Ne pravi se sad budala, prosipas neku pasivnu agresivnost, te odgovaras na neciji komentar sa:"ma ne zna ni on sta je htio da kaze". Ako se ne slazes s onim sto sam napisao ili ignorisi ili ko insan odgovori. Sta glumatasnokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:20Kako si zaključio da sam bjesan hajd objasni? Kakav trener, pises na forumu sine.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:06Jesam li te nekada to uvrijedio? Sto si bijesan?
Edit: ne znam sta ti ima biti nejasno, moje misljenje je da raspored zna biti bitan zbog povreda, umora i jos mnostva stvari. Vjerujem da si iskusan kao trener pa me ti konkretno mozes ubijediti u drugo. I da pritisak brate, ne mozes porediti kad ga ima na pocetku sezone i pred kraj. Treba da opet 3 trenera promijenis za dva mjeseca?
Covjek ti je napisao da je raspored u ovom sistemu totalno nebitan.
Kad vec pricas o rasporedu prvo kolo Radnik da s pobjedom ides na Zeljscar koji je u rasulu, sta tu ne valja? Pritisak? Pritisak je kod nas kako god okrenes. Uvezao 2 poraza na početku ili poslije. Al hajde ok, imas neku svoju logiku. Ziv bio smiri, nisam ti nista lose napisao.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
HordeSaSjevera
- Kontakt:
Zna li se koliko je prodato karata
Sarajeva mi smo navijači,
Bordo, bordo od sudbine jači!
Bordo, bordo od sudbine jači!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
jel ko bio u shopu, ima li majica za djecu?
https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... evo/squad/
Ekipa za za četvrtak. da li je Telalović povrijeđen?
Lijepo sam ti pokusao objasniti al izgleda ne ide. Ovo budala cu izignorisati, mozes se uvrijediti, ili pripisati aktivnoj agresivnosti nedo Bog.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:26Ne pravi se sad budala, prosipas neku pasivnu agresivnost, te odgovaras na neciji komentar sa:"ma ne zna ni on sta je htio da kaze". Ako se ne slazes s onim sto sam napisao ili ignorisi ili ko insan odgovori. Sta glumatasnokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:20Kako si zaključio da sam bjesan hajd objasni? Kakav trener, pises na forumu sine.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:06
Jesam li te nekada to uvrijedio? Sto si bijesan?
Edit: ne znam sta ti ima biti nejasno, moje misljenje je da raspored zna biti bitan zbog povreda, umora i jos mnostva stvari. Vjerujem da si iskusan kao trener pa me ti konkretno mozes ubijediti u drugo. I da pritisak brate, ne mozes porediti kad ga ima na pocetku sezone i pred kraj. Treba da opet 3 trenera promijenis za dva mjeseca?
Kad vec pricas o rasporedu prvo kolo Radnik da s pobjedom ides na Zeljscar koji je u rasulu, sta tu ne valja? Pritisak? Pritisak je kod nas kako god okrenes. Uvezao 2 poraza na početku ili poslije. Al hajde ok, imas neku svoju logiku. Ziv bio smiri, nisam ti nista lose napisao.
Pa ne znas sta si htio da kazes. Tacno sam ti napisao bez ikakve agresije,ni pasivne ni aktivne
- belosevic23
- Kontakt:
pa sta je sa ovim Caraballom da on nije na probnom radu ?Turo je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:24https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... evo/squad/
inace tanak sastav ko lizalo ako uporedimo sa onim protiv Craiove
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Mi uvijek nadjemo neki razlog za medjusobne svadje hehe
Mislim da ce biti golova u prvoj utakmici a odluka pada u Finskoj...hajmo braco svi na Kosevo
Mislim da ce biti golova u prvoj utakmici a odluka pada u Finskoj...hajmo braco svi na Kosevo
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ja pa ti poslije toga idu borac, zrinjski, siroki, velez. Dobro neka veze moje misljenje je da je gore kiksat na pocetku sezone nego poslije ti se ne slazes i to je to. Pozdravnokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:38Lijepo sam ti pokusao objasniti al izgleda ne ide. Ovo budala cu izignorisati, mozes se uvrijediti, ili pripisati aktivnoj agresivnosti nedo Bog.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:26Ne pravi se sad budala, prosipas neku pasivnu agresivnost, te odgovaras na neciji komentar sa:"ma ne zna ni on sta je htio da kaze". Ako se ne slazes s onim sto sam napisao ili ignorisi ili ko insan odgovori. Sta glumatasnokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:20
Kako si zaključio da sam bjesan hajd objasni? Kakav trener, pises na forumu sine.
Pa ne znas sta si htio da kazes. Tacno sam ti napisao bez ikakve agresije,ni pasivne ni aktivneJer da znas sta si htio da kazes sa tim da nam je raspored tezak jer nakon 2 poraza ide pritisak, objasnio bi to. Ovako lupetas u prazno? Sta nakon 2 poraza? Ne mogu se oni desiti u 5 kolu pa ide pritisak? Kad kod nas nije pritisak? Tezak raspored Radnik kuci pa zeljo u rasulu u gostima pa BSK kuci?
Zoran Zekić, trener velikana iz Sarajeva je sljedeće fudbalere izabrao koji će se naći u sastavu za duel koji je zakazan od 21 čas na stadionu Koševo.
Golmani: Mušija, Banić.
Odbrana: Marudža, Gojković, Mujkić, Ivanišević, Galešić, Beganović, Hujber, Dajčer, Ristovski.
Veznjaci: Mikić, Ljajić, Kosi, Elezi, Meite, Cimirot, Kuprešak.
Napad: Kjeremeh, Agjekum, Barišić.
Odbrana: Marudža, Gojković, Mujkić, Ivanišević, Galešić, Beganović, Hujber, Dajčer, Ristovski.
- luckystrike
- Kontakt:
Nije.Turo je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:24https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... evo/squad/
Nema Živkovića, Telalovića ?Trenbolon je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:40Zoran Zekić, trener velikana iz Sarajeva je sljedeće fudbalere izabrao koji će se naći u sastavu za duel koji je zakazan od 21 čas na stadionu Koševo.
Nema ni Ignatkova..meridijan objaviofks74 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 10:01Nema Živkovića, Telalovića ?Trenbolon je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:40Zoran Zekić, trener velikana iz Sarajeva je sljedeće fudbalere izabrao koji će se naći u sastavu za duel koji je zakazan od 21 čas na stadionu Koševo.
Ignatkov je s reprezentacijom.
Banić
Ristovski - Gojković - Dajčer
Beganović - Cimirot - Elezi - Kuprešak
Ljajić
Kyeremeh - Mikić
Ristovski - Gojković - Dajčer
Beganović - Cimirot - Elezi - Kuprešak
Ljajić
Kyeremeh - Mikić
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ni prošle sezone nije bilo "omladinaca" za evropske utakmice niti se šta pokušavalo sa njima i prvu protiv Radnika je Mušija pokrio U21 poziciju.
Ako ima neko interesovanje za Marudžu ne bi me iznenadilo da poćne prije Dajcera, sve ostalo kako je N3RED napisao.
Ako ima neko interesovanje za Marudžu ne bi me iznenadilo da poćne prije Dajcera, sve ostalo kako je N3RED napisao.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neće biti do Evrope, mislim to je i evidentno.bitisrcemvezan1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:37Ovo i mene zanima, jedan brat mi je neki dan odgovorio da su mu u fan shopu rekli da nema nista do utakmice sa Interom .. nadam se da ce uskoro predstaviti, jer je cudno (nakon ovih prethodnih godina sa Adidasom) da udjemo u novu sezonu sa starim dresovima ..
Možda budu nakon Evrope, tako su im rekli, što mi je i okej. To mi je rekao momak u fan shopu.
Odigrao drugo poluvrijeme u pobjedi nad Italijom.Sigurno mu je koristilo, da se dodatno očeliči, protiv igraca Juventusa, Intera, Milana....Sutra igraju protiv Njemačke.U Velsu je puno skauta, idealan izlog da se fino predstavi i podigne cijenu.
Tada su igralibelosevic23 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:58pa sta je sa ovim Caraballom da on nije na probnom radu ?Turo je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:24https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... evo/squad/
Banic
Bega-Ristovski-Turda-Jovic-Kupresak
Kyeremeh-Jatta-Mlinaric
Renan-Guli
Sada se očekuje
Banic
Bega-Ristovski-Gojkovic-Dajcer-Kupresak
Elezi-Cimirot-Ljajić
Kyeremeh-Mikić
Dakle, 5 istih igrača, što mi dugo nismo imali.
Dalje, head-to-head usporedbe
Gojković - Turda - bolji Gojković, tu smo jači
Dajčer - Jović - Dajčera nismo vidjeli, ne možemo znati, ali obzirom koliko ga je ZZ htio, i koliko je Jović tanko odigrao ovu utakmicu, hajmo reći da su barem jednaki
Elezi - Kyeremeh - Kyeremeh i dalje u sastavu, na ovoj poziciji Elezi sigurno bolji, plus je svakako jedan od naših najboljih igrača, dakle tu smo jači
Cimirot - Jatta - dva različita tipa igrača, oba dobra, negdje prednost jednom, negdje drugom, mislim da smo tu minimalno jednaki, vjerovatno i jači
Ljajić - Mlinarić - suvišno komentarisati iako sam lično bio prezadovoljan Mlinarićem, ipak je komentar suvišan
Kyeremeh - Renan - opet dva različita tipa igrača, kao i Cimi-Jatta, i isti sud, ukoliko nismo jači, nismo ni slabiji
Mikić - Guli - samo bi budala rekla da ovdje nismo bili jači prošle godine, međutim, Mikić kako je krenuo, moglo bi se to u budućnosti približiti, izjednačiti ili promjeniti
Klupa:
Mušija = Mušija
Mujkić = Mujkić
Bralić > Maroodza
Paskalev < Ivanišević
Kapetanović < Hujber
Nurković
Đorđević > Galešić
Elezi
Krdžalić
Vrban
Hamzić
Turkeš < Barišić
Još na klupi imamo (što nisam uspio head-to-head uporediti):
Kosi
Meite
Agyekum
Iz različitih razloga neprijavljeni:
Živković
Telalović
Ignatkov
Oprostite na dužem postu, međutim, ne bih se složio da smo slabiji nego prošle sezone.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma brate sve su samo lupanja. Niko ne zna kako će to izgledati. Mislim nikad se ne zna nakon priprema, nebitno da li ih rezultatski rasturiš ili podbaciš, a pogotovo sad. Nepoznanica smo i za njih, novi trener, novi igrači, ne zna se formacija, sistem itd.insimadop je napisao/la: ↑07 jul 2026, 10:52Tada su igralibelosevic23 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:58pa sta je sa ovim Caraballom da on nije na probnom radu ?Turo je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:24https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... evo/squad/
Banic
Bega-Ristovski-Turda-Jovic-Kupresak
Kyeremeh-Jatta-Mlinaric
Renan-Guli
Sada se očekuje
Banic
Bega-Ristovski-Gojkovic-Dajcer-Kupresak
Elezi-Cimirot-Ljajić
Kyeremeh-Mikić
Dakle, 5 istih igrača, što mi dugo nismo imali.
Dalje, head-to-head usporedbe
Gojković - Turda - bolji Gojković, tu smo jači
Dajčer - Jović - Dajčera nismo vidjeli, ne možemo znati, ali obzirom koliko ga je ZZ htio, i koliko je Jović tanko odigrao ovu utakmicu, hajmo reći da su barem jednaki
Elezi - Kyeremeh - Kyeremeh i dalje u sastavu, na ovoj poziciji Elezi sigurno bolji, plus je svakako jedan od naših najboljih igrača, dakle tu smo jači
Cimirot - Jatta - dva različita tipa igrača, oba dobra, negdje prednost jednom, negdje drugom, mislim da smo tu minimalno jednaki, vjerovatno i jači
Ljajić - Mlinarić - suvišno komentarisati iako sam lično bio prezadovoljan Mlinarićem, ipak je komentar suvišan
Kyeremeh - Renan - opet dva različita tipa igrača, kao i Cimi-Jatta, i isti sud, ukoliko nismo jači, nismo ni slabiji
Mikić - Guli - samo bi budala rekla da ovdje nismo bili jači prošle godine, međutim, Mikić kako je krenuo, moglo bi se to u budućnosti približiti, izjednačiti ili promjeniti
Klupa:
Mušija = Mušija
Mujkić = Mujkić
Bralić > Maroodza
Paskalev < Ivanišević
Kapetanović < Hujber
Nurković
Đorđević > Galešić
Elezi
Krdžalić
Vrban
Hamzić
Turkeš < Barišić
Još na klupi imamo (što nisam uspio head-to-head uporediti):
Kosi
Meite
Agyekum
Iz različitih razloga neprijavljeni:
Živković
Telalović
Ignatkov
Oprostite na dužem postu, međutim, ne bih se složio da smo slabiji nego prošle sezone.
Vidjećemo sve u četvrtak, a pogotovo na početku sezone jer ima još mjesec dana do prvenstva. Evropu treba odigrati pametno i hrabro, ja svakako ne očekujem ništa previše, samo mušku igru i da se ne raspadnemo sad pa sad.
Ekipa mi se sviđa jer ima dosta igrača "sistema" koji mislim da će se dobro uklopiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

.png)