Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

amEl_rooB
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la amEl_rooB » 08 maj 2011, 17:00

sikirica je napisao/la:
amEl_rooB je napisao/la:Jooj ludnice sinoc na maturi :D
Proveo sam se ko nikad u zivotu :mrgreen:
Jel se pilo??? :mrgreen:
haha bilo je svega :lol: :mrgreen:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 17:00

neutralan__ je napisao/la:Mi smo bili u hotelu "Bonaca".
Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot. ;)
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio. :D
Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po postelji :lol:

a Disko niđe veze, s nasom skolom bila neka skola iz Sanskog Mosta pa sve seljankure dole u disko dođu, pa se to sve oznoji,smrde,plešu :roll: Nisam nikako ni ulazio, imo sam pametnijeg posla 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 17:03

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CUJ PAPKA gorazdanskog :lol: :lol:

LBJ ba, kako ti je daleko Obala, a druga ti blizu? :lol: isti qrc, hajde kod mene ba, tamo nema raje, vamo exstra :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:03

Super onda ima da vam bude extra.Jos nadjes sebi kakvu curu. :D
Nego kad idete?
I imam ti nesto reci,ali preko pp.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 maj 2011, 17:04

J.Goerges je napisao/la:Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso

ŠTELA

eno **** matematiku ,proćićeš na popravnom ne sikiraj se ;)
...ma ne brinem se ja zbog sebe nego zbog stare...ona misli da imam 3 dvojke iz mat,a ja imam 2,1,1...bice veselo kad dodje na informacije... :)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:04

amEl_rooB je napisao/la:
sikirica je napisao/la:
amEl_rooB je napisao/la:Jooj ludnice sinoc na maturi :D
Proveo sam se ko nikad u zivotu :mrgreen:
Jel se pilo??? :mrgreen:
haha bilo je svega :lol: :mrgreen:
jesil umocio
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:04

robovi88 je napisao/la:
Ma kako ce da bude,extra,samo kratko traje,ali jbg.Iskoristi to maksimalno,to je nesto sto se pamti citav zivot. ;)
Ako budete u tom hotelu gdje smo i mi bili,imate disko tu.I naravno posjeti zadnju sobu,tu sam ja bio. :D
Jooj i mi smo u tom hotelu bili na exkurziji, nismo ni usli u sobe kak otreba prosuli vino po postelji :lol:

a Disko niđe veze, s nasom skolom bila neka skola iz Sanskog Mosta pa sve seljankure dole u disko dođu, pa se to sve oznoji,smrde,plešu :roll: Nisam nikako ni ulazio, imo sam pametnijeg posla 8-)
al se guze ko lude :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2011, 17:05

J.Goerges je napisao/la:Ja znam da ti nikad ne bi bio učenik generacije da nije stara nastavnica u školi ,nastavnici te znaju svi preko nje ,ona daje petice njihovoj djeci oni tebi i tako ,ona tebi naređuje da moraš biti samo miran u školi i da će ona sve ostalo riješiti ,e sad ti reci da ovo nije istina što sam napiso

ŠTELA [/size][/b]

eno **** matematiku ,proćićeš na popravnom ne sikiraj se ;)
Kakva štela molim te,ako sam dobio dvije petice u 8 godina koje nisam zaslužio i te su bile u 1. razredu,al ebat to :mrgreen: A ne naređuje ona meni da budem miran to je do mene kako mi je ćejf
CeMa je napisao/la:@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si ti :mrgreen: mozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas

@enobarca hahahah...ja iz bosankog prolazim 40 %, a 100% padam...4 keca....al kad skontram mozda i imam sanse da popravim..imam jos jedan dan :lol:
Ma ja gdje to neću znat :D A živim daleko od Jablanice :mrgreen:
@neutralan hvala,a toga će bit :mrgreen: Idemo 24 mislim
@edine kakva obala možda se prbacim,ako me ne bude išlo vamo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:06

robovi88 je napisao/la:

:lol: :lol: Hahahaha ma vjeruj mi ja sam samo 1 noc bio u disku,ostalo sam vecinom bio na plazi sa rajom,svirali,pjevali...A mi smo bili sami,samo nasa skola,doduse bio neki par preko puta moje sobe,samo jadna ona cura lik je svaku noc derao. :mrgreen:
Znam kakvog si posla imao.Citam izmedju redova. :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:07

Ja moram matematiku popravit podhitno ;) Sreca moja pa mi stara ne voli ici na roditeljske ( samo 1 otisla u ovom polugodistu) :D

Joj kako volim ovo mjesto http://hr.wikipedia.org/wiki/Brist nadam se da cu opet ici ove godine abd 8-) Fino za prosetat , do Gradca ti treba 5 minuta , a sve izbetonirana staza kuca u kojoj odsjedam 2 minute od plaze :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 maj 2011, 17:07

CeMa je napisao/la:@lbj mvp kako ti znas dje je to...oklen si ti :mrgreen: mozda si bio tu na kupanju na jab. jezeru pa znas

@enobarca hahahah...ja iz bosankog prolazim 40 %, a 100% padam...4 keca....al kad skontram mozda i imam sanse da popravim..imam jos jedan dan :lol:
...i ja iz bos imam cetiri keca,iz cetiri lektire,ali sreca ja da imam jos i nekoliko petica i cetvorki...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 maj 2011, 17:11

@LBJ MVP jesi ti iz Breze?

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:11

alacious je napisao/la:@LBJ MVP jesi ti iz Breze?
Jes on je Primož Brezec :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja moram matematiku popravit podhitno ;) Sreca moja pa mi stara ne voli ici na roditeljske ( samo 1 otisla u ovom polugodistu) :D

Joj kako volim ovo mjesto http://hr.wikipedia.org/wiki/Brist nadam se da cu opet ici ove godine abd 8-) Fino za prosetat , do Gradca ti treba 5 minuta , a sve izbetonirana staza kuca u kojoj odsjedam 2 minute od plaze :D
Jel to ono mjesto izmedju Podaca i Gradca?Bio sam tu u prolazu,lijepo mjesto,samo mi se cini mala plaza. :? Ustvari kako sam vidio nema nikako pjescane plaze,sve beton?
Inace Zaostrog je raj sto se toga tice. 8-) :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:13

Ima druze plaza i to pofina ;) Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje ;) inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore

evo nekih slika :

http://www.hrvatska-apartmani-hoteli.co ... 197894.jpg

http://ljeto.com/images/new/247/2.jpg

http://www.admin.bol-brac.eu/islands/cr ... 0009_v.jpg

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:16

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima druze plaza i to pofina ;) Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje ;) inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore
Aha onda nisam vidio.I ja volim manja mjesta.Najbolji su Drvenik i Zaostrog,iako ni u Gradcu nije lose.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 08 maj 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:16

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima druze plaza i to pofina ;) Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje ;) inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore
a voliš li Sanju :?: i ona je mala ha mali :lol:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 17:16

CeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to

ja jos sutra aBd i gotovo :D :D nemrem vjerovat :lol: :mrgreen: sutra aBd na oprostajno u ostrozac (zna kivi gdje je to), ima da me nema :D :mrgreen:
kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoli :lol: :lol: :lol:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:19

jasmin256 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to

ja jos sutra aBd i gotovo :D :D nemrem vjerovat :lol: :mrgreen: sutra aBd na oprostajno u ostrozac (zna kivi gdje je to), ima da me nema :D :mrgreen:
kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoli :lol: :lol: :lol:
hahah sad ce te bit glavni kad nas nema :lol: :lol: bolan, nas razred ide na oprostajno, kakvi svi...jbg ti, valjda znas za to da se uvijek organizuje oprostajno kad se zavrsava skola...bude to i u osn. skoli a ne u srednjoj
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:21

matura=oprostajno :P Cema cim si prosao ?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CHR i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []