Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

neutralan__
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 16:50

Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot. ;)
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio. :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 16:51

jasmin256 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....
Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravit :roll: :mrgreen:
vidi malog. ucenik generacije. daj ba ak' na exkurziji ne budes ludov'o, neces nikad. mani se ucenika generacije. nije valjda da to nesto zavisi od exkurzije. neg' gdje idete na ex i sta si kont'o upisat ?
pa znaš što je učenik generacije stara nastavnica bosanskog i on ko fol učenik generacije ,ŠTELA ,pa zavisi mora imati primjerno vladanje

A šta ovo laže ovaj ANTITALENT EDIN ,on ko fol pravi belaje ,nema ni jednog neopravdanog kuš dalje :lol: :lol:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 08 maj 2011, 16:51

amEl_rooB je napisao/la:Jooj ludnice sinoc na maturi :D
Proveo sam se ko nikad u zivotu :mrgreen:
Jel se pilo??? :mrgreen:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 16:54

ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to

ja jos sutra aBd i gotovo :D :D nemrem vjerovat :lol: :mrgreen: sutra aBd na oprostajno u ostrozac (zna kivi gdje je to), ima da me nema :D :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2011, 16:55

neutralan__ je napisao/la:Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot. ;)
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio. :D
Mislim da i mi tu idemo :D
J.Goerges je napisao/la:
pa znaš što je učenik generacije stara nastavnica bosanskog i on ko fol učenik generacije ,ŠTELA ,pa zavisi mora imati primjerno vladanje

A šta ovo laže ovaj ANTITALENT EDIN ,on ko fol pravi belaje ,nema ni jednog neopravdanog kuš dalje :lol: :lol:
Čuj goraždanskog papka štela pa to u nas normalnih ljudi ne postoji samo u vas goraždaka ti ne možeš ni prnut bez štele :lol:
A logično da moram imat primjerno vladanje :mrgreen:
@CeMa znam i ja gdje je ostrožac :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 maj 2011, 16:58

...neki vec pricaju o ekskurziji,o raspustu,a ja se moram brinuti za **** matematiku... :cry: ...u petak smo radili testi i ako dobijem 1 mislim da padam 70%,a ako dobijem 2 prolazim 90%...ali ja mislim da cu dobit 1...**** ti gimnaziju :twisted: ...

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 16:59

Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso

ŠTELA

eno **** matematiku ,proćićeš na popravnom ne sikiraj se ;)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:00

@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si ti :mrgreen: mozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas

@enobarca hahahah...ja iz bosankog prolazim 40 %, a 100% padam...4 keca....al kad skontram mozda i imam sanse da popravim..imam jos jedan dan :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 08 maj 2011, 17:00

CeMa je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija. :D
kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva. :cry: :roll: hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit. :roll: :roll:
ko ce drugi :lol: :mrgreen: al brate mili, ona je stvarno zajebana i mnogi je se boje vise neg babe, al sta joj ja radim :mrgreen: kupim sendvic i sok i stavim na sto iza sebe (sto iza mene je prazan), ona se nesto okrene il prica s nekim, nabrzinu se okrenem, odvalim posteni zalogaj, gucnem soka pa onda 5 min mi usta rade gore-dole zvakajuci...pa me onda ona prozove, a meni puna usta :lol: :mrgreen: "neziricu, jel to ti jedes na casu" :D , reko, izvinite, al nisam nista objedovao do sad, manta mi se, moram malo :lol: :mrgreen: reko, ako mi se nesto desi, vas cu tuzit :lol: :mrgreen: jos koliko je vazda zaebajem na casu, provaljujem, dobacujem, izbacuje me :mrgreen: neki dan radio pismenu kod nje i koliko su bile teske 3 teme koje je zadala (bile 3 teme iz lektira, a ja nijednu :oops: lektiru nisam procitao u 4 god. srednje) i sta cu, neznam nijednu temu, nista nisam pisao, i na kraju casa samo napisem naziv prve teme....donijela ispravljene pismene, donese meni, kad ono 1 :lol: :mrgreen: ja sam to ocekivao, naravno, i kad je unosila u dnevnik, dodje do mene, reko 1, al profesorice, kako sam ja dobio 1, a nisam imao nijednu gresku :D :mrgreen: ona se cudi, kaze kako to, neziricu :D :mrgreen: ja joj donesem pismenu, potpuno prazna stranica (samo naslov) i reko, vidite nema greske nijedne :lol: :mrgreen: eee kad me tad nije upucala u celo, nece nikad :mrgreen: :mrgreen: ovo je ona meni dosad oprastala ove mislim 2 il 3 god. koliko mi predaje, i sad mi sve naplatila sa popravnim :mrgreen: :D
Joj CeMa jesi ti za*eban, ne bi se volio s tobom zakačit'. :D :D Još kad bi avatar promijenio, bio bi super lik. :D

A ljudi, ma j*bo školu proći ćete na popravnom u svakom slučaju, samo ko ode na popravni vjerovatno nema mora i tako toga, to je problem. Kod nas u Prvoj gimnaziji u Zenici, svi profesori puste na popravnom, a na kraju godine po 10-ero iz razreda obore. Izuzev jedne profesorice, kojoj je normalno da učenika na popravnom obori na godinu. Takvih se čuvajte, a za ostale ne berite brige.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 08 maj 2011, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 08 maj 2011, 17:00

sikirica je napisao/la:
haha bilo je svega :lol: :mrgreen:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 17:00

Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po postelji :lol:

a Disko niđe veze, s nasom skolom bila neka skola iz Sanskog Mosta pa sve seljankure dole u disko dođu, pa se to sve oznoji,smrde,plešu :roll: Nisam nikako ni ulazio, imo sam pametnijeg posla 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 17:03

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CUJ PAPKA gorazdanskog :lol: :lol:

LBJ ba, kako ti je daleko Obala, a druga ti blizu? :lol: isti qrc, hajde kod mene ba, tamo nema raje, vamo exstra :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:03

Super onda ima da vam bude extra.Jos nadjes sebi kakvu curu. :D
Nego kad idete?
I imam ti nesto reci,ali preko pp.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 maj 2011, 17:04

J.Goerges je napisao/la:Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso

ŠTELA

...ma ne brinem se ja zbog sebe nego zbog stare...ona misli da imam 3 dvojke iz mat,a ja imam 2,1,1...bice veselo kad dodje na informacije... :)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:04

amEl_rooB je napisao/la:
sikirica je napisao/la:
haha bilo je svega :lol: :mrgreen:
jesil umocio

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:04

robovi88 je napisao/la:
Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po postelji :lol:

a Disko niđe veze, s nasom skolom bila neka skola iz Sanskog Mosta pa sve seljankure dole u disko dođu, pa se to sve oznoji,smrde,plešu :roll: Nisam nikako ni ulazio, imo sam pametnijeg posla 8-)
al se guze ko lude :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2011, 17:05

J.Goerges je napisao/la:Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso

ŠTELA [/size][/b]

Kakva štela molim te,ako sam dobio dvije petice u 8 godina koje nisam zaslužio i te su bile u 1. razredu,al ebat to :mrgreen: A ne naređuje ona meni da budem miran to je do mene kako mi je ćejf
CeMa je napisao/la:@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si ti :mrgreen: mozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas

@enobarca hahahah...ja iz bosankog prolazim 40 %, a 100% padam...4 keca....al kad skontram mozda i imam sanse da popravim..imam jos jedan dan :lol:
Ma ja gdje to neću znat :D A živim daleko od Jablanice :mrgreen:
@neutralan hvala,a toga će bit :mrgreen: Idemo 24 mislim
@edine kakva obala možda se prbacim,ako me ne bude išlo vamo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:06

robovi88 je napisao/la:

:lol: :lol: Hahahaha ma vjeruj mi ja sam samo 1 noc bio u disku,ostalo sam vecinom bio na plazi sa rajom,svirali,pjevali...A mi smo bili sami,samo nasa skola,doduse bio neki par preko puta moje sobe,samo jadna ona cura lik je svaku noc derao. :mrgreen:
Znam kakvog si posla imao.Citam izmedju redova. :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:07

Ja moram matematiku popravit podhitno ;) Sreca moja pa mi stara ne voli ici na roditeljske ( samo 1 otisla u ovom polugodistu) :D

Joj kako volim ovo mjesto http://hr.wikipedia.org/wiki/Brist nadam se da cu opet ici ove godine abd 8-) Fino za prosetat , do Gradca ti treba 5 minuta , a sve izbetonirana staza kuca u kojoj odsjedam 2 minute od plaze :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 maj 2011, 17:07

CeMa je napisao/la:@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si ti :mrgreen: mozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas

...i ja iz bos imam cetiri keca,iz cetiri lektire,ali sreca ja da imam jos i nekoliko petica i cetvorki...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot], Huske, Jabroni i 16 gostiju.