Cuj sad losa, a kad su osvojili u Kataru (nezasluzeno i uz siljenje sudija) tad su Enzo i onaj panj iz Liverpula bili najbolji.Sport90 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:58Pa sam si gore napisao da to potvrdjuje kako je Argentina losa ekipa. A plasirali bi se kao sto smo se mi plasirali. Covjek je zabio 70% golova svoje reprezentacije i uz to jos 4 velike sanse kreirao svojim panjevima koji golanne znaju dati. Grupne faze ne bi prosli da nema messija. Mislim bezveze se ovako prepucavamo kad i sam potvrdjujes ono sto ja govorim ali haj.DinGospo21 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:58Joj evo i ponovno sa Messijem. Ispade lik igra sa Krpićem i Ševkijom Resićem. Kad izvalite takve gluposti, samo pišnem od smijeha. Šta je taj isti Messi napravio u Rusiji 2018? Modrić ga školovao, što tad nije Argentina bila prvak, jer kako ti reče Messi svoje suigrače čini boljima, a likovi i bez njega bi u polufinale se sad plasirali, ne zbog igrača **** nego zbog kvalitete protivnika.Sport90 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:28
Da govori koliko je Argentina smijesna ekipani koliko tu ekipu Messi cini boljom i koliko nosi tu ekipu. Ekipa Argentine je B klasa ako je poredis sa Portugalom, Engleskom, Francuskom, Spanijo, ali imaju Messija koji svoje saigrace i svoju ekipu dize na veci nivo i cini boljom to je sve.
Argentina od 2014 pa na ovamo ima svaki put ekipu koja je top 3 favorit za trofej, pusti pricu nije ovo ono. I od tada samo jedna nasiljena titula. Puno je lakse osvojiti Mundijal kad igras za Argentinu nego za Portugaliju, kroz povijest.
Sreca za najveceg CR7 da je uspio uzeti EURO i LN 2x sa Portugalijom koja je sve samo ne na nivou Argentine (po imenima). No, svakako ga ne cini to najvecim, vec dominacija u Evropi, u najjacem takmicenju koje je osvajao 3x zaredom, tu bio najbolji strelac, najbolji ikada sa najvise pogodaka, zatim titule u Spanjolskoj (dominacija), Engleskoj (totalna dominacija), Italija (dominacija sa Juveom).
Sta je to Messi uradio osim sto je ovisio o Iniesti i Xaviju u Barki, a onda kad su ga sutnuli ko zadnjeg kera u PSG nastavio da se setka i nije ni prismrdio UCL?