Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot.
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa znaš što je učenik generacije stara nastavnica bosanskog i on ko fol učenik generacije ,ŠTELA ,pa zavisi mora imati primjerno vladanjejasmin256 je napisao/la:vidi malog. ucenik generacije. daj ba ak' na exkurziji ne budes ludov'o, neces nikad. mani se ucenika generacije. nije valjda da to nesto zavisi od exkurzije. neg' gdje idete na ex i sta si kont'o upisat ?LBJ MVP je napisao/la:Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravitUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....![]()
Jel se pilo???amEl_rooB je napisao/la:Jooj ludnice sinoc na maturi![]()
Proveo sam se ko nikad u zivotu
Mislim da i mi tu idemoneutralan__ je napisao/la:Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot.![]()
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio.
Čuj goraždanskog papka štela pa to u nas normalnih ljudi ne postoji samo u vas goraždaka ti ne možeš ni prnut bez šteleJ.Goerges je napisao/la:
pa znaš što je učenik generacije stara nastavnica bosanskog i on ko fol učenik generacije ,ŠTELA ,pa zavisi mora imati primjerno vladanje
A šta ovo laže ovaj ANTITALENT EDIN ,on ko fol pravi belaje ,nema ni jednog neopravdanog kuš dalje![]()
Joj CeMa jesi ti za*eban, ne bi se volio s tobom zakačit'.CeMa je napisao/la:ko ce drugijasmin256 je napisao/la:kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva.Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija.![]()
hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit.![]()
![]()
al brate mili, ona je stvarno zajebana i mnogi je se boje vise neg babe, al sta joj ja radim
kupim sendvic i sok i stavim na sto iza sebe (sto iza mene je prazan), ona se nesto okrene il prica s nekim, nabrzinu se okrenem, odvalim posteni zalogaj, gucnem soka pa onda 5 min mi usta rade gore-dole zvakajuci...pa me onda ona prozove, a meni puna usta
![]()
"neziricu, jel to ti jedes na casu"
, reko, izvinite, al nisam nista objedovao do sad, manta mi se, moram malo
![]()
reko, ako mi se nesto desi, vas cu tuzit
![]()
jos koliko je vazda zaebajem na casu, provaljujem, dobacujem, izbacuje me
neki dan radio pismenu kod nje i koliko su bile teske 3 teme koje je zadala (bile 3 teme iz lektira, a ja nijednu
lektiru nisam procitao u 4 god. srednje) i sta cu, neznam nijednu temu, nista nisam pisao, i na kraju casa samo napisem naziv prve teme....donijela ispravljene pismene, donese meni, kad ono 1
![]()
ja sam to ocekivao, naravno, i kad je unosila u dnevnik, dodje do mene, reko 1, al profesorice, kako sam ja dobio 1, a nisam imao nijednu gresku
![]()
ona se cudi, kaze kako to, neziricu
![]()
ja joj donesem pismenu, potpuno prazna stranica (samo naslov) i reko, vidite nema greske nijedne
![]()
eee kad me tad nije upucala u celo, nece nikad
![]()
ovo je ona meni dosad oprastala ove mislim 2 il 3 god. koliko mi predaje, i sad mi sve naplatila sa popravnim
![]()
haha bilo je svegasikirica je napisao/la:Jel se pilo???amEl_rooB je napisao/la:Jooj ludnice sinoc na maturi![]()
Proveo sam se ko nikad u zivotu
Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po posteljineutralan__ je napisao/la:Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot.![]()
...ma ne brinem se ja zbog sebe nego zbog stare...ona misli da imam 3 dvojke iz mat,a ja imam 2,1,1...bice veselo kad dodje na informacije...J.Goerges je napisao/la:Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso
ŠTELA
eno **** matematiku ,proćićeš na popravnom ne sikiraj se
jesil umocioamEl_rooB je napisao/la:haha bilo je svegasikirica je napisao/la:Jel se pilo???amEl_rooB je napisao/la:Jooj ludnice sinoc na maturi![]()
Proveo sam se ko nikad u zivotu![]()
al se guze ko luderobovi88 je napisao/la:Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po posteljineutralan__ je napisao/la:Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio.![]()
a Disko niđe veze, s nasom skolom bila neka skola iz Sanskog Mosta pa sve seljankure dole u disko dođu, pa se to sve oznoji,smrde,plešuNisam nikako ni ulazio, imo sam pametnijeg posla
Kakva štela molim te,ako sam dobio dvije petice u 8 godina koje nisam zaslužio i te su bile u 1. razredu,al ebat toJ.Goerges je napisao/la:Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso
ŠTELA [/size][/b]
eno **** matematiku ,proćićeš na popravnom ne sikiraj se
Ma ja gdje to neću znatCeMa je napisao/la:@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si timozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas
@enobarca hahahah...ja iz bosankog prolazim 40 %, a 100% padam...4 keca....al kad skontram mozda i imam sanse da popravim..imam jos jedan dan
robovi88 je napisao/la:Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po posteljineutralan__ je napisao/la:Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio.![]()
a Disko niđe veze, s nasom skolom bila neka skola iz Sanskog Mosta pa sve seljankure dole u disko dođu, pa se to sve oznoji,smrde,plešuNisam nikako ni ulazio, imo sam pametnijeg posla
...i ja iz bos imam cetiri keca,iz cetiri lektire,ali sreca ja da imam jos i nekoliko petica i cetvorki...CeMa je napisao/la:@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si timozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas
@enobarca hahahah...ja iz bosankog prolazim 40 %, a 100% padam...4 keca....al kad skontram mozda i imam sanse da popravim..imam jos jedan dan