Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@LBJ MVP jesi ti iz Breze?
Jes on je Primož Brezecalacious je napisao/la:@LBJ MVP jesi ti iz Breze?
- neutralan__
- Kontakt:
Jel to ono mjesto izmedju Podaca i Gradca?Bio sam tu u prolazu,lijepo mjesto,samo mi se cini mala plaza.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja moram matematiku popravit podhitnoSreca moja pa mi stara ne voli ici na roditeljske ( samo 1 otisla u ovom polugodistu)
![]()
Joj kako volim ovo mjesto http://hr.wikipedia.org/wiki/Brist nadam se da cu opet ici ove godine abdFino za prosetat , do Gradca ti treba 5 minuta , a sve izbetonirana staza kuca u kojoj odsjedam 2 minute od plaze
Inace Zaostrog je raj sto se toga tice.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ima druze plaza i to pofina
Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje
inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore
evo nekih slika :
http://www.hrvatska-apartmani-hoteli.co ... 197894.jpg
http://ljeto.com/images/new/247/2.jpg
http://www.admin.bol-brac.eu/islands/cr ... 0009_v.jpg
evo nekih slika :
http://www.hrvatska-apartmani-hoteli.co ... 197894.jpg
http://ljeto.com/images/new/247/2.jpg
http://www.admin.bol-brac.eu/islands/cr ... 0009_v.jpg
- neutralan__
- Kontakt:
Aha onda nisam vidio.I ja volim manja mjesta.Najbolji su Drvenik i Zaostrog,iako ni u Gradcu nije lose.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima druze plaza i to pofinaNema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 08 maj 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
a voliš li SanjuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ima druze plaza i to pofinaNema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje
kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoliCeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to
ja jos sutra aBd i gotovo![]()
nemrem vjerovat
![]()
sutra aBd na oprostajno u ostrozac (zna kivi gdje je to), ima da me nema
![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
hahah sad ce te bit glavni kad nas nemajasmin256 je napisao/la:kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoliCeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to
nemrem vjerovat
![]()
![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
matura=oprostajno
Cema cim si prosao ?
bola znam to. bilo je i nama. samo sto smo mi svi skupa bili u disku. to mi cudno, pa zato pitam. koliko jos dana idete ??CeMa je napisao/la:hahah sad ce te bit glavni kad nas nemajasmin256 je napisao/la:kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoliCeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to
nemrem vjerovat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bolan, nas razred ide na oprostajno, kakvi svi...jbg ti, valjda znas za to da se uvijek organizuje oprostajno kad se zavrsava skola...bude to i u osn. skoli a ne u srednjoj
ne, ne...bice prvo oprostajno sutra aBd, a matura je posebno, 27-og maja.....na maturi budu svi, a na oprostajnoj samo nas razredSamo F.K.S !! je napisao/la:matura=oprostajnoCema cim si prosao ?
@kivi drugo je bilo u osn... disko i ta sranja...sad fino u vikendicu i opleti....bice valjda nesto
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jel to na popravni ides majke ti ? 
a ima kod vas u razredu onih cudnih zenskih. umocices valjdaCeMa je napisao/la:ne, ne...bice prvo oprostajno sutra aBd, a matura je posebno, 27-og maja.....na maturi budu svi, a na oprostajnoj samo nas razredSamo F.K.S !! je napisao/la:matura=oprostajnoCema cim si prosao ?
cim sam prosao? propo brate
![]()
ko kauc
@kivi drugo je bilo u osn... disko i ta sranja...sad fino u vikendicu i opleti....bice valjda nestoidemo jos sutra
pa šta i ja sam u četvrtom išo na popravni ,ali odma bio za 15 dana nije u augustuSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel to na popravni ides majke ti ?
Što je ovaj Cema zajeban jbt
Svi oni koji nisu gledali " Dokumentarac o Ćiri " evo ga !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
hahaha...moj care, jesu lude, al ne daju pice ko da im je zlatnajasmin256 je napisao/la:a ima kod vas u razredu onih cudnih zenskih. umocices valjdaCeMa je napisao/la:ne, ne...bice prvo oprostajno sutra aBd, a matura je posebno, 27-og maja.....na maturi budu svi, a na oprostajnoj samo nas razredSamo F.K.S !! je napisao/la:matura=oprostajnoCema cim si prosao ?
cim sam prosao? propo brate
![]()
ko kauc
@kivi drugo je bilo u osn... disko i ta sranja...sad fino u vikendicu i opleti....bice valjda nestoidemo jos sutra
![]()
![]()
@samo fks ma idem u pm
@goerges i ja cu odmah na popravni, oko sedmicu poslije skole, znaci oko 15-og maja
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala ti carerobovi88 je napisao/la:Svi oni koji nisu gledali " Dokumentarac o Ćiri " evo ga !
Megamon je napisao/la:Yebo vas Ciro
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
bem ti i counter strike i majku...
kad otvorim pise mi dobro dosli na castrom arena server
i neke tamo adrese servera imena,...
moram ga ponovo instalirat...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, jasmin10, napoleon72, zemuntrg i 84 gosta.