Da smo imali npr. Matjaža Keka, naravno da se moglo.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Shategabri
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Kad svi očekuju rezultat, ide Poćeov debakl. Dosadilo mi je pogađati nogometne stvari. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
sve ok
poslije hokejaša ispadoše i baseballeri, sad se može gledat fudbal
ovakve stvari ti pokažu ko je ok, ko je smeće. ovaj momak koji je dobio crveni je ok, dao je super izjavu. pochetino i pulisic su zadnja go.vna .. fino znati za budućnost. i kod pjanića nam je trebalo par godina da skontamo da je malo gov.no ali takve stvari se srećom ne mogu vječno sakriti
ovakve stvari ti pokažu ko je ok, ko je smeće. ovaj momak koji je dobio crveni je ok, dao je super izjavu. pochetino i pulisic su zadnja go.vna .. fino znati za budućnost. i kod pjanića nam je trebalo par godina da skontamo da je malo gov.no ali takve stvari se srećom ne mogu vječno sakriti
Ipak je vodio Tottenham, ne cudi meWilshere10 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:32Kad svi očekuju rezultat, ide Poćeov debakl. Dosadilo mi je pogađati nogometne stvari.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pulisic je Maga gofnar, liže se s Trumpom, a Poche je argentinski ciganjestamaji je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:39sve ok
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
MAGA Garnachorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:43Pulisic je Maga gofnar, liže se s Trumpom, a Poche je argentinski ciganjestamaji je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:39sve ok
ovakve stvari ti pokažu ko je ok, ko je smeće. ovaj momak koji je dobio crveni je ok, dao je super izjavu. pochetino i pulisic su zadnja go.vna .. fino znati za budućnost. i kod pjanića nam je trebalo par godina da skontamo da je malo gov.no ali takve stvari se srećom ne mogu vječno sakriti![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
biće 5 ili 6 evropljana u četvrtfinalu, a nema holandije, njemačke i hrvatske. da je bio malo drugačiji žrijeb moglo ih je komotno biti i sedam.
realno osim maroka i argentine trenutno nema tima van evrope koji stvarno pripada u četvrtfinale. ok, kolumbiju nose navijači kao i argentinu (svaku utakmicu do sada oni su 90% stadiona, ljudi plaćaju hiljade dolara za ulaznicu) ali ja ne vjerujem da mogu puno dalje, mada bi me obradovalo
realno osim maroka i argentine trenutno nema tima van evrope koji stvarno pripada u četvrtfinale. ok, kolumbiju nose navijači kao i argentinu (svaku utakmicu do sada oni su 90% stadiona, ljudi plaćaju hiljade dolara za ulaznicu) ali ja ne vjerujem da mogu puno dalje, mada bi me obradovalo
Svako svjetsko slusamo kako mu je poslednje, naravno nece mu biti ni ovo, ima on da maltretira ovaj Portugal i dalje.
Verovatno ce da se povuce, pa ce navodno da mu traze saigraci da se vrati i da ih vodi 2030te, a on ce kao pravi lider to prihvatiti... i tamo ce dat neki gol iz penala pa ce postat prvi igrac koji je zabio na 7 spa, pa ce opet plakat nakon ispadanja...
Svaka cast na svemu uradjenom, ali dojadio si vise, gori si od fora debila Goretzke na forumu.
Verovatno ce da se povuce, pa ce navodno da mu traze saigraci da se vrati i da ih vodi 2030te, a on ce kao pravi lider to prihvatiti... i tamo ce dat neki gol iz penala pa ce postat prvi igrac koji je zabio na 7 spa, pa ce opet plakat nakon ispadanja...
Svaka cast na svemu uradjenom, ali dojadio si vise, gori si od fora debila Goretzke na forumu.
Ostaje velika žal što nismo mi izbacili ove amatere iz amerike
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Posaugajte ga i Meši i Ronaldu.
Do kraja uz Engleze, najbolji fudbaler svijeta zaslužuje da se okiti titulom prvaka svijeta.
Do kraja uz Engleze, najbolji fudbaler svijeta zaslužuje da se okiti titulom prvaka svijeta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo su mi dve stvari ostale jako upamcene - sinocnja situacija, ne znam koji minut, poluvreme i slicno, moze pronaci ko zeli, CR7 u svom sesnaestercu brani/pomaze odbrani pri napadu Spanjolske. S druge strane, argentinska lopata gubi loptu na sredini i hladno se ne vraca tacnije ni centar ne prelazi - na svoju polovinu. CR7 igra i za sebe i za Portugaliju, argentinska lopata samo za sebe, a citava Argentina za njega. Zato je i punio amatere Jordan, Alzir i Kapo, sve mu na tacni. CR7 se morao za svaki gol izboriti.RollingPaper je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:35Messi i Ronaldo prvo nisu dva ista tipa igraca, Messi moze hodat po terenu i opet nesto napravit jer ima magiju covjek u nogama, ne volim ga kao covjeka ali kao igrac je prenadaren jednostavno.
dok Ronaldo je uvijek maksimalno o fizickoj spremi ovisio, o tom skoku, brzini, duelu, ulasku u prostor. Zato je njemu 100 puta teze igrat u 40oj nego Messsiju.
Messi je suh talenat, jedan u 100 godina. Ronaldo je suh trening, fizika, ubitacnost.
Ne znam zasto je ljudima tesko ove stvari provarit.
Kao covjeka vise cijenim Ronalda i prije bih s njim kafu popio da moram birat. Ali da sam sad trener 100 puta bih prije izabrao Messija u svoj tim u ovim poznim godinama nego Ronalda.
Ronaldu treba fizicka snaga jednostavno, bez nje nije top klasa, Mesiju ne treba.
- Wilshere10
- Kontakt:
Istina. Zasluzio je to Declan.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Dominazzija Evropljana zasad 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Do kraja prvenstva samo jedna utakmica počinje iza ponoći, sve normalni naši termini
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Rodri objasnio sinoc da je tata sredine za sve Vitinhe i Pedrije ovog svijeta. Kad je zdrav i spreman, ovi esteticari i fidget spinneri mu ni do koljena nisu. Steta sto vjerovatno vise nikad nece biti u stanju izvuci citavu sezonu na nivou bez povreda.
- Shategabri
- Kontakt:
Kad mu onaj friza usra za gol, on sisa prst
Koševo Zapad
Kolumbiju se bas jako podcjenjuje, jer su nam prosli ispod radara, ali su jako tehnicki dobri, snazni, imaju i evropske fazone u rukavu, i ne bi me cudilo da ih vidimo u finalu (sa svicom je veceras formalnost, argentinu ce nasutat samo tako, englezi ce im biti pravi test).jestamaji je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:50biće 5 ili 6 evropljana u četvrtfinalu, a nema holandije, njemačke i hrvatske. da je bio malo drugačiji žrijeb moglo ih je komotno biti i sedam.
Nadam se finalu Columbia - France!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Švicarska večeras izbacuje tu Kolumbiju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Tek sad vidiš od kakvih smo mi levata ispali,osim fizike oni su jedna prosječna reprezentacija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ArtemisFowl, Google [Bot], JoeBleck i 10 gostiju.