Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

invincible1921
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la invincible1921 » 06 jul 2026, 16:51

HariTz je napisao/la:
06 jul 2026, 16:46
invincible1921 je napisao/la:
06 jul 2026, 16:42
Ja koliko se sjecam poceli smo isto ko protiv kanade s tim da je tu bio Dzeko umjesto Jove i Kerim umjesto Esmira....e sad u toku tekme sta je mijenjao to vise ni on nije upratio :D

Uglavnom poceli smo 4 4 2
Mislim da smo nekada nakon one pauze za hidrataciju prešli na 5 pozadi, ali neka me neko ispravi ako griješim :D

Ono što me čini optimistom, a pisao sam o tome ranije, jeste da Barbarez i SŠ ne libe se promjeniti formaciju u toku tekme i rotirati igrače. To nam je bila jedna velika boljka jer smo imali toliko tvrdoglave selektore da znaš da nema šanse da odstupi od svoje originalne ideje.

A koliko se puta pisalo ono "Mi moramo igrati napadački, jer se braniti ne znamo".
Neki će i sada reći da se ne znamo braniti što donekle i ima smisla, ali je ovo totalno drugačija ekipa.
Upravu si evo ispravio sam post,,,oko hidracije smo prsli na nesto sto je meni izgledalo kao 3 4 3 a more bit je bilo i 5 3 2 :D

Problem sa trojicom nazad je sto po meni Seo ne moze beka igrat,,,,on je u ovoj fazi karijere realno puno vise stoper.

Dakle Seo, Katic, Muharemovic Dedic....ali koga onda stavit lijevo...

Mada moje misljenje je da treba uigravati 4 2 3 1...jer prema naprijed su ti najpotentniji igraci, Kerim, Esmir, Mahmic pa eto i Memic....imas tu srecu da ih mozes svu trojicu istovremeno koristiti, pa zasto onda to i ne uraditi.

Naravno iako izgleda logicno mozda bude totalni promasaj, ali et ja bih volio vidjeti makar jedno poluvrijeme kako ce izgledat:

--------Demirovic----------

Kerim---Mahmic---Esmir---

---Basic----Sunjic/Tahirovic----

Odbrana standardna cetvorka
=\_1921_/=

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 jul 2026, 16:53

dena24 je napisao/la:
06 jul 2026, 16:49
mislim da se znamo braniti, statistika govori, sve xG xA i blabla pada kod protivnika, i ne radi bunkera, vec sto kompaktno stojimo i ulazimo u duele. Nije sve perfektno. Ovo treba biti temelj. pa onda graditi ofanzivu na ovo kad tad. nadat se sto prije. Ali ovo treba ostati, jer i kad nam ne krene ofanzivno opet se mozemo vaditi defanzivnom igrom sto nismo znali ranije. i to sve stoji s taktikom sto si rekao
Znamo itekako, samo nama trebaju neke druge stvari kao što su automatizmi, tranzicija, plan za iznošenje lopte i slično. Mislim da će to sve nadoći u narednom periodu ili ćemo barem ostvariti određeni pomak u tome.

Nadam se tom nekom veznjaku koji će iskočiti odnekle i da će se to manje-više stabilizirati.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 06 jul 2026, 16:57

HariTz je napisao/la:
06 jul 2026, 16:53
dena24 je napisao/la:
06 jul 2026, 16:49
mislim da se znamo braniti, statistika govori, sve xG xA i blabla pada kod protivnika, i ne radi bunkera, vec sto kompaktno stojimo i ulazimo u duele. Nije sve perfektno. Ovo treba biti temelj. pa onda graditi ofanzivu na ovo kad tad. nadat se sto prije. Ali ovo treba ostati, jer i kad nam ne krene ofanzivno opet se mozemo vaditi defanzivnom igrom sto nismo znali ranije. i to sve stoji s taktikom sto si rekao
Znamo itekako, samo nama trebaju neke druge stvari kao što su automatizmi, tranzicija, plan za iznošenje lopte i slično. Mislim da će to sve nadoći u narednom periodu ili ćemo barem ostvariti određeni pomak u tome.

Nadam se tom nekom veznjaku koji će iskočiti odnekle i da će se to manje-više stabilizirati.
ja fkt mislim da imamo sve sada, samo to treba jos koju sezonu seniorske odigrati. ovaj tahirovic sasvim solidan kao 6ica. samo izgleda njemu treba 2 da trce , eto mahmica i jos nekog mozda basic. pa je to to

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 jul 2026, 16:59

06 jul 2026, 16:51
Upravu si evo ispravio sam post,,,oko hidracije smo prsli na nesto sto je meni izgledalo kao 3 4 3 a more bit je bilo i 5 3 2 :D

Problem sa trojicom nazad je sto po meni Seo ne moze beka igrat,,,,on je u ovoj fazi karijere realno puno vise stoper.

Dakle Seo, Katic, Muharemovic Dedic....ali koga onda stavit lijevo...

Mada moje misljenje je da treba uigravati 4 2 3 1...jer prema naprijed su ti najpotentniji igraci, Kerim, Esmir, Mahmic pa eto i Memic....imas tu srecu da ih mozes svu trojicu istovremeno koristiti, pa zasto onda to i ne uraditi.

Naravno iako izgleda logicno mozda bude totalni promasaj, ali et ja bih volio vidjeti makar jedno poluvrijeme kako ce izgledat:

--------Demirovic----------

Kerim---Mahmic---Esmir---

---Basic----Sunjic/Tahirovic----

Odbrana standardna cetvorka
Seo već niz godina nije klasični bek.. Mislim ono što igra u klubu je optimalno za njega, ali eto, igrom slučaja ga "trošimo" na toj poziciji što zbog iskustva i njegovog kvaliteta, pa to izgleda sasvim okej. Da ne pričamo o požrtvovanosti, momak je inače legenda, mislim na Sea :mrgreen: :mrgreen:

Mislim da ćemo se mi prebaciti na igru sa 1 napadačem, jer ovu djecu koju si nabrojao ulijevaju itekako povjerenja da će u budućnosti biti samo bolji i bolji. Oko njih i treba sve graditi.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 jul 2026, 17:02

dena24 je napisao/la:
06 jul 2026, 16:57
ja fkt mislim da imamo sve sada, samo to treba jos koju sezonu seniorske odigrati. ovaj tahirovic sasvim solidan kao 6ica. samo izgleda njemu treba 2 da trce , eto mahmica i jos nekog mozda basic. pa je to to
Više sam mislio na nekog "press resistant" veznjaka.. tj onog koji može da sakrije loptu i koji ima solidnu distribuciju. Možda previše tražim :mrgreen:

Barbarez i Spahić će imati pune ruke posla u narednom periodu, možda nekog i pronađu.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 06 jul 2026, 17:12

HariTz je napisao/la:
06 jul 2026, 17:02
dena24 je napisao/la:
06 jul 2026, 16:57
Više sam mislio na nekog "press resistant" veznjaka.. tj onog koji može da sakrije loptu i koji ima solidnu distribuciju. Možda previše tražim :mrgreen:

Barbarez i Spahić će imati pune ruke posla u narednom periodu, možda nekog i pronađu.
mislim da je mahmic taj, ono malo sto se moglo vidjeti, dosta je brz i zna igrati na jedan dodir. a i bendzamin nije lose odigrao protiv kanade i amerike, i jedni i drugi po statisticama najbolji pressing igrali na SP i najveci intenzitet-

nije izgubio loptu u centru. to sto ga ostali izbiju je druga stvar, uporedi ona 2 iz maroka u sredini kako su igrali protiv kanade, jak je to intenzitet. po meni i protiv austrije prvo poluvreme dosta je pokazao.
vjerovatno ga i zbog toga traze, i zbog tacklinga i sto zna prostor zatvoriti defanzivno, ali mu to treba biti pozicija od sad, a ne sto traze nase navijace nekog misimovic 2.0

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 06 jul 2026, 17:22

HariTz je napisao/la:
06 jul 2026, 16:28
Statistike postoje s razlogom i postoje ljudi koji zarađuju hljeb od toga, jer skauting nije samo: "Joj, gled'o sam ga, bio je dobar na onoj lijevoj strani."

Mislim da sve treba uzeti u obzir. I statistiku, ali i dojam na golo oko. Pogotovo mi, koji smo većinom laici u svemu ovome.

Sad, je li trebao Barbarez početi s Hadžikadunićem? Po meni jeste, ali ko ti garantuje da on ne bi napravio duplo više kikseva? Sve je to u domenu ŠBB KBB rasprave, totalno nezahvalno.

Uostalom, znamo li zašto Radeljić nije skočio? Je li možda dobio instrukcije da ne skače jer nije bilo nikoga iza živog zida da leži i u slučaju niskog šuta blokira loptu? Postavlja se onda i pitanje zašto nije nikoga bilo. Može se ići u najsitnije detalje, ali teško da ćemo pronaći neki odgovor.
Te nekakve statistike piju vode kad se ne pogleda utakmica i kad se ide do nekih tancina prilikom skautiranja igraca. Medjutim, kad je u pitanju reprezentacija, tu pratim apsolutno svaki detalj i ne postoji nijedna statistika koja ce mi promijeniti steceni dojam golim okom. Tako da, ne postoje ti istrcani sprintevi, broj tacnih dodavanja, presjecenih lopti, ovoga ili onoga koji ce oprati Memica zbog krivice za 2 gola protiv Svicarske ili Radeljica zbog krivice za 2 gola protiv SAD-a. Moze se traziti uzrok zasto je pogrijesio i je li samo on kriv - tj. u ovom slucaju je li se Memicu previse mijenjala pozicija ili je li Kolasinac previse isao ofanzivno i tako ostavljao Radeljica na vjetrometini. O tome se da raspravljati, ali ti si defakto skrivio dva gola, ukanalio si ekipu svojim direktnim greskama i tu nema statistike koja ce to ispeglati.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 06 jul 2026, 17:23

Ghuraba je napisao/la:
06 jul 2026, 17:22
HariTz je napisao/la:
Statistike postoje s razlogom i postoje ljudi koji zarađuju hljeb od toga, jer skauting nije samo: "Joj, gled'o sam ga, bio je dobar na onoj lijevoj strani."

Mislim da sve treba uzeti u obzir. I statistiku, ali i dojam na golo oko. Pogotovo mi, koji smo većinom laici u svemu ovome.

Sad, je li trebao Barbarez početi s Hadžikadunićem? Po meni jeste, ali ko ti garantuje da on ne bi napravio duplo više kikseva? Sve je to u domenu ŠBB KBB rasprave, totalno nezahvalno.

Uostalom, znamo li zašto Radeljić nije skočio? Je li možda dobio instrukcije da ne skače jer nije bilo nikoga iza živog zida da leži i u slučaju niskog šuta blokira loptu? Postavlja se onda i pitanje zašto nije nikoga bilo. Može se ići u najsitnije detalje, ali teško da ćemo pronaći neki odgovor.
Te nekakve statistike piju vode kad se ne pogleda utakmica i kad se ide do nekih tancina prilikom skautiranja igraca. Medjutim, kad je u pitanju reprezentacija, tu pratim apsolutno svaki detalj i ne postoji nijedna statistika koja ce mi promijeniti steceni dojam golim okom. Tako da, ne postoje ti istrcani sprintevi, broj tacnih dodavanja, presjecenih lopti, ovoga ili onoga koji ce oprati Memica zbog krivice za 2 gola protiv Svicarske ili Radeljica zbog krivice za 2 gola protiv SAD-a. Moze se traziti uzrok zasto je pogrijesio i je li samo on kriv - tj. u ovom slucaju je li se Memicu previse mijenjala pozicija ili je li Kolasinac previse isao ofanzivno i tako ostavljao Radeljica na vjetrometini. O tome se da raspravljati, ali ti si defakto skrivio dva gola, ukanalio si ekipu svojim direktnim greskama i tu nema statistike koja ce to ispeglati.
pa sam vasilj ti je reko da je kriv za prvi gol

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 06 jul 2026, 17:31

Vasilj NE SMIJE DA IZBACI LOPTU TAMO GDJE NEMA NIKOG NASEG, to je 3 puta uradio prije toga. ne smije jer mora biti neki nas ili visak nasih da se mogu boriti za drugu loptu ili barem zasmetati jer smo nakon izbacaja svi van pozicije. ko kaze da prati svaki detalj trebao bi te stvari znati. ...eto sad stoji i to da radeljic kad vec uklizne ne vrati loptu u kazneni. ali to su sad milisekunde i nije on igrac svjetske klase. znaci nije problem sto je on tu postavljen ili sta vec, nego golman kriv, i sam je priznao

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 jul 2026, 17:32

Ghuraba je napisao/la:
Većina nas prati svaki detalj što se tiče reprezentacije (ono što je dostupno javnosti, mnogo toga mi ne znamo i ne vidimo) i na osnovu toga dajemo neko mišljenje ili neki zaključak.

Ali u svemu tome moraš imati u vidu statistiku, jer je očigledan pokazatelj onoga što se dešavalo na terenu. Tu možeš dobiti pretpostavku šta mu je primarni zadatak bio i šta se od njega možda i najviše očekivalo od strane SŠ.

Ali, svoje viđenje neke situacije i zaključak na osnovu toga nije nikakva činjenica, nego samo mišljenje.. svi smo laici ovdje i pišemo onako kako najbolje znamo.. a to je daleko od toga kako profesionalna analiza izgleda. Evo, skrivio je dva gola, treba ga vratiti u prvu federalnu ligu, nije za ovog nivoa. :D

Upravo zbog toga treba na ovo gledati malo šire, a ne mikroanalizirati jednog igrača.

Što se tiče krivice za golove.. pa i ne treba ga prati od toga niti ignorisati, samo je moja poenta da možemo analizirati u najsitnije detalje zbog čega se to desilo, da li je neko drugi nosi dio krivice i slično (kao što si i napisao).. eh onda sve to ima više smisla, jer je jedan od načina da se te greške ne ponavljaju ili barem smanje.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 06 jul 2026, 17:34

vasilj izbacio loptu 3 puta u prazan prostor direkt protivniku dok dzeko nije pizdio na njega u jednom momentu

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jul 2026, 17:42

HariTz je napisao/la:
06 jul 2026, 16:41
06 jul 2026, 16:36
Ja mislim da mu nakon ovoga nece vise past napamet da igra ovu formaciju sa 3 nazad :D ostaje zal sto je nije isprobao protiv svice kad nam utakmica realno nije bila toliko vaznda....
Koliko se sjećam, on je upravo protiv Švicarske i promjenio formaciju gdje smo igrali sa 5 pozadi, pa je to izgledalo mnogo bolje, ili sam totalno pomiješao tekme?

Mislim da će ipak koristiti tu formaciju u nekim tekmama ili barem određenim dijelovima tekme, jer mislim da imamo kvalitetnu zadnju liniju.. samo selekcija igrača će morati biti drugačija :D
Presli smo na 5 pozadi, ali s kljucnom razlikom da je na lijevom beku bio Memic a lijevi stoper bio Kolasinac. I to je bila dobra odluka strucnog staba jer smo zaista postali defanzivno cvrsci (doduse, po cijenu toga da si bio odsjecen desno). Protiv SAD-a je Kolasinac bio lijevi bek a Radeljic lijevi stoper. Ne volim sbbkbb diskusije, ali volim se zapitati sta bi se dogodilo da nismo imali tu kombinaciju igraca na lijevoj strani.

Gurnuti Radeljica na lijevog stopera i pustiti da Seo trci na drugu polovinu dok mi jos nismo ni iznijeli loptu iz 16erca i pri tome ostavi Radeljica sa hektarima terena da pokriva sam je po meni daleko od direktne greske Radeljica. Greska je strucnog staba koji zna da je u pitanju nepokretni dvometras i svjesno napravi takvav plan igre. Iz te postavke se radjaju greske Radeljica ali to je kao da Katica stavis na krilo i zalis se sto nikog ne predribla. Greske su greske, ali stvari se trebaju staviti u kontekst. Radeljic nije neki stoper cak i pod normalnim okolnostima, a kad ga stavis u ovu formaciju kakvu smo igrali logicno da nastane debeli propuh iza.

Po meni je ta postavka na terenu najdubioznija odluka od svih odluka strucnog staba u prvenstvu. Opet, nemamo pojma da li bismo bolje prosli da nismo tako izasli, ali postoje realni propusti o kojima se moze i mora pricati.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 06 jul 2026, 17:50

viKK je napisao/la:
06 jul 2026, 17:42
HariTz je napisao/la:
06 jul 2026, 16:36
Ja mislim da mu nakon ovoga nece vise past napamet da igra ovu formaciju sa 3 nazad :D ostaje zal sto je nije isprobao protiv svice kad nam utakmica realno nije bila toliko vaznda....
Koliko se sjećam, on je upravo protiv Švicarske i promjenio formaciju gdje smo igrali sa 5 pozadi, pa je to izgledalo mnogo bolje, ili sam totalno pomiješao tekme?

Mislim da će ipak koristiti tu formaciju u nekim tekmama ili barem određenim dijelovima tekme, jer mislim da imamo kvalitetnu zadnju liniju.. samo selekcija igrača će morati biti drugačija :D
Presli smo na 5 pozadi, ali s kljucnom razlikom da je na lijevom beku bio Memic a lijevi stoper bio Kolasinac. I to je bila dobra odluka strucnog staba jer smo zaista postali defanzivno cvrsci (doduse, po cijenu toga da si bio odsjecen desno). Protiv SAD-a je Kolasinac bio lijevi bek a Radeljic lijevi stoper. Ne volim sbbkbb diskusije, ali volim se zapitati sta bi se dogodilo da nismo imali tu kombinaciju igraca na lijevoj strani.

Gurnuti Radeljica na lijevog stopera i pustiti da Seo trci na drugu polovinu dok mi jos nismo ni iznijeli loptu iz 16erca i pri tome ostavi Radeljica sa hektarima terena da pokriva sam je po meni daleko od direktne greske Radeljica. Greska je strucnog staba koji zna da je u pitanju nepokretni dvometras i svjesno napravi takvav plan igre. Iz te postavke se radjaju greske Radeljica ali to je kao da Katica stavis na krilo i zalis se sto nikog ne predribla. Greske su greske, ali stvari se trebaju staviti u kontekst. Radeljic nije neki stoper cak i pod normalnim okolnostima, a kad ga stavis u ovu formaciju kakvu smo igrali logicno da nastane debeli propuh iza.

Po meni je ta postavka na terenu najdubioznija odluka od svih odluka strucnog staba u prvenstvu. Opet, nemamo pojma da li bismo bolje prosli da nismo tako izasli, ali postoje realni propusti o kojima se moze i mora pricati.
ja ovo cujem od kad su to rekli na tribina podkast...ali ne kontam sto smo fulili s formacijom? amerika nista nije uradila u prvom poluvremenu. doduse ne to sto inace znaju raditi. niti je radeljic podbacio. da imamo golmana da valja gol se ne bi desio. da sunjic zna zastopati loptu ne bi se desio gol onaj sto je vracen radi ofsajd. da tarik izbaci loptu u aut u drugom, ne bi se desio slobodni. sve su to individualne greske. inace smo dobro odradili.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 jul 2026, 19:42

Ghuraba je napisao/la:
HariTz je napisao/la:

Sve si upravu da je on ustvari ogroman krivac za oba gola.

Ali ako pratis aposlutno svaki detalj onda se sigurno sjecas da prvi gol primamo iz naseg posjeda od oko minut gdje smo u jednom momentu imali Dedica s loptom i prazan prostor ispred njega da je povuce, on je vraca stoperima iz nekog razloga - vise vjerujem da je naredba SS nego njegov izbor. Posjed se zavrsava tako sto nas vrli golman ispucava loptu tacno njihovim igracima, u nastavku akcije Radeljic pokusava izbiti loptu koja dolazi prvo do Muharemovica koji se ne snalazi najbolje i prosljedjuje je Balogunu koji laganim sutem provlaci Vasilju kroz noge.

Drugi gol Radeljic pravi faul koji se nije morao ni svirati (inace jedini njegov faul na utakmici), zivi zid namjestamo da nema nikog da lezi ispod, on bira (ili ima naredbu SS) da ne skace (inace ko ga krivi za to sto nije skocio je kao da krivis golmana sto pogresnu stranu bira kod penala) i lopta ga prebaci koja nit je jaka niti precizna ali opet nas vrli golman ne uspjeva odbraniti.

I te statistike nisu broj tacnih dodavanja, kilometri, mapa kretanja vec egzaktne statistike za jednog stopera - broj duela na zemlji, duela u zraku, koliko puta je predriblan, koliko lopti je presjekao itd
Samo sto se vi malo budale pravite.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 06 jul 2026, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 jul 2026, 19:43

Zadnja izmjena: Muumii, dana/u 06 jul 2026, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 jul 2026, 19:45

dena24 je napisao/la:
06 jul 2026, 17:50
viKK je napisao/la:
06 jul 2026, 17:42
HariTz je napisao/la:

ja ovo cujem od kad su to rekli na tribina podkast...ali ne kontam sto smo fulili s formacijom? amerika nista nije uradila u prvom poluvremenu. doduse ne to sto inace znaju raditi. niti je radeljic podbacio. da imamo golmana da valja gol se ne bi desio. da sunjic zna zastopati loptu ne bi se desio gol onaj sto je vracen radi ofsajd. da tarik izbaci loptu u aut u drugom, ne bi se desio slobodni. sve su to individualne greske. inace smo dobro odradili.
Ma nije losa formacija ta realno, Al nam je potrebno dosta promjena u samom sastavu, npr treba nam golman koji je bolji u ispucavanjima i igri nogom generalno, da kažemo da je Muharemovic taj stoper lijevo, koji igra dobro nogama, da je Zinedin taj srednji stoper koji opet zna lopte i plus igra sa obje noge i desni da je Anel, sto se neće na žalost nikada desiti, na desnoj i lijevoj strani Memic i Dedic ili neko drugi da pokrije tu lijevu stranu, u sredini Bašić i Tahirovic(Catovic) u zavisnosti kako se bude razvijao, naprijed kao dvije 10-ke koje imaju slobodu Mahmic sa tendencijom na radijus kretanja po desnoj strani terena i Alajbegovic sa tendencijom na radijus kretanja po lijevoj strani terena i u napadu Demirović da grize, a da ne pričamo o kombinacijama sa Janeltom na sredini, eh to bi vjerujem već drugačije izgledalo.
A opet sa klupe imaš Seju i Katica za čvrstinu u odbrani,Barišić i ostala kompanija, pa valjalo bi naći i desne i lijeve bočne zamjene, na sredini terena Amir, Busuladzic, u medjuvremenu će vjerovatno i neko još upasti, na desetci sa klupe Esmir, Licina, Gigovic s tim da on može i u sredinu terena, Hasica ako promijeni ligu i bude standardan, može biti konkurentan, a u napadu Hare,Jovo, bazdar ako se dozove, a da ne pričamo ako kojim slučajem Pejčinović zaigra za nas…

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 jul 2026, 10:37

Domaćini koji su se 10 godina pripremali za Svjetsko prvenstvo.

slika
slika

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2026, 10:40

Drape je napisao/la:
07 jul 2026, 10:37

slika
slika
Protiv Bosne i Hercegovine sa neiskusnim igracima, nosiocima igre sa jednom profesionalnom sezonom fudbala i znatno manje igraca lige petice od svih reprezentacija sa slike
I da, Kanada je ubila Maroko
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 07 jul 2026, 12:34

Drape je napisao/la:
07 jul 2026, 10:37

slika
slika
ova kanada absolutno rasturala maroko, nisu mogli u igru uci. nego ovi srece imali. a ovaj SAD pokazao najgoru utakmicu na turniru, kao da su se usrali.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 jul 2026, 14:38

Madal je napisao/la:
05 jul 2026, 20:25
soko je napisao/la:
05 jul 2026, 18:06

Jbt ko to ocekuje? Previse se gluposti ovdje pise.
Sa npr Radeljicem i Gigovic svako zna da nista neces postici. Gigovic je dovoljno puta dobio sansu. Igrao u BL jednu sezonu, bio na izlogu ostalim timovima iz BL i nije uspio da ostane tamo. Znaci nemas nista od njega, za Radeljica, visok spor. Nema sta da trazi protiv amera. Ista stvar sto je Pape uradio protiv Nigerije, izbacio Seu Kolasinaca a ubacio Medu. I onda kao iznenadili ga brzina i snaga crnaca, cuj jbt. .
Mahmic je zabio dva gola na SP. Kad je usao protiv amera dva njegova suta su prosla kraj gola.
Uostalom vidjecemo ko ce se sad prodati u jace klube. Tahir, Gigovic , Basic ili Mahmic.
Esmir je igrac kojeg jako puno gotivim, gledao sam ga ovdje po Americi jos kad je igrao tu, i za njega mogu reci da je pravo lose odigrao SP i tesko da ce uspijeti negdje prodati.
Kod vas par kad neko upise bilo kakvu kritiku odmah padobranac, delegat, mrznaj ili sta vec.
Naravno da je hiperbola.
Tvoje kritike su ok, ja odgovaram na kritike koje nemaju aposlutno veze sa zdravim razumom i fudbalskom logikom.
Vidis za ovo boldirano. To sam ja govorio, skroz losa taktika. Nismo mi Belgija al opet znas da igras protiv ovi "atleta" i tu se ne ganja trkanje. Nema tu sta Gigovic, Radeljic i slicni da traze, probas ovu djecu koji makar malo znaju lopte poput Mahmica i Basica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, HariTz, Hashanaga, jasmin10, Principatus, random11, trunks1946 i 59 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []