenike iz tih drzava u velikom broju.....dok je francuska vijeokvima treicnu svijeta vodila kao dio svoje teritorije...Alzir je imao isti status kao i pariz nprGogs je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:57Sva sreca nisu Kedira i Ozil znali za to pa bili jednom prvaci, drugi put treci na svojetu. Zbog ovoga „crnjo“ zavrsavam svaku diskusiju s tobom.guillermo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:23Dva razlicita svijeta.Francuzi su integraciju zapoceli 90tih godina,dok Njemci,Englezi,Belgijanci tek odnedavno u ovoj mjeri.Ne moze jedan crnjo zamijeniti indetitet jednog Sep Majera,Schumahera,Ilingera,Khana itd.Francuski Arapi i Afrikanci dolaze nasljediti vec izgradjeni indetitet kroz Zidana,Thurama,Deasliya,Kamberua itd....
=\_1921_/=
Pokusati i rijesiti ga sto prije,njega i jos par momaka i lagani smo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Fascinantni su ovi koji govore da trebaju prvo zaigrati ozbiljan fudbal da bi dobili poziv. Eto, imamo milion igrača na lageru pa možemo čekati. Mi ako ne završimo još 3-4 nova imena do kvalifikacija za Euro, nas nema nigdje jer je ovaj trenutni roster, u globalu, polovan. Na kraju krajeva, Muharemović je debitovao za reprezentaciju kao igrač Next Gena. Dakle, moliti i doviti da Ćatović, Ličina, Topalović i Pejčinović budu riješeni do lige nacija ili najdalje do početka kvalifikacija.
Za catovica par insajdera su objavili tu informaciju, za smajlovic imam informaciju da je rijesno samo se ceka zvanicni poziv.SanaBosna je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:23catovic ceka papire, smajlovic haman pa rijesen, za ostale nema nikakve informacijeMadal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarNeretva, random11, SSj4 i 17 gostiju.