Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Hajmo kolonijalisti kralja Leopolda drugog 
- kraljttbvb
- Kontakt:
Trebali su neku sisatu dovesti i samo da sutiMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:41Ma dobro ovo je tv više za mudonje. Ne možeš očekivati Adu Karišika da radi na Arenikraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:37Slabo su je i našminkali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:35
Ne treba trbusina, ali da nabaci koji kg, bila bi bumbatre i po.
Izgleda ko da je lokala citavu noc, pa dosla na posao i vodi jutarnji program u 7 ujutro...![]()
Ko u J. Americi u onim show programima.
A ovaj muskarac da prica i vodi program
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- DinGospo21
- Kontakt:
Jest u qurcu, svaka čast svima, ali najkompletniji igrač svih vremena je tata CR7, naravno i najveći.
Fol bi bio da Poche krene bez Baloguna
u fazonu koji ce nam q, mozemo mi i i bez njega 
I jos dobiju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
976-918.DinGospo21 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:46Jest u qurcu, svaka čast svima, ali najkompletniji igrač svih vremena je tata CR7, naravno i najveći.
Ne bi me čudilo da Balon natrpa Belgiju, PAKLEN IGRAČ!
Ovo s teme: Ljepotice ? Jel?
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Ide penaltrik protiv Hazreti Fatime da namiri prosjek.
- DinGospo21
- Kontakt:
Golovi su nebitni, samo su bitni kad Messi daje, kao što vidimo sad.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koliko više utakmica je odigrao plačipička iz Portugala?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Martinez popio otkaz, hahahaha, croatia likes!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jesi li ti uopste gledao utakmice???JoeBleck je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:33Istina.Njegova igra i zrtva na terenu je nenadoknadiva ovako smijesnoj ekipi prepunoj kvazi igraca.Juventinisimo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:24Bez Ronalda ovakav Portugal se nece plasirati na EP...vezni igraci su smece...kruze okolo do besvjesti...ovako bi komotno mogao i ja igrati...ucinkovitost 0 poena..koji levati...
Sta nece covjek procitati.Ekipa satkana od same kreme Svijeta.
Nisam ja nikakav fan Ronalda, ali sam vidio 100 puta kako mu igraci ne dodaju loptu, traze neke solucije i onda se ocekuje da on uzme loptu sam, predribla cijelu odbranu i zabije u raslje...pa ne moze on to...
Jesi li vidio koliko puta starkelja od 41 godinu pravi sprint? Trazi loptu a ona ne dolazi...cisto da se zapitam za sta sluze vezni igraci...uostalom najbolje se moglo vidjeti zadnjih 6 minuta...jako su dobro kombinovali na sredini, steta sto je golmanu nisu vracali
Malo prije kraja utakmice na lijevoj strani, nova, svijetla buducnost i nada Portugala, Rafa Leao, ima loptu u nogama, Ronaldo trci, ubacuje se iza odbrane, lopte "nejma"...zapela u brljanju i vracanju nazad..
Vidim ovaj jedan je neku sliku stavio, kako Ronaldo stoji na 25 metara od gola i kao trebao bi biti u boxu da neki "slucajni" centarsut pospremi u gol...ali isto tako nije stavio ostalih 100 slika Ronalda u boxu koji ceka tu loptu cijelu utakmicu i nikada je ne dobije...
Najveca enigma SP je to sto Argentina igra na Messija, Norveska na Haalanda, Francuska na Baponju, Englezi na Kanea....Portugal na vezni red i ciganluk...
Novog Portugala se niko vise nece bojati, nece im trebati po 2/3 igraca oko Ronalda...koliko god on bio "los", na njega su morali obracati paznju...toga vise nece biti...prema tome, nece vise moci napraviti igraca viska, ali evo i kad su mogli, nisu znali..levati..mogli su do kraja otici..
Kad ode jedan od najvecih ikada, pravice ga od blata..
To isto ceka i Argentinu, samo oni to znaju i koriste zadne Messijeve dane...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Najkompleniji igeacDinGospo21 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:46Jest u qurcu, svaka čast svima, ali najkompletniji igrač svih vremena je tata CR7, naravno i najveći.
Jel i veceras igrac utakmice, zna li se sta?
Isto su igrali i kad je Ronaldo bio na klupi. Nije to vise ni do Ronalda, imao je i danas par dobrih utrcavanja al niko mu i ne salje pasove gdje treba.feniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:15Santos je dobio otkaz zbog Ronalda i klupe...
Nije Martinez budala
Bruno Fernandes je ekstremno precijenjen igrac. Doduse, ja ga nikad nisam ni cijenio. Klasicni potrosac lopti, igra neki svoj fudbal, u nekom svom filmu.
Leao samo zna sutnuti loptu 10 metara ispred sebe i trcati za njom.
Portugal je los kao ekipa, a i nemaju kvalitet koliko ih neki dizu nebesa. Ne zovu ih dzaba evropski Brazilci. Vazda neko nafuravanje i prizemljenje od prve ozbiljne ekipe.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tugica yebote
MANIJACI JUG 1987
Ronaldo je odavno za penzije/klupe ali ovo prvenstvo nije bilo do njega. Istina, nije im nesto ni pomogao
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Osim prolaska dalje, Crvena furija ove večeri ostvarila je i historijski podvig na svjetskim prvenstvima.
Naime, Španija je postala prva reprezentacija u historiji Mundijala koja je sačuvala mrežu na šest uzastopnih utakmica.
Time je ispisana nova stranica svjetskog fudbala, a veliki doprinos ovom uspjehu dao je golman Unai Simon.
Čuvar mreže Španije postao je prvi golman u historiji Svjetskih prvenstava koji je upisao šest uzastopnih utakmica bez primljenog gola.
Na taj način Simon je oborio rekord legendarnog italijanskog golmana Waltera Zenge, koji je do sada dijelio rekord sa pet uzastopnih utakmica bez primljenog pogotka.
Bez obzira sto nema puno posla, jer ima dobru odbranu ispred sebe koja mu olaksava posao. Opet je ovo veliki rekord Simona
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ArtemisFowl, Brix, Brokula, bvsic, DinGospo21, feniksptica, FerdinandF, Google Adsense [Bot], JoeBleck, nerkolfc, SSj4, Wilshere10 i 69 gostiju.